duodavau anksciau, bet ne daznai
dabar busiu atsargesne
, musu meniu jokio "MIAU"
As MIAU pieno gerima duodu nakciai
gerti,bet dabar kai paskaiciau tem,tai nzn.ka ir daryti duot toliau ar ne
Mes MIAU pienelio dar neisbandem, bet uz tai labai noriai ir su dideliu apetitu valgom MIAU varskytes!
Nuo ju nieko blogo neatsitiko!
Aš daviau tik manąjai labai nepatiko.
Maniškis negėrė Miau pienuko. Jei gertų, tai tikrai palepinčiau nors kartą į savaitę. MAnau vartojant tokius produktus(kaip sūrelius, varškytes ir kitus ilgai galiojančius) nereikia piktnaudžiaut
QUOTE(vivulyte @ 2007 10 21, 09:56)
Maniškis negėrė Miau pienuko. Jei gertų, tai tikrai palepinčiau nors kartą į savaitę. MAnau vartojant tokius produktus(kaip sūrelius, varškytes ir kitus ilgai galiojančius) nereikia piktnaudžiaut 
as ir taip manau
As savo vaikui pati darau skanestus ir nereik tada galvot ko ten prideta!
pvz suplaku piena su bananu, uogomis, ar paprasta naturalia varske sutrinu su tuo paciu bananu,ivairom uogom kuriu turiu prisisaldziusi is vasaros ir gaunas puikiausi ir sveikiausi desertai ir tada nereik pirkt jokiu ten neaiskiu produktu
tikrai paciai pasidaryt dauk laiko neuztrunka ir vaikui zymiai sveikiau, ce net ner ko gincytis
mano mergaite valgo tikrai viska,bet pienuko miau nei i burna
Man pačiai susuko vidurius nuo to MIAU (o skarandis pakankamai "stiprus"), tai ką jau kalbėti apie vaiką
O maniškiai geria.Ir miau,ir smilgeles,ir actimel.O pieno-ne.Ir nei karto nieko blogo nebuvo.O tos chemijos visur yra,ir tam pačiam piene,ir banane
QUOTE(fiona35 @ 2007 10 26, 14:24)
O maniškiai geria.Ir miau,ir smilgeles,ir actimel.O pieno-ne.Ir nei karto nieko blogo nebuvo.O tos chemijos visur yra,ir tam pačiam piene,ir banane
Sutinku su tavim kad visur chimijos yra,kitur net neraso