Įkraunama...
Įkraunama...

MIAU pieno gėrimas

QUOTE(Jersey @ 2007 07 19, 20:54)
Riebesnis pienas sunkiau virskinamas, o is liesesnio gaunama tiek pat gerybiu kiek ir is riebesnio( kalcio) . Tai kam apsunkinti vaiko skranduka???? g.gif  doh.gif( Cia lyginant 2.5 % pienuka, su pavyzdziui 3.5% ar net karves pienu kuris ne maziau kaip 3.8%)

Gryno pieno išvis nerekomenduojama, o kiti pieno produktai buri būti normalaus riebuno t.y. nemažiau 6 proc.
Atsakyti
As savo mazajai dar jo neduodu manau juose prideda visokiu nesamoniu o siaip didieji tai geria mano mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano dvimetei dukrytei MIAU gėrimas kartais patinka, kartais ne. Jį perku, kai sugalvoju palepint. Dažniausiai bananinį. Jei būtų kas nors bloga nuo jo - žinoma kad nepirkčiau, o dabar retkarčiais nusiperkame ir nesukam galvos del jame esančių kokių konservantų ar aromatinių medžiagų, nes tai ne kasdienis maistas. smile.gif
Atsakyti
Aš neduodu, nes vis tiek yra saldus, del pieno riebumo, tai yra ir 1proc. pienas. galit pacios padaryti kokteili pieniska su uogom ar bananais, ledau truputi ideti, nematau reikalo tokius gerimus pirkti. mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano nei vienas nei kitas pieno gėrim negeria jie mieliau renkasi naturalų pienelį.Net nežinau kodėl,o va jogurtus geremus labai mėgsta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kamiliuke @ 2007 08 22, 15:49)
Mano nei vienas nei kitas pieno gėrim negeria jie mieliau renkasi naturalų pienelį.Net nežinau kodėl,o va jogurtus geremus labai mėgsta thumbup.gif

ir gerai daro kad negeria, jogurtas manau sveikesnis drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(oxygen @ 2007 08 22, 14:52)
ir gerai daro kad negeria, jogurtas manau sveikesnis  drinks_cheers.gif

Aš irgi taip galvoju o tuo labiau kai dabar vasara ir vaisių įvairiausių yra jogurtą aš gaminu pati naminį.
Mano šeima vietoi grietinės naudoja,o vaikam kad skaniau būtų paskaninu uogytėm ir vaisių sultim thumbup.gif
Atsakyti
Man pačiai visai nieko braškinis MIAU. O vaikams tas gėrimas nelabai patinka.
Atsakyti
Aš tai duodu Miau pienuko. Geria, bet nepasakyčiau, kad labai dukrytei jis patinka. Labiausiai mėgsta pienuką su vanile,kuris vaikams nuo metų.
Atsakyti
Geriau jau tikras karvės pienas, o ne tie sinteniniai gėrimai, man pačiai jie labai šlykštūs, tikra sintetika, geriau suplakti bananą su pienu labai skaniai gere, nors maniškiai labai mėgstą ir natūralų pieną, užmiega tik pienelio išgėrę, o parduotuvinio iš vis negeria, kiek bandžiau tai jiems jis nepatiko. Gerai kaip turim galimybę gauti tikro karvės pieno.
Atsakyti
klausykit mamos,juk visiems aisku kad geriausia vaikui gerti gryna pienuka ar kefyra ar pasukas,negu koky MIAU ax.gif as nemanau kad kas galetu delto gincytis. smile.gif niu bet man juokinga kai cia porina kad gryna sintetika ir pan.nu aisku yra visokiu priedu doh.gif nu bet daugybej vaikisku desertu ju yra.saunuoles mamos kurios isvis neduoda anei jokio ciulpinuko ani jokio kitokio nelabai reikalingo produkto.nu bet kartais juk nuperkam beveik visos.kaip ir sau kad kartais kokiu pvz.cipsu tongue.gif noriu pasakyt,kad jei vaiko neberia,nevemia ir pan.tai tegul kartais pasmalyziauja jeigu jam labai patinka.as nors ir nepasisakiau pries ta MIAU pati vistiek duodu gryna piena ir kefyra,o miau tik kai labai praso.nu ir nematau as tame nieko baisaus,nieko nuodingo jame nera,nereikia cia taip perdeti doh.gif
beje kas del pieno riebumo,tai esu daug kur skaiciusi,kad vaikams iki3metu patartinas riebesnis pienas apie3,5,o veliau pvz. 2,5 riebumo.geris piene yra ne tik kalcis,bet ir vitaminai kurie tirpsta riebaluose ir kt.
Atsakyti
Mažyliui-metai,''Miau'' nepatiko,užtat ''Smilgelę'' labai mėgsta smile.gif
Atsakyti