Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojam įsivaikinti

QUOTE(Varusiote @ 2008 10 20, 13:04)
nors dėl antrojo kriterijaus viduje... sumaištis.. vaiką iš karto nurašau..

ax.gif Jei turėčiau galimybe rinktis ir nepažynočiau vaiko tai ir aš taip elgčiausi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2008 10 20, 13:20)
ax.gif Jei turėčiau galimybe rinktis ir nepažynočiau vaiko tai ir aš taip elgčiausi  blush2.gif

dar jeigu sakytų diagnozę, kai kuriais atvejais jau būtų galima vestis pas gydytojus, psichologus, jei paveldėjo - jau būtų matoma... deja. gal patogiau vaikui uždėti antspaudą ir ...
Atsakyti
Auginti neigaliuką yra be galo sunku ir manau kiekvienas rinktusi jei tai galėtu padaryt. Bet lenkiu galvą prieš šeimas samoningai pasirenkančius ligoniukus 4u.gif Gaila Lietuvoje tai retas atvejis, bet tikriausiai tai ir integracijos baimė ir žinant mūsų sveikatos sistemą.... verysad.gif
Atsakyti
VTAT vedeja sake,kad ka tik išsiveže i užsieni iš Palangos metuku laiko nuostabia mergaite.Čia Lietuvoje jos niekas nenorejo,nes mama sirgo psichikos liga.O tai kaip iš jusu postu supratau,kad nieks nesako,kokia liga sirgo mama g.gif Del vaiko nusižiurejimo,tai aš kol kas irgi oficialiai viska tvarkausi,tik perspejau vedeja,kad galiu pradžiai paimti kudiki globai,kol dar jis nera itrauktas i ivaikinamu vaiku saraša.Tik taip yra šansas gaut kudiki,nes kol jis paruošiamas ivaikinimui,prtaeina daug laiko.
Papildyta:
QUOTE(ciobrelis77 @ 2008 10 20, 12:49)
Dar nezinau, kada kursai. Priduosiu dokumentus, gal tada pasakys.
Mes pirmiau dokumentus priduosim, tuomet ieskosim.
O kaip jus - nusiziureje, globojat jau ar kaip? Ar dar ketvirto ieskote? smile.gif

Aš turiu du savo biologinius vaikus,trečio biologinio laukiuosi,o ketvirta noriu isivaikinti.
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2008 10 20, 13:29)
Auginti neigaliuką yra be galo sunku ir manau kiekvienas rinktusi jei tai galėtu padaryt. Bet lenkiu galvą prieš šeimas samoningai pasirenkančius ligoniukus  4u.gif Gaila Lietuvoje tai retas atvejis, bet tikriausiai tai ir integracijos baimė ir žinant mūsų sveikatos sistemą....  verysad.gif

Pirmiausiai reikia dar teveliams tureti be galo stora pinigine,tada galima imtis tokiu vaikiuku ir juos augint,bei pasiryzimas amzinai buti priristam prie ju.Mes tokios galimybes neturime.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kukaraca: 20 spalio 2008 - 13:22
QUOTE(austulis @ 2008 10 20, 14:19)
VTAT vedeja sake,kad ka tik išsiveže i užsieni iš Palangos metuku laiko nuostabia mergaite.Čia Lietuvoje jos niekas nenorejo,nes mama sirgo psichikos liga.O tai kaip iš jusu postu supratau,kad nieks nesako,kokia liga sirgo mama g.gif Del vaiko nusižiurejimo,tai aš kol kas irgi oficialiai viska tvarkausi,tik perspejau vedeja,kad galiu pradžiai paimti kudiki globai,kol dar jis nera itrauktas i ivaikinamu vaiku saraša.Tik taip yra šansas gaut kudiki,nes kol jis paruošiamas ivaikinimui,prtaeina daug laiko.
Papildyta:

Aš turiu du savo biologinius vaikus,trečio biologinio laukiuosi,o ketvirta noriu isivaikinti.

Pagarba notworthy.gif

QUOTE(kukaraca @ 2008 10 20, 14:20)
Pirmiausiai reikia dar teveliams tureti be galo stora pinigine,tada galima imtis tokiu vaikiuku ir juos augint,bei pasiryzimas amzinai buti priristam prie ju.Mes tokios galimybes neturime.

pritariu. Tokiu atveju reikia tureti galimybe nedirbit, bent vienam is tevu. Deja, mes jos irgi neturim.
Atsakyti
Austuli, o kaip reagoja vaikai,ar dar niekam nesakot?
Atsakyti
QUOTE(kukaraca @ 2008 10 20, 14:30)
Austuli, o kaip reagoja vaikai,ar dar niekam nesakot?

labai fainai reaguoja.Mano vaikai tikri šaunuoliai.Ne egoistai ir nesavanaudžiai.Iš pradžiu kai pasakem ,kad planuojam pagranduka,jiem net nekilo mintis,kad pati gimdysiu lotuliukas.gif sako,kada važiuosim parsivežti iš vaiku namu lotuliukas.gif labai džiaugesi,kai pavyko greit gandra pagaut,o dabar kai pasakiau,kad dar ir sese iš vaiku namu paimsim,tai sunus net susigraudino.Gerietis jis wub.gif wub.gif i mama turbut lotuliukas.gif lotuliukas.gif vienu žodžiu,abu leliukai labai laukiami
Atsakyti
QUOTE(austulis @ 2008 10 20, 14:49)
labai fainai reaguoja.Mano vaikai tikri šaunuoliai.Ne egoistai ir nesavanaudžiai.Iš pradžiu kai pasakem ,kad planuojam pagranduka,jiem net nekilo mintis,kad pati gimdysiu lotuliukas.gif sako,kada važiuosim parsivežti iš vaiku namu lotuliukas.gif labai džiaugesi,kai pavyko greit gandra pagaut,o dabar kai pasakiau,kad dar ir sese iš vaiku namu paimsim,tai sunus net susigraudino.Gerietis jis wub.gif  wub.gif i mama turbut lotuliukas.gif  lotuliukas.gif vienu žodžiu,abu leliukai labai laukiami

As turiu pazistama kuri augina penkis vaikus.Kaip anksciau ateidavau,galvojau isprotesiu,tiek triuksmo,dabar gi jau matau is kitos puses,kaip jie vieni kitus myli. rolleyes.gif Tavo vaikai tikrai nuostabus,sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kukaraca @ 2008 10 20, 15:25)
As turiu pazistama kuri augina penkis vaikus.Kaip anksciau ateidavau,galvojau isprotesiu,tiek triuksmo,dabar gi jau matau is kitos puses,kaip jie vieni kitus myli. rolleyes.gif Tavo vaikai tikrai nuostabus,sveikinu 4u.gif

vat,butent,kas mane labiausiai žavi,tai ju santykiai.Neisivaizduoju,kaip butu,jai augtu tik vienas vaikas.Juk jam liudna ir nuobodu.Maniškiai,tai draugeliai.Prisižiuri siaubaku,kai mes su tetuku jau saldu sapneli sapnuojam,o po to vienas kita i toleta lydi,nes po viena bijo eit lotuliukas.gif lotuliukas.gif Arba dukra visada prižiuri,kad brolis vitaminus išgertu lotuliukas.gif ,nes jam jie nepatinka ir nori nusimuilinti.A lotuliukas.gif lotuliukas.gif le kur dings,kai sese liepia lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(austulis @ 2008 10 20, 14:19)
O tai kaip iš jusu postu supratau,kad nieks nesako,kokia liga sirgo mama g.gif

būtent, nesako - kokia. Yra viena mergaitė, ketverių metukų, pakalbėjau su psichologe, jji sako - pagal mamos diagnozė -arba daryti testus (parodytų kai kurias diagnozes jau) arba verysad.gif
Kitas variantas - mergaitė serganti cerebriniu paralyžiumi. klausiu - kas pažeista - "neturiu teisės komentuoti". kokio sunkumo? 'aš ne gydytojas". o juk tai labai platus galimas spektras - nuo pažįstamų sūnaus - nevaikštančio, nekalbančio iki mano draugės - tik tiek kad šlubčioja ir reikia papildomų med. procedūrų....
Atsakyti
QUOTE(Varusiote @ 2008 10 20, 16:00)
būtent, nesako - kokia. Yra viena mergaitė, ketverių metukų, pakalbėjau su psichologe, jji sako - pagal mamos diagnozė -arba daryti testus (parodytų kai kurias diagnozes jau) arba  verysad.gif
Kitas variantas - mergaitė serganti cerebriniu paralyžiumi. klausiu - kas pažeista - "neturiu teisės komentuoti". kokio sunkumo? 'aš ne gydytojas". o juk tai labai platus galimas spektras - nuo pažįstamų sūnaus - nevaikštančio, nekalbančio iki mano draugės - tik tiek kad šlubčioja ir reikia papildomų med. procedūrų....

Nu bet idomiai čia g.gif tai ar vaiku teises čia nekomentuoja,ar ten kur jau tas vaikutis gyvena g.gif O girdejot vakar per baltijos tv žinias,kad vaiku panevežyje perpildyta ,visoje šalyje taip,o norinčiu isivaikinti ar globoti,ženkliai sumažejo g.gif g.gif Arba ta mergaite,Kedainiuose,kur dežeje paliko sušalt.Sedžiu ir galvoju,o gal ten ji,man skirtoji.Skauda širdele,nors tu ka.Vyras sako,nurimk,neužmiršk pilvelyje leliuko.Sakau tam leliukui viskas bus gerai,vitaminukai,daržoves,vaisiai,grynas oras,o dukryte gal dabar kokiam alkoholyje skesta verysad.gif
Atsakyti