Įkraunama...
Įkraunama...

MIAU pieno gėrimas

O mes labai pamėgom "ale anglišką" arbatą thumbup.gif , t.y paruošiu vaikui arbatėles ramunėlių, čiobrelių, mėtų ar kitos ir įpylu į ją miau gėrimo 50/50, taigi gaunasi ir gėrimas šiltas ir miau riebumas sumažinamas, tuo labiau kad žiemužė jau atkeliavo pas mus ir nesinori vaikui duoti šaltų gėrimų ir vaikas mėgsta šį gėrimą labai, pats lenda į šaldytuvą, nors nelabai pasiekia biggrin.gif (aš jam padedu), bet stengiasi pats miau ištraukti, dar apžiūri ant buteliuko nupieštus katinukus ir nekantriai laukia, kol aš jam tą arbatėlę padarysiu.
Atsakyti
as tai duodu nes mano pupa negeria pieno beveik o miau geria skaniai biggrin.gif
Atsakyti
geriam, geriam ir dar kaip thumbup.gif
Atsakyti
Miau nemėgsta schmoll.gif
Atsakyti
sunus keleta kartu gere,bet be pasekmiu g.gif jam darau daznai piena su uogiene ar su obuoliu sultimis thumbup.gif
Atsakyti
Nemėgsta schmoll.gif
Atsakyti
Mes irgi nemėgstam. schmoll.gif
Atsakyti
perku nuo metuku biggrin.gif
Atsakyti
Būtent šito MIAU neduodu schmoll.gif
Atsakyti
as tai kazkaip ne uz uz tuos visokius miau pienukus nieko pries neturiu bet ir neduodu. Yra ir sveikesniu gerimu as manau geriau arbatele ar kakava su pienuku arba misinukas jei silto ir malonaus
Atsakyti
Mano didisai (jam dabar 3 metai ir 8 mėn) tai labai geria MIAU šokoladinį gėrimą, pradėjau duoti gal tik nuo 2,5 metų. O mažajam (1 metai ir 2 mėn) kol kas neduodu, ragaut ragavom, žinoma patiko thumbup.gif Manau dar galim su natūraliu pienuku išsiversti, tegul dar truputį paauga 4u.gif
Atsakyti
duodam miau pienuko, bet ji nelabai jį mėgsta, mieliau geria actimel 4u.gif
Atsakyti