QUOTE(linlei @ 2008 11 10, 09:19)
Ir čia nieko naujo, kad taip kalba VTAT-as, mes jau gavom patvirtinimą, kad nuo spalio 30 esam įtraukti į įvaikinimo sąrašus ir tik dabar pradedam laukti kokių nors pasiūlymų, o apie kažkokius "nelegalius" vaikučio patekimo į namus būdus tai niekas nė nekalba ir netgi draudžia
apie tai galvoti.... Man susidaro toks vaizdas, kad čia gal biški anksčiau buvo įmonama tą vaikutį lankyti vaikų namuose ir išsirinkus patikusį jau tvarkytis dokumentus...
Esmė tame, kad noriu tau pasakyti, kad čia niekas taip greitai nesidaro, asmeniškai mano šeimai, tai nuo prašymo pateikimo VTAT-ui iki įtraukimo į įvaikintojų sąrašus užtruko 5 mėnesiai, na kaip sakoma, "nėštumas" įpusėjo
, būtų laimė, kad tik jo nereiktų "pernešiot"
TAD KANTRYBĖS

Esmė tame, kad noriu tau pasakyti, kad čia niekas taip greitai nesidaro, asmeniškai mano šeimai, tai nuo prašymo pateikimo VTAT-ui iki įtraukimo į įvaikintojų sąrašus užtruko 5 mėnesiai, na kaip sakoma, "nėštumas" įpusėjo

TAD KANTRYBĖS

Gal aš truputi neaiškiai parašiau.Aš viska suprantu,kad pirmiausia kursai,po to i eile ir tik paskui vaikelis.Bet oficialiai vaikus siulo tik iš sarašu,o tai reiškia,kad kudiki gaut be šansu,nes dažniausiai jiem dar nebuna sutvarkyti dokumentai.Tai aš ir vyliausi,kad VTAT man praneštu apie kudiki,kuri iš pradžiu galečiau globoti,kol popierius sutvarkys,o po to ivaikinti.O kad viskas mažiausiai puse metu užtruks,tai aš žinau.Dokumentus gal prieš pora men .pridaviau,kursai dar kokius tris men vyks.Taip ir susidaro tas laikas