Įkraunama...
Įkraunama...

Nikita

super vardas...draugų mergaitė tuo vardu...labai tinka jai thumbup.gif
Atsakyti
O man asmeniskai, sis vardas schmoll.gif jis ne lietuviskas, ir is karto asocijuojasi su rodytu kazkada filmu :Jos vardas Nikita" biggrin.gif
Atsakyti
Nikita Chrusciovas
Atsakyti
QUOTE(ausrenas @ 2009 02 10, 13:26)
Nikita Chrusciovas

Ir Nikita Michalkovas smile.gif Tai vyriskas vardas. Rusakalbiu seimoje berniukui tikrai grazus butu smile.gif thumbup.gif , bet tik ne mergaitei lietuvaitei schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Raile @ 2009 02 10, 13:31)
Ir Nikita Michalkovas smile.gif  Tai vyriskas vardas. Rusakalbiu seimoje berniukui tikrai grazus butu smile.gif  thumbup.gif , bet tik ne mergaitei lietuvaitei schmoll.gif  doh.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
NU TIKRAI NE MERGAITEI ax.gif
Atsakyti
schmoll.gif
Atsakyti
mano drauges rusakalbes berniuko vardas nikita , man tai mergaitei ir dar lietuviai ne labai tinkantis, cia mano nuomone 4u.gif
Atsakyti
Žinau berniuką tokiu vardu, o atsikėlus gyventi į naujus namus,kaimynystėj sužinojau, kad ir mergaitėms tokį vardą duoda...Nežinau...Nieko smerktino nematau, bet kažkaip keista, ir mergaitės ir berniukai vienidais vardais... g.gif
Aš neduočiau mergytei tokio vardo, bet nereiškia, kad kitas negali duoti. Jei tėveliams patinka, o vaikeliui dar ir tinka, tai thumbup.gif
Atsakyti
man ir mergaitei grazus, bet labiau jis toks berniukiskas:)
jei sulauksim sunaitelio jauciu oj jauciu, kad bus Nikita biggrin.gif
Atsakyti
Nikita man beprotiskai grazus vardas. Ir as tokio noreciau. wub.gif blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
schmoll.gif kaskaip man nekaip neprilimpa blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Niuta: 12 kovo 2009 - 10:06