Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojam įsivaikinti

QUOTE(ooo @ 2008 10 08, 20:05)
o ko jau taip paslaptingai?  biggrin.gif  man idomu,kaip VTAT reaguoja, jei nori viena moteriske isivaikinti, tai teiraujuosi  ax.gif

Normaliai reaguoja., Mūsų PRIDE grupėje - dvi šeimos ir trys moterys. vienos statusas išvis nesuvokiamas bei lankymosi motyvai nesuvokiami unsure.gif

ne paslaptingai. nežinau istorijos tęsinio tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2008 10 08, 20:05)
o ko jau taip paslaptingai?  biggrin.gif  man idomu,kaip VTAT reaguoja, jei nori viena moteriske isivaikinti, tai teiraujuosi  ax.gif

Normaliai VTAT reaguoja. O ko gi nesidžiaugti moterimi, turinčia didelę širdį ir norinčia auginti vaiką? Pažįstu dvi šaunias mamas, vienas įsivaikinusias vaikus. Viena įvaikinusi mergaitę, kita berniuką. Abi nuostabios, kaip ir jų vaikai.

Na, aš anksčiau irgi galvojau, jog vienai mamai auginant berniuką reiktų gero vyriškio giminėje: tarkim, brolio, senelio ar pan. Tačiau dabar jau mano pačios vaikai nemaži ir matau, kaip klostosi santykiai su dukra ir su sūnum. Su sūnum pas mus mažiau priešpriešų, nei su dukra. Taip pat matau ir savo mamos ryšį su broliu. Juk daug biologinių mamų vienos augina berniukus...

Vis tik manyčiau, kad berniukui yra reikalingas vyriškas pavyzdys, vyro ranka, į kurią retsykiais galėtų įsikibti. Artimo žmogaus... Kartais tokiu žmogumi tampa visai pašalinis. Ir forume žinau atvejį, kai vienišos mamos sūnus ėmė taip ir pats susirado sau vyro autoritetą wub.gif
Atsakyti
dar pagalvojau - VTAT`as - ne konservatorių partija, ji mąsto, kad ir viena mama gali puikiai užauginti vaiką, o šeima taip apleisti, kad teks paimti visus turimus sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Paragintoji @ 2008 10 08, 20:26)
Normaliai VTAT reaguoja. O ko gi nesidžiaugti moterimi, turinčia didelę širdį ir norinčia auginti vaiką? Pažįstu dvi šaunias mamas, vienas įsivaikinusias vaikus. Viena įvaikinusi mergaitę, kita berniuką. Abi nuostabios, kaip ir jų vaikai.

Na, aš anksčiau irgi galvojau, jog vienai mamai auginant berniuką reiktų gero vyriškio giminėje: tarkim, brolio, senelio ar pan. Tačiau dabar jau mano pačios vaikai nemaži ir matau, kaip klostosi santykiai su dukra ir su sūnum. Su sūnum pas mus mažiau priešpriešų, nei su dukra. Taip pat matau ir savo mamos ryšį su broliu. Juk daug biologinių mamų vienos augina berniukus...

Vis tik manyčiau, kad berniukui yra reikalingas vyriškas pavyzdys, vyro ranka, į kurią retsykiais galėtų įsikibti. Artimo žmogaus... Kartais tokiu žmogumi tampa visai pašalinis. Ir forume žinau atvejį, kai vienišos mamos sūnus ėmė taip ir pats susirado sau vyro autoritetą  wub.gif

apie vyriska autoriteta skaiciau ax.gif as kadangi turiu dur brolius ir du sunenus, su kuriais vienoj gatvej greit gyvensiu, tai vyriskos ompanijos netruktu, bet va dar nesiryztu ax.gif turbut dar laikas neatejo...
Atsakyti
klausykit mergaites,o kaip yra su gyvenamu plotu g.gif ar labai jau VTAT i tai kreipia demesi.Šiuo metu gyvenam dvieju kambariu nedideliame butuki,bet statomes nama.Tai jai dabar pradejom dokumentus tvarkytis,VTAT aišku ateis dar i buta.Ar atsižvelgs i tai ,kad statom nama ir irašys i eile ivaikinimui,ar tik tada,kai namas jau bus pastatytas g.gif
Atsakyti
Sveikos,
mes irgi tvarkomes dokumentus del vaikelio ivaikinimo. Ir stai dabar nezinau, kaip su pazyma apie gyvenemas patalpas. Mes su dukrele registruotos pas mano tevus, vyras - pas savo seneli, kur visi ilga laika gyvenom. Dabar pasistatem nama sode ir gyvename visi trys tenai. Namo paskirtis registru centre iregistruota kaip sodo namas, taciau, tai normalus gyvenamas namas. Antram vaikeliui vietos tikrai uzteks. Gal net ir keliems uztektu smile.gif
Kokia pazyma tokiu atveju pateikti? Ar butina prisiregistruoti tame name visiems? Gal turite kokios patierties?

Ir kas isduoda pazymas apie seimos sudeti, kai, velgi, skirtingos registracijos vietos?

Aciu! 4u.gif
Atsakyti
[quote=ciobrelis77,2008 10 14, 17:58]
Sveikos,
mes irgi tvarkomes dokumentus del vaikelio ivaikinimo. Ir stai dabar nezinau, kaip su pazyma apie gyvenemas patalpas. Mes su dukrele registruotos pas mano tevus, vyras - pas savo seneli, kur visi ilga laika gyvenom. Dabar pasistatem nama sode ir gyvename visi trys tenai. Namo paskirtis registru centre iregistruota kaip sodo namas, taciau, tai normalus gyvenamas namas. Antram vaikeliui vietos tikrai uzteks. Gal net ir keliems uztektu smile.gif
Kokia pazyma tokiu atveju pateikti? Ar butina prisiregistruoti tame name visiems? Gal turite kokios patierties?

Ir kas isduoda pazymas apie seimos sudeti, kai, velgi, skirtingos registracijos vietos?

mane irgi domintų, kaip su tuo gyvenamu plotu. Kaip tada, jei neturi nuosavo gyvenamo būsto? Kiek kvadratų reikia turėt vaikui, ar būtinas atskiras kambarys?
Gal žinot, kur galim dėl būsto pasikonsultuoti?

ačiū
Atsakyti
Sveiki,del gyvenamu patalpu pazyma reikia imti registru centre,jei yra koks nekilnojamas turtas.Musu atveju,mes gyvenam pas tevus,tai paemem tik tai is savo seniunijos deklaravimo pazyma.Jeigu reikia kokios informacijos kreipkites VILNIAUS m. sav.
Sveikatos ir socialinės apsaugos departamento VTAT
Konstitucijos pr. 3
LT-09601 Vilnius
8-5 2 11 20 26
Labai maloniai paaiskino

VILNIAUS m. sav.
Sveikatos ir socialinės apsaugos departamento VTAT
Konstitucijos pr. 3
LT-09601 Vilnius
8-5
2 11 20 26

Mes jau siandien pridavem dokumentus thumbup.gif

Atsakyti
Jeigu yra nuosavas būstas - tinka registrų centro pažymėjimas apie įregistruotą turtą - kai pirkote ir registravote butą tokį išdavė, atsišvieskite ir tiks.
Apie šeimos sudėtį liepė parašyti pačiai smile.gif "teigiu, kad.."
Atsakyti
Čia kaip kuriame mieste pas mus Klaipėdoje pasižiūrėtų į ir į popierius ir į realų gyvenamajį būstą, manau keblumų nekiltų ,kituose miestuose nežinau kaip ,nueikite pakalbėti su savo mioesto VTAT, aišku jei tai ne Vilnius nes iš atsliepimų internete supratau kad Vilniuje siaubekas ne moterikės VTATe dirba.
Atsakyti
[quote=samaniux,2008 10 14, 21:35]
[quote=ciobrelis77,2008 10 14, 17:58]
Sveikos,

mane irgi domintų, kaip su tuo gyvenamu plotu. Kaip tada, jei neturi nuosavo gyvenamo būsto? Kiek kvadratų reikia turėt vaikui, ar būtinas atskiras kambarys?
Gal žinot, kur galim dėl būsto pasikonsultuoti?

ačiū

Pazyma apie turima nekilnojama turta isdiodama Registru centre.
Vienas iš reikiamų įvaikinimui dokumentų, kurį Jūs turite pateikti, yra pažyma apie šeimos gyvenamąsias patalpas. Tai, kad Jūs neturite nekilnojamo turto – ne kliūtis įvaikinti. Jei gyvenate ne savo name ir būstą nuomojate, turite pateikti gyvenamųjų patalpų nuomos sutartį. Jei gyvenate, pavyzdžiui, pas giminaičius, turite pateikti duomenis apie deklaruotą gyvenamąją vietą. Jei seimos nariu deklaruota gyvenamoji vieta skiriasi, reikia pateikti pazymas apie kiekvieno seimos nario deklaruota gyvenamaja vieta. Sias pazymas isduoda seniunijos.

Ivaikinant nera nustatyta, kiek vienam seimos nariui turetu tekti gyvenamojo ploto, tik nurodyta, jog ploto ,, turetu buti pakankamai,,. Didesnis demesys skiriamas i seimos pajamas. Socialine darbuotoja apsilankys Jusu gyvenamoje vietoje, ivertins esamas gyvenimo salygas ir uzduos daugybe klausimu.

[/quote]
Atsakyti
QUOTE(ZAIKA2 @ 2008 10 14, 21:57)
Čia kaip kuriame mieste pas mus Klaipėdoje pasižiūrėtų į ir į popierius ir į realų gyvenamajį būstą, manau keblumų nekiltų ,kituose miestuose nežinau kaip ,nueikite pakalbėti su savo mioesto VTAT, aišku jei tai ne Vilnius nes iš atsliepimų internete supratau kad Vilniuje siaubekas ne moterikės VTATe dirba.

pirmą kartą išgirdau ax.gif
Atsakyti