Įkraunama...
Įkraunama...

MIAU pieno gėrimas

Nelabai mes mėgstam tokiu pienukus schmoll.gif ir manau jau jis nėra labai sveikas, kažkaip keista, kad taip ilgai galioja nepradarytas g.gif
Atsakyti
mums jau 2metai ir 5men tai mes labai noriai geriame si pienuka ir nepasitaike kad butu kas nors nuo jo blogai mirksiukas.gif
Atsakyti
mano maziukas labai noriai geria miau pienuka, taip pat actimel ir megsta kidius gefilus jogurtukus, kitokiu jogurtuku nevalgo mirksiukas.gif
Atsakyti
mes labai megstam miau varskytes thumbup.gif o del pienuko...paskaiciau sudeti tai supratau kad mes dar per mazi tokiems gerimams, tad renkames kazka naturalaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(astoldita @ 2007 06 22, 11:52)
Mano sūnui 1,5m.Nuo to laiko kai pradėjo viską valgyti nebegeria pieno unsure.gif Niekaip negaliu įsiūlyti.Bandžiau ir medaus dėti,niekas nepadėjo doh.gif Prieš kelis mėn pabandžiau duoti MIAU pieno gėrimą,tai geria pasigardžiuodamas smile.gif Būtų įdomu sužinoti kokia jūsų nuomonė apie šį gėrimą ax.gif

galiu pasakyti tik tiek,kad isgerus sio gerimo mano mergaiciuke labai isberia doh.gif
Ir sudetis tikrai nekokia....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GREISI*: 09 kovo 2008 - 11:38
geriam bet ne per dažniausiai, taip pat pastebėjau, kad atsiranda pabėrimų
Atsakyti
Sudetis tikrai nekokia to MIAU gerimelio, man baisiausia kai perskaitai, kad yra modifikuoto krakmolo, o dar vaikui duoti doh.gif (tikrai jau ne!!!!)
Atsakyti
Geria tik mano vyresniosios dukros , sūnui neduodu ,nes dar anksti ..
Atsakyti
Maniske per maza tokiai chimijai schmoll.gif
Atsakyti
neduodu savo mazuliui schmoll.gif megsta maniskis labai kubusus thumbup.gif
Atsakyti
Mažei neduodu ir nesinorėtų ateity duot, visgi chemija g.gif Ale mamytė tai labai mėgsta miau bigsmile.gif blush2.gif doh.gif
Atsakyti
negeria schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti