Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojam įsivaikinti

Man Vtatas apie šeimos sudėtį pasiūlė parašyti pačiai smile.gif "Tvirtinu, jog adresu "Pasakų rojaus gatvė, namo nr. 1, butas - iš kairės" gyvena: smile.gif , smile.gif ir mažas biggrin.gif "
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Varusiote: 24 spalio 2008 - 17:50
Nežinau kaip teismas pažiūrės į tokią pažymą ax.gif

Dokumentai turi būti visi kaip priklauso pagal įstatymą.
Atsakyti
išimant pažymas reikalingas buto savininkas man užsakyti neleido nes butas vyrio vyras užsakė o aš jau po svaitės pasiėmiau ėmiau savivaldybėje VTAT gal viskas praeis bet kai paduosi į teismą tai nepriims svarstymui bylos ir teks pažymas imtis iš naujo o pakol dokumentai važinėsis gali prarasti mėnesį mane taip VTAT mokė.
Atsakyti
Apie informacijos teikimą ir geranoriškumą: VTATas teigia kad informaciją teikti privalo g.gif kad jų išrašytas siuntimas - tinkamas g.gif
kiek sukėlė nerimo kursuose (vizituojant namuose) iškelta mintis ar klausimas apie atmetimą prašymo globoti, įvaikinti g.gif ir vėl susimėčiau.
Ar kas nors žinote, kad būsimų globėjų kandidatūros būtų atmestos? ness... galvoju pakalbėti sukitų globos namų . g.gif darbuotojais, ir bijau, jei atmes kandidatūrą - suteikti kam nors nepagrįstų vilčių g.gif nenoriu žeisti, kol nežinau nieko tikro...
Atsakyti
Kad atmesti prašymą tam turi būti labai rimta priežastis.
Atsakyti
Tam kad atmestų prašymą turi būti labai rimta priežastis. PVZ nesusitvarko su savo bio vaiku žmogus yra labai kategoriškas ar panašei t.y turi būti problematiškas arba žmogus arba jo aplinka.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif . Noreciau paklausti kaunieciu kurios vaikinosi kur reikia kreiptis. Noreciau nuvaziuoti ir pasisneketi su kuom nors apie viska ko reikia, nes esu pasimetusi, nezinau nuo ko pradeti. Labai domina klausimas apie pajamas, nes esu is uzsienio grizusi ir niekur dar nedirbanti. Ar yra sansu pradeti tvarkytis, ar pirmiausia reikia kur nors isidarbinti? Ir gal zinote ar yra pajamu kazkoks reikalavimas, kiek turi uzdirbti ar panasiai?
Aciu uz atsakymus is anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(coco24 @ 2008 11 02, 12:38)
Sveikos 4u.gif . Noreciau paklausti kaunieciu kurios vaikinosi kur reikia kreiptis. Noreciau nuvaziuoti ir pasisneketi su kuom nors apie viska ko reikia, nes esu pasimetusi, nezinau nuo ko pradeti. Labai domina klausimas apie pajamas, nes esu is uzsienio grizusi ir niekur dar nedirbanti. Ar yra sansu pradeti tvarkytis, ar pirmiausia reikia kur nors isidarbinti? Ir gal zinote ar yra pajamu kazkoks reikalavimas, kiek turi uzdirbti ar panasiai?
Aciu uz atsakymus is anksto 4u.gif

Labas, mes siuo metu gyvename uzsienyje, bet pries Kaledas griztame i LT. Mes jau esam padave pareiskimus ivaikinimui anksciau, ir domejomes visa eiga. Kadangi musu padetis grizus bus panasi, mes domejomes siuo klausimu. Tai mums Kauno VTAT atsake, kad jei mes dar ir nebusim isidarbine, tai pvz, pakaks parodyti, sakykim, kad turit siokiu tokiu santaupu banke, kad esat ka tik grize is uzsienio ir pan. O toliau viskas susitvarkys. Manau, jei yra noras isivaikinti, tai galit kreiptis i VTAT dabar, nes visu dokumentu is musu nereikalavo. Tik pareiskimas ir Pasu kopijos. Toliau jie renka informacija it toliau jau raso jus i kursus. Bent taip yra musu atveju. Mes Kaune, beje.
Papildyta:
o, Koko 24 tik dabar pastebejau, kad jus irgi is Kauno. Tai tikrai eikit tiesiai i Kauno VTAT, direktore be galo maloni, cia Donelaicio-Parodos kampas.
Atsakyti
QUOTE(Maniuska @ 2008 11 02, 14:34)
Labas, mes siuo metu gyvename uzsienyje, bet pries Kaledas griztame i LT. Mes jau esam padave pareiskimus ivaikinimui anksciau, ir domejomes visa eiga. Kadangi musu padetis grizus bus panasi, mes domejomes siuo klausimu. Tai mums Kauno VTAT atsake, kad jei mes dar ir nebusim isidarbine, tai pvz, pakaks parodyti, sakykim, kad turit siokiu tokiu santaupu banke, kad esat ka tik grize is uzsienio ir pan. O toliau viskas susitvarkys. Manau, jei yra noras isivaikinti, tai galit kreiptis i VTAT dabar, nes visu dokumentu is musu nereikalavo. Tik pareiskimas ir Pasu kopijos. Toliau jie renka informacija it toliau jau raso jus i kursus. Bent taip yra musu atveju. Mes Kaune, beje.
Papildyta:
o, Koko 24 tik dabar pastebejau, kad jus irgi is Kauno. Tai tikrai eikit tiesiai i Kauno VTAT, direktore be galo maloni, cia Donelaicio-Parodos kampas.

Aciu uz atsakyma. Mes jau 3 menesiai kaip grize, vis dar pasimete, bet jau ir as galvojau eiti i VTAT pasisnekt. Del busto pas mus viskas Ok, deklaruota nauja gyvenama vieta, vat tik su darbais beda...kolkas ju nera ir nera taip lengva juos susirast. As jau kartais galvoju, kad eisiu bet kur, kad tik matytusi tos soc garantijos. smile.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif ko tai musu tema visai numirus g.gif ar neturit kas nieko naujo pasakyt biggrin.gif Pas mus naujienos tokios,kad buvo iš VTAT atejusios dvi moterys,tai pasišnekejom labai trumpai.Tiksliau tai tik formalumas buvo,vistiek viska vertins ir dar i namus važiuos žmones iš tu kursu.Turetu pirmadieni paskambinti ir pasakyt,kur greičiau kursai prasidesKlaipedoje ar Kretingoje.Mum skirtumo nera.Kur pirmiau bus ,ten ir važiuosim.Bandžiau užsiminti VTAT vedejai,kad norim kudikio,iš pradžiu,kol sutvarkys jam dokumentus,galim globoti.Nu aš jai bandžiau užsiminti,kad tikimes iš jos kokiu žiniu,kad ir nelabai legaliu,bet ji man vistiek savo,viska kaip pagal istatymus .Na nežinau,baigsim kursus ,tada jau kažka žiuresim,nes juk dabar net i eile nerašo.
Atsakyti
QUOTE(austulis @ 2008 11 09, 22:49)
sveikutes 4u.gif ko tai musu tema visai numirus g.gif ar neturit kas nieko naujo pasakyt biggrin.gif Pas mus naujienos tokios,kad buvo iš VTAT atejusios dvi moterys,tai pasišnekejom labai trumpai.Tiksliau tai tik formalumas buvo,vistiek viska vertins ir dar i namus važiuos žmones iš tu kursu.Turetu pirmadieni paskambinti ir pasakyt,kur greičiau kursai prasidesKlaipedoje ar Kretingoje.Mum skirtumo nera.Kur pirmiau bus ,ten ir važiuosim.Bandžiau užsiminti VTAT vedejai,kad norim kudikio,iš pradžiu,kol sutvarkys jam dokumentus,galim globoti.Nu aš jai bandžiau užsiminti,kad tikimes iš jos kokiu žiniu,kad ir nelabai legaliu,bet ji man vistiek savo,viska kaip pagal istatymus .Na nežinau,baigsim kursus ,tada jau kažka žiuresim,nes juk dabar net i eile nerašo.

po kursų viskas bus aišku. Tad belieka tik kantriai laukti biggrin.gif Palinkėsiu sekmės. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(austulis @ 2008 11 09, 23:49)

Ir čia nieko naujo, kad taip kalba VTAT-as, mes jau gavom patvirtinimą, kad nuo spalio 30 esam įtraukti į įvaikinimo sąrašus ir tik dabar pradedam laukti kokių nors pasiūlymų, o apie kažkokius "nelegalius" vaikučio patekimo į namus būdus tai niekas nė nekalba ir netgi draudžia doh.gif apie tai galvoti.... Man susidaro toks vaizdas, kad čia gal biški anksčiau buvo įmonama tą vaikutį lankyti vaikų namuose ir išsirinkus patikusį jau tvarkytis dokumentus...
Esmė tame, kad noriu tau pasakyti, kad čia niekas taip greitai nesidaro, asmeniškai mano šeimai, tai nuo prašymo pateikimo VTAT-ui iki įtraukimo į įvaikintojų sąrašus užtruko 5 mėnesiai, na kaip sakoma, "nėštumas" įpusėjo lotuliukas.gif , būtų laimė, kad tik jo nereiktų "pernešiot" mirksiukas.gif
TAD KANTRYBĖS rolleyes.gif
Atsakyti