Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojam įsivaikinti

QUOTE(linlei @ 2008 11 10, 09:19)
Ir čia nieko naujo, kad taip kalba VTAT-as, mes jau gavom patvirtinimą, kad nuo spalio 30 esam įtraukti į įvaikinimo sąrašus ir tik dabar pradedam laukti kokių nors pasiūlymų, o apie kažkokius "nelegalius" vaikučio patekimo į namus būdus tai niekas nė nekalba ir netgi draudžia doh.gif apie tai galvoti.... Man susidaro toks vaizdas, kad čia gal biški anksčiau buvo įmonama tą vaikutį lankyti vaikų namuose ir išsirinkus patikusį jau tvarkytis dokumentus...
Esmė tame, kad noriu tau pasakyti, kad čia niekas taip greitai nesidaro, asmeniškai mano šeimai, tai nuo prašymo pateikimo VTAT-ui iki įtraukimo į įvaikintojų sąrašus užtruko 5 mėnesiai, na kaip sakoma, "nėštumas" įpusėjo lotuliukas.gif , būtų laimė, kad tik jo nereiktų "pernešiot" mirksiukas.gif 
TAD KANTRYBĖS rolleyes.gif

Gal aš truputi neaiškiai parašiau.Aš viska suprantu,kad pirmiausia kursai,po to i eile ir tik paskui vaikelis.Bet oficialiai vaikus siulo tik iš sarašu,o tai reiškia,kad kudiki gaut be šansu,nes dažniausiai jiem dar nebuna sutvarkyti dokumentai.Tai aš ir vyliausi,kad VTAT man praneštu apie kudiki,kuri iš pradžiu galečiau globoti,kol popierius sutvarkys,o po to ivaikinti.O kad viskas mažiausiai puse metu užtruks,tai aš žinau.Dokumentus gal prieš pora men .pridaviau,kursai dar kokius tris men vyks.Taip ir susidaro tas laikas verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo austulis: 10 lapkričio 2008 - 08:46
QUOTE(austulis @ 2008 11 10, 10:39)
Gal aš truputi neaiškiai parašiau.Aš viska suprantu,kad pirmiausia kursai,po to i eile ir tik paskui vaikelis.Bet oficialiai vaikus siulo tik iš  sarašu,o tai reiškia,kad kudiki gaut be šansu,nes dažniausiai jiem dar nebuna sutvarkyti dokumentai.Tai aš ir vyliausi,kad VTAT man praneštu apie kudiki,kuri iš pradžiu galečiau globoti,kol popierius sutvarkys,o po to ivaikinti.O kad viskas mažiausiai puse metu užtruks,tai aš žinau.Dokumentus gal prieš pora men .pridaviau,kursai dar kokius tris men vyks.Taip ir susidaro tas laikas verysad.gif

Žinai, kūdikio ir aš neatsisakyčiau lotuliukas.gif , pageidaujame vaikučio iki metų, tačiau jei siūlys ir vyresnį tikrai rimtai apsvarstysim pasiūlymą, o beje, kad gali pasiūlyti įvairaus-panašaus amžiaus vaikus tai mus VTAT perspėjo, beje apie globą pradžioje, kol vaikui nesutvarkyti dokumentai, taip pat ėjo kalba. Mažiuką gauti manau yra didžiausia tikimybė tada, kada jau motina yra palikusi arba atimti ne vienas vaikas ir kurie jau yra įvaikinti arba globojami. Bet ir norint globoti taip pat reikia jau būti pabaigus tuos pačius kursus.... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(linlei @ 2008 11 10, 09:19)
.... Man susidaro toks vaizdas, kad čia gal biški anksčiau buvo įmonama tą vaikutį lankyti vaikų namuose ir išsirinkus patikusį jau tvarkytis dokumentus...

gal ir dabar įmanoma, turint tuose globos namuose, kur auga tas vaikiukas turint pažįstamų. o su tais patikimais.... juk nežinai - gal jis ten laikinai, gal lankomas mamos, gal įtrauktas į įvaikinamųjų sąrašus ir įtėviai tik laukia ko nors ir jau jau pasiims.. o tu žiūrėk jau ir įsisvajojus, prisirišus, vaikiukas irgi jau taukia - tavęs...
Atsakyti
Mane galutinai nuliudino verysad.gif paskambino VTAT vedeja,ir Klaipedoje ,ir Kretingoje kursai ka tik pasibaige.Kiti kada bus neaišku.Kretingoje turi susirinkti šešios šeimos,Klaipedoje aštuonios.Kolkas dar nei vienos šeimos prašymo neturi,nei vieni,nei kiti.Mes vieninteliai.Taigi,kursu lauksim ilgai ir nuobodžiai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(austulis @ 2008 11 10, 15:21)
Mane galutinai nuliudino verysad.gif paskambino VTAT vedeja,ir Klaipedoje ,ir Kretingoje kursai ka tik pasibaige.Kiti kada bus neaišku.Kretingoje turi susirinkti šešios šeimos,Klaipedoje aštuonios.Kolkas dar nei vienos šeimos prašymo neturi,nei vieni,nei kiti.Mes vieninteliai.Taigi,kursu lauksim ilgai ir nuobodžiai verysad.gif

Klaipedoje baigesi pries gera menesi ir juose musu buvo tik 6 seimos, kiek zinau, buvo surinktos ir 8 , bet paskutiniu metu atsisake dalyvauti....
Atsakyti
QUOTE(linlei @ 2008 11 10, 14:35)
Klaipedoje baigesi pries gera menesi ir juose musu buvo tik 6 seimos, kiek zinau, buvo surinktos ir 8 , bet paskutiniu metu atsisake dalyvauti....

o kiek laiko vyko tie kursai?gal gali apie juos papasakot.Šiaip aš ju labai laukiu,nes man patinka tokie dalykai.Aplamai kai psichologai kalba apie vaikus,klausausi isižiojusi lotuliukas.gif Kokiom dienom jie vyko ir kiek kartu savaiteje
Atsakyti
QUOTE(austulis @ 2008 11 10, 16:07)
o kiek laiko vyko tie kursai?gal gali apie juos papasakot.Šiaip aš ju labai laukiu,nes man patinka tokie dalykai.Aplamai kai psichologai kalba apie vaikus,klausausi isižiojusi lotuliukas.gif Kokiom dienom jie vyko ir kiek kartu savaiteje

Tie kursai mums truko apie 3 men. Bet cia turetu buti su kiekviena grupe indvidualiai, nes yra derinamasi prie kiekvienos seimos, nes kursuose butinai privalo buti abu sutuoktiniai ir jei kas tik negali, visa grupe sprendzia kada gali. Jie vyko ivairiai: ir paprastom dienom po darbo ir savaitgaliais. Nors visi ir visada mes turime savo nuomone, taciau drasiai galiu teigti, kad naudos is tu kursu tikrai yra, kiekvienas gali rasti kazka sau, buna momentas kai labai susimastai ar tau tikrai reikia to vaiko ir tai labai gasdina, bet tai pasirodo normalu, po kiekvieno susitikimo siu kursu analize vykdavo galvoje visa nakti, po to dar diskusijos tarpusavyje su vyru. Vedancios tos kursus moterys labao saunios ir geranoriskos. Taigi tau belieka tik kantriai laukti, nes jei yra tvirtas apsisprendimas isivaikinti ar globoti tai joks laikas cia itakos netures mirksiukas.gif
Atsakyti
ačiu linlei už atsakymus.Sakyk,o kiek laiko užema vienos dienos susitikimas;valanda,dvi,trys g.gif .Matai,musu apsisprendimas tikrai tvirtas ir laikas itakos neturi,tik tiek,kad norejau kursus išlaikyt,kol gims musu vaikelis.Bet matau,kad jau pagal plana nepavyks,tai nieko tokio,manau organizatoriai nesupyks,jai i kursus ir leliu atsivešiu.Jai Baukute i seima su žindomu kudikiu gali,tai manau ir manes neišgrus blush2.gif
Atsakyti
[quote=linlei,2008 11 10, 15:21]
Tie kursai mums truko apie 3 men.
Linlei,o kiek kartu per savaite?Pas mus Vilniuje kursai tikriausiai prasides gruodi,bet turiu problema,kad gruodi turiu ir kitu kursu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kukaraca: 10 lapkričio 2008 - 14:46
Nu merginos prajuokinot lotuliukas.gif Nu jo , su kudikiu ant ranku, kad ir i pasaulio krasta... lotuliukas.gif as tik galvoju austuli, kad gal tu ramiai laukis to savo maziuko, na neisivaizduoju kaip tu tose kursuose su tuo vaikeliu busi, nebent labai ramus. Kursu trukme apie 2-3 val. ir dar karta kartoju, kaip daznai susitiksit ar i savaite karta ar 3 kartus priklausys nuo visu galimybiu, juk buna taip , kad viena diena vienas negali, kita diena kitas, tad mums buvo ivairiai, teko ir keleta kartu savaiteje susitikti ir turejome net pakankamai ilga tarpa tarp susitikimu, nes tai vienas ar kitas dalyvis buvo isvykes darbiniais reikalais, o kursuose dalyvauti turi [/B]VISI[B] tad cia labai indvidualiai nuo grupeje susirinkusiu zmoniu ir ju galimybiu priklauso, patikekit, visi nori kuo greiciau, tik ne visa laika taip iseina... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(austulis @ 2008 11 10, 15:41)
ačiu linlei už atsakymus.Sakyk,o kiek laiko užema vienos dienos susitikimas;valanda,dvi,trys g.gif .Matai,musu apsisprendimas tikrai tvirtas ir laikas itakos neturi,tik tiek,kad norejau kursus išlaikyt,kol gims musu vaikelis.Bet matau,kad jau pagal plana nepavyks,tai nieko tokio,manau organizatoriai nesupyks,jai i kursus ir leliu atsivešiu.Jai Baukute i seima su žindomu kudikiu gali,tai manau ir manes neišgrus :geda2:

lotuliukas.gif Baukutė ne darbui atėjo į Seimą su kūdikiu, bet pažymėjimo atsiimti. O tu žadi su kūdikiu važiuoti į užsiėmimus... Tačiau ar esantiems ten netrukdys? g.gif
Atsakyti
oi merginos,merginos biggrin.gif juk tai tik pasvarstymai garsiai biggrin.gif kas be ko,viskas priklausys tik nuo aplinkybiu.Del to ir noriu viska išsiaiškinti.Kas kaip ir kur biggrin.gif
Atsakyti