Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojam įsivaikinti

Na kai aš Vaikinausi tai tuo metu kažkokias siaubo istorijas rašė apie jas .
Atsakyti
Aciu uz patarimus 4u.gif
Bandysim smile.gif
Atsakyti
o man tai nervukas ima,nes negaliu išsiaiškinti,kokiu pažymu apie pajamas reik doh.gif Kiek skambinu i VTAT,tiek vedejos nera,o kitos dvi nieko nežino.Tai ir girdžiu vis,paskambinkit tada,paskambinkit tada blink.gif jai aš dirbu su individualia veikla,tai viskas aišku,nešu deklaruotas pajamas už 2007 metus,nes šie dar nesibaigia ir nedeklaruoti.O vyras dirba policijoj,tai jis irgi gali nešt už 2007 deklaruota turta,ar jam reikia vis tik iš darbovietes už šiuos metus gautus.Gal kas žinot?Jaučiu nešiu ir ta ir ta,tai bus ramu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo austulis: 15 spalio 2008 - 15:17
QUOTE(austulis @ 2008 10 15, 16:16)
o man tai nervukas ima,nes negaliu išsiaiškinti,kokiu pažymu apie pajamas reik doh.gif Kiek skambinu i VTAT,tiek vedejos nera,o kitos dvi nieko nežino.Tai ir girdžiu vis,paskambinkit tada,paskambinkit tada blink.gif jai aš dirbu su individualia veikla,tai viskas aišku,nešu deklaruotas pajamas už 2007 metus,nes šie dar nesibaigia ir nedeklaruoti.O vyras dirba policijoj,tai jis irgi gali nešt už 2007 deklaruota turta,ar jam reikia vis tik iš darbovietes už šiuos metus gautus.Gal kas žinot?Jaučiu nešiu ir ta ir ta,tai bus ramu

Mes su vyru nunesem uz puse metu pazyma apie pajamas ir praejo
Atsakyti
QUOTE(ZAIKA2 @ 2008 10 15, 14:30)

pamenu ir as. yra visokiu ir ten. viena i pensija isejo, del kurios mano dukra net verke... kitas kaip suprantu atleido uz grubius pazeidimus.
Atsakyti
QUOTE(austulis @ 2008 10 15, 16:16)

Vilniaus VTATe sake, kad reikia is darbo pazymos uz puse metu.
Atsakyti
QUOTE(ciobrelis77 @ 2008 10 16, 10:37)
Vilniaus VTATe sake, kad reikia is darbo pazymos uz puse metu.

ačiu labai ,ale jau liepiau vyrui paimt pažyma už visus šiuos metus,blogiau nebus ax.gif o gal dar kas žinot,kiek trunka iš daktaru pažyma paimti.Rytoj einu pas šeimos gydytoja,tai ar ji iš karto ten viska surašys,ar dar kur nors kitur sius g.gif
Atsakyti
QUOTE(austulis @ 2008 10 16, 11:14)
ačiu labai ,ale jau liepiau vyrui paimt pažyma už visus šiuos metus,blogiau nebus ax.gif o gal dar kas žinot,kiek trunka iš daktaru pažyma paimti.Rytoj einu pas šeimos gydytoja,tai ar ji iš karto ten viska surašys,ar dar kur nors kitur sius g.gif

Vyras pasiime poliklinikoje per dvi dienas,jam pasisieke,nei analizus nereikejo nei per daktarus varineti.Nueiti pas terapeuta ir tave nusiuncia pas mediku komisija , visa "ceremonija" uztruko 15 minuciu. Man apsiejo brangiau privaciai,reikejo ir analizus ir plaucius sviesti, pereiti visus daktarus.
Atsakyti
QUOTE(austulis @ 2008 10 16, 11:14)

As irgi rytoj eisiu pas seimos gydytoja. Bet uzsiregistruojant sake, kad reikes pazymos is narkologijos centro ir psichiatro. Tai va ir man idomu, kiek laiko uzims.
Atsakyti
QUOTE(Varusiote @ 2008 10 08, 16:46)
Siūlo berniukus, išimtinai, o viena imtis berniuko - nesiryžtu.

Aš viena paėmiau berniuką. Dabar dažnai draugams juokauju, kad niekada iki šiol (nei kai pati maža buvau, nei vėliau) neįsivaizdavau, kad berniukai ir mergaitės šitaip skiriasi smile.gif Kažkaip net tarp suaugusių vyrų ir moterų tokių didelių skirtumų nepastebiu, kaip dabar pastebiu mažų vaikų berniukiškose ir mergaitiškose kompanijose. Aišku, visur yra visokių išimčių, būna visokių berniukų ir mergaičių, bet šiaip tai iki šiol stebiuosi regėdama kas vyksta, kai pvz. per sporto užsiėmimus į krūvą sueina maniškis ir dar kokie 7 panašaus amžiaus berniukai smile.gif

Aš pati beveik ir norėjau berniuko ir džiaugiuosi, kad jį turiu, nors aišku būtų "tikusi" ir mergaitė smile.gif Bet ką norėjau pasakyti, kad dabar ko gero jau labiau suprantu, kodėl ne visi ar visos ryžtasi imti berniukus.

Atsakyti
Na man buvo nedidelis skirtumas ką imti bet vyras prisiklauses iš bendradarbių siaubo istorijų apie berniukų išdaigas pasakė neeeeeeeeee tik ne berniukas .
Atsakyti
QUOTE(ZAIKA2 @ 2008 10 16, 20:51)
Na man buvo nedidelis skirtumas ką imti bet vyras prisiklauses iš bendradarbių siaubo istorijų apie berniukų išdaigas pasakė neeeeeeeeee tik ne berniukas .

QUOTE(ZAIKA2 @ 2008 10 15, 14:30)

Zaika, tu vis apie kokias tai siaubo istorijas rašai biggrin.gif Nesiklausyk tu jų - mano patarimas tau. Aš su jokiomis nesusidūriau, tik su tomis, kurias pati ir susikurdavau. Kai išmokau jų nekurti - tapo labai lengva. Tiek berniukų, tiek mergaičių auginimas turi savus ypatumus. O jie itin priklauso nuo konkretaus vaiko. O ir nuo jo tėvų.

Šiaip jau mes esam bendravę su trimis VTAT. Visur bendravome ypatingai šiltai ir mielai. Bet jokių išankstinių pažinčių, kyšių ar pan... Įvaikinome, globojome ir visur sulaukėmę supratimo ir pagalbos. Su Įvaikinimo tarnybos moterimis užsimezgė kažkaip ypatingai draugiškas ryšys. Ech, kaip aš jų pasiilgau... Balionas joms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paragintoji: 16 spalio 2008 - 21:22