Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojam įsivaikinti

Aš irgi pas Klaipedietes iš VTAT užsusku savo mažają parodyti labai šaunios moterys labai padėjo
Atsakyti
Kaip gražu, as irgi parašysiu, pasigirsiu ax.gif Ivaikinimo tarnybos moterys išties šaunios. Man irgi patiko.
Atsakyti
QUOTE(ZAIKA2 @ 2008 10 16, 22:35)
Aš irgi pas Klaipedietes iš VTAT užsusku savo mažają parodyti  labai šaunios moterys labai padėjo

Džiaugiuosi už tave, o aš vis mąstau užsukti į tą VTAT, kuri tarpininkavo vaikinantis, sūnum pasigirti... Jau jis ir pats savim geba pasigirti... Aš tik kaip kokia perekšlė mama tuo džiaugiuosi blush2.gif . Tik nežinau, ar rasiu toje tarnyboje ką iš savų (tų, kurie dirbo tuomet, kai vaikinomės)... O klausti tų, kurios, galbūt, žino atsakymą - dar neklausiau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ciobrelis77 @ 2008 10 16, 15:30)
As irgi rytoj eisiu pas seimos gydytoja. Bet uzsiregistruojant sake, kad reikes pazymos is narkologijos centro ir psichiatro. Tai va ir man idomu, kiek laiko uzims.

Pazyma is narkologinio isduoda greitai,per pora minuciu.Verta is pradziu nuvaryti i narkologini,pasiimti pazyma ir jau su pazyma keliauti pas daktara.Is psihiatro gali buti kad pirmiausiai nukreips pas psihologa.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kukaraca: 17 spalio 2008 - 07:26
pas mus psichiatras išrašė ir narkologinę eilutę į pažymą, ir pas jokį psichologą nesiuntė....

greičiausias kelias - nueini savarankiškai persišvieti plaučius, (vistiek mokamai), nueini pas psichiatrą, ir su viskuo pėdini pas šeimos gydytoją. o jis išrašo bendrą pažymą ir nuneša kokiam kolegai pasirašyti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Varusiote: 17 spalio 2008 - 08:07
Sveikos mamytės,

Gal kam iš buvusių vasaros stovykloje bus įdomu sužinoti, kad yra išėjęs visiškai šviežutėlis Berto Hellingerio knygos "Laimė, kuri išlieka" lietuviškas vertimas. Tai kita knyga, nei seniau buvo leista lietuviškai apie Hellingerio teoriją (apie šią teoriją vasarą stovykloje buvo skaitoma paskaita).

Dėl Vilniaus VTAT tai vakar pamiršau parašyti, kad man kaip tik teko bendrauti su labai maloniomis moterimis, visų konktaktų metu jaučiau jų palaikymą ir pagalbą.
Atsakyti
QUOTE(GinteZZ @ 2008 10 17, 23:12)
Dėl Vilniaus VTAT tai vakar pamiršau parašyti, kad man kaip tik teko bendrauti su labai maloniomis moterimis, visų konktaktų metu jaučiau jų palaikymą ir pagalbą.

įvaikinimu viena tik užsiima.
Atsakyti
QUOTE(ciobrelis77 @ 2008 10 16, 15:30)
As irgi rytoj eisiu pas seimos gydytoja. Bet uzsiregistruojant sake, kad reikes pazymos is narkologijos centro ir psichiatro. Tai va ir man idomu, kiek laiko uzims.

Sveikute 4u.gif žiuriu,mes panašiai viska tvarkomes.Butu smagu,kad neprapultum.Galetume pasidalinti ispudžiais,o gal ir patarimu viena kitai nepagailetume.Iš kokio tu miesto?kada pas jus žadami kursai?Šendien ryte nuejau pas šeimos gydytoja,bet prisibraut be šansu.tai užsiregistravau rytojui puse šešiu vakare,o iki to laiko rytoj pas psichiatra sulakstysiu.Pažymas apie pajamas jau turiu,tai koki trečiadieni gal jau galesiu viska nešt i VTAT
Atsakyti
QUOTE(austulis @ 2008 10 20, 10:23)
Sveikute 4u.gif žiuriu,mes panašiai viska tvarkomes.Butu smagu,kad neprapultum.Galetume pasidalinti ispudžiais,o gal ir patarimu viena kitai nepagailetume.Iš kokio tu miesto?kada pas jus žadami kursai?Šendien ryte nuejau pas šeimos gydytoja,bet prisibraut be šansu.tai užsiregistravau rytojui puse šešiu vakare,o iki to laiko rytoj pas psichiatra sulakstysiu.Pažymas apie pajamas jau turiu,tai koki trečiadieni gal jau galesiu viska nešt i VTAT

Sveikute 4u.gif
Pasistengsiu, ir tu neprapulk, gerai? 4u.gif
As is Vilniaus. Na, tiksliau dabar gyvenu Traku rajone. O tu is kur?
Tai va, papasakosiu, kaip man su sveikatos pazyma buvo - penktadieni nuejau pas savo gydytoja, tai pazymas is narkologinio ir psichiatro uzsake, kad atsiustu pastu, niekur nereikes man eiti. Dar turejo padaryt kraujo, slapimo tyrimus, kardiograma ir plauciu rengena, kadangi jokio iraso mano korteleje nuo 2004 m. nebuvo. Bet as eidavau privaciai, nes is darbo turiu draudima. Tai siandien nueisiu is ten tyrimu kopijas pasiimsiu ir turetu ketvirtadieni jau israsyt pazyme smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciobrelis77: 20 spalio 2008 - 10:06
QUOTE(ciobrelis77 @ 2008 10 20, 10:59)
Sveikute 4u.gif
Pasistengsiu, ir tu neprapulk, gerai? 4u.gif
As is Vilniaus. Na, tiksliau dabar gyvenu Traku rajone.  O tu is kur?
Tai va, papasakosiu, kaip man su sveikatos pazyma buvo - penktadieni nuejau pas savo gydytoja, tai pazymas is narkologinio ir psichiatro uzsake, kad atsiustu pastu, niekur nereikes man eiti. Dar turejo padaryt kraujo, slapimo tyrimus, kardiograma ir plauciu rengena, kadangi jokio iraso mano korteleje nuo 2004 m. nebuvo. Bet as eidavau privaciai, nes is darbo turiu draudima. Tai siandien nueisiu is ten tyrimu kopijas pasiimsiu ir turetu ketvirtadieni jau israsyt pazyme smile.gif

Aš iš Palangos,tiksliau iš Šventosios.Tikiuosi,kad mum nereikes tiek tu tyrimu,nes vyras mano dirba policijoj,o ten kaip žinia sveikatas griežtai kasmet tikrina,o aš pati laukiuosi,tai irgi manau tyrimu nebereikes daryt.Juo labiau musu šeimos gydytoja mus kaip nuluptus pažysta,juk Šventoji,tai kaimelis.Tai labai tikiuosi,kad paimsiu iš psichiatro pažyma ir to užteks.Nu žiuresim ,kaip mum seksis ax.gif O kada pas jus kursai?man tai reiks i Klaipeda važiuot,bet tik neaišku kada ten bus.Ar jau turit vaikeli nusižiureja,ar pirmiausia dokumnetus tvarkotes?
Atsakyti
QUOTE(austulis @ 2008 10 20, 11:42)
Aš iš Palangos,tiksliau iš Šventosios.Tikiuosi,kad mum nereikes tiek tu tyrimu,nes vyras mano dirba policijoj,o ten kaip žinia sveikatas griežtai kasmet tikrina,o aš pati laukiuosi,tai irgi manau tyrimu nebereikes daryt.Juo labiau musu šeimos gydytoja mus kaip nuluptus pažysta,juk Šventoji,tai kaimelis.Tai labai tikiuosi,kad paimsiu iš psichiatro pažyma ir to užteks.Nu žiuresim ,kaip mum seksis ax.gif O kada pas jus kursai?man tai reiks i Klaipeda važiuot,bet tik neaišku kada ten bus.Ar jau turit vaikeli nusižiureja,ar pirmiausia dokumnetus tvarkotes?

Dar nezinau, kada kursai. Priduosiu dokumentus, gal tada pasakys.
Mes pirmiau dokumentus priduosim, tuomet ieskosim.
O kaip jus - nusiziureje, globojat jau ar kaip? Ar dar ketvirto ieskote? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ciobrelis77 @ 2008 10 20, 12:49)
O kaip jus - nusiziureje, globojat jau ar kaip? Ar dar ketvirto ieskote? smile.gif

man vis ar neaiškus "nusižiūrėjimo" kelias g.gif
aš kol kas einu oficialiai.. ir stebiuosi, nes kol kas "atitinkančių kriterijus vaikų" nėra. o ite kriterijai - ikimokyklinė mergaitė, kurios tėvai neserga psichinėmis ligomis. deja... nors dėl antrojo kriterijaus viduje... sumaištis.. vaiką iš karto nurašau..
Atsakyti