Įkraunama...
Įkraunama...

MIAU pieno gėrimas

duodavau anksciau, bet ne daznai blink.gif dabar busiu atsargesne g.gif , musu meniu jokio "MIAU" mirksiukas.gif
Atsakyti
As MIAU pieno gerima duodu nakciai smile.gif gerti,bet dabar kai paskaiciau tem,tai nzn.ka ir daryti duot toliau ar ne
Atsakyti
Nieko blogo nematau as tam miau gerime g.gif o jus zinote kaip istikruju gamina tas varskytes ar surelius ka ten deda?
Atsakyti
Mes MIAU pienelio dar neisbandem, bet uz tai labai noriai ir su dideliu apetitu valgom MIAU varskytes! thumbup.gif Nuo ju nieko blogo neatsitiko!
Atsakyti
Aš daviau tik manąjai labai nepatiko. blink.gif
Atsakyti
Maniškiai mažyliai geria, kai duodam, bet mielai geria ir paprastą pieną.Tai nepiknaudžiaujam su Miau.
Atsakyti
Maniškis negėrė Miau pienuko. Jei gertų, tai tikrai palepinčiau nors kartą į savaitę. MAnau vartojant tokius produktus(kaip sūrelius, varškytes ir kitus ilgai galiojančius) nereikia piktnaudžiaut ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vivulyte @ 2007 10 21, 09:56)
Maniškis negėrė Miau pienuko. Jei gertų, tai tikrai palepinčiau nors kartą į savaitę. MAnau vartojant tokius produktus(kaip sūrelius, varškytes ir kitus ilgai galiojančius) nereikia piktnaudžiaut  ax.gif

as ir taip manau 4u.gif
As savo vaikui pati darau skanestus ir nereik tada galvot ko ten prideta!
pvz suplaku piena su bananu, uogomis, ar paprasta naturalia varske sutrinu su tuo paciu bananu,ivairom uogom kuriu turiu prisisaldziusi is vasaros ir gaunas puikiausi ir sveikiausi desertai ir tada nereik pirkt jokiu ten neaiskiu produktu tongue.gif
tikrai paciai pasidaryt dauk laiko neuztrunka ir vaikui zymiai sveikiau, ce net ner ko gincytis biggrin.gif
Atsakyti
mano mergaite valgo tikrai viska,bet pienuko miau nei i burna schmoll.gif
Atsakyti
Man pačiai susuko vidurius nuo to MIAU (o skarandis pakankamai "stiprus"), tai ką jau kalbėti apie vaiką schmoll.gif
Atsakyti
O maniškiai geria.Ir miau,ir smilgeles,ir actimel.O pieno-ne.Ir nei karto nieko blogo nebuvo.O tos chemijos visur yra,ir tam pačiam piene,ir banane
Atsakyti
QUOTE(fiona35 @ 2007 10 26, 14:24)
O maniškiai geria.Ir miau,ir smilgeles,ir actimel.O pieno-ne.Ir nei karto nieko blogo nebuvo.O tos chemijos visur yra,ir tam pačiam piene,ir banane

Sutinku su tavim kad visur chimijos yra,kitur net neraso g.gif ,o mano kaip ir anksciau ir miau ir smilgele,gere ir geria ir kol kas viskas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .
Atsakyti