Įkraunama...
Įkraunama...

Nikita

Sutinku su tuo, kad kiekvienas zmogus gali tureti savo nuomone, kad vieniems tas vardas gali patikt, kitiems ne. Bet nesuprantu, kodel kamnors, kadanors turetume aiskintis, ka musu, ar musu vaiku vardai reiskia, kodel jis toks. koks kieno reikalas. svarbu, kad tevams jis patinka. juk ne vienas tevu savo vaikui nedes vardo tik del juoko. visi deda is pacios sirdies tikedami, kad jis pats graziausias ju atzalelei mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai originali mintis mergaitei duoti vyrišką vardą. g.gif

http://www_mamochka_...php?name_id=225
Atsakyti
QUOTE(memori @ 2008 03 17, 20:56)
Bet nesuprantu, kodel kamnors, kadanors turetume aiskintis, ka musu, ar musu vaiku vardai reiskia, kodel jis toks. koks kieno reikalas. svarbu, kad tevams jis patinka.

patikėk, žmonės yra smalsūs ir klausinės, jei vaiko vardas bus nenorminis arba retas. tiesiog taip jau yra ir burnų jiems neužčiaupsi - vieni stebėsis, kiti smalsaus, kiti pletkins už akių. ir kuo daugiau bereikalingų kalbų, tuo daugiau problemų žmogui. todėl vardas turi ne vien tėvams patikt. jis turi dar ir normalus būt ir nejuokint žmonių. kitaip vaikui gali būt visa vaikystė traumuota, ko pasekoje jis užaugs psichologiškai pažeidžiamas.
nereikia pamiršt, kad vardas - tai DOVANA vaikui. dovana, kurią jis nešios su savim visą gyvenimą. todėl atsakingi tėvai turėtų pasirūpint, kad tai būtų tikrai dovana, o ne kryžius ir ne akmuo užritintas ant pečių
Atsakyti
Jo jo, sutinku - vardas negali buti nasta. Mes gyvenam uk. cia Nikita mergaitiskas vardas. Kaip matau, is jusu pasisakymu, Lt sis vardelis nelimpa... Bet man kazko sirdele kuzda, kad jis tiks mano mazylei... Sunku. Na, bet dar yra laiko, gal koks kitas strigs wink.gif
Atsakyti
Labai cikinis vardas mano drauge ruosiasi pavadinti svao atzalele Nikita, man labai grazu, nematau jokio nukrypimo taigi ne afigenija ir ne kaspisija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2005 01 24, 11:08)
Sveikos, mamytės... ir tėveliai, jeigu skaitote šitą puslapįsmile.gif Nors mano vaikutis gims dar negreitai, tačiau vardus jau senokai esu išrinkusi. Kadangi dėl berniuko vardo kažkokių ginčų ar nuomonės išsiskyrimų nėra, tai jo ir neminėsiu, o va dėl mano išrinkto mergaitės vardo būtų įdomu sužinoti Jūsų nuomonę (kad ir kokia ji būtų). Taigi, mano išrinktas vardas yra Nikita ir kai pasakiau mamai, ji man sakė neblūdyti, nes Nikita yra berniuko vardas (Nikolajaus trumpinys, kaip žinote) ir kad vaikui bus sunku gyvent su tokiu vardu, šaipysis klasiokai ir pan. Žinoma, buvo užsiminta ir apie Nikita Chruščiova smile.gif Tikrai žinau, jog duoti ar neduoti savo vaikui tokį vardą spręsim mudu su vaiko tėčiu (kuriam šitas vardas irgi patinka), tačiau vistiek būtų įdomu sužinoti, ką manot Jūs. Iš anksto dėkoju.

Papildyta:
man nepatinka geriau skambetu NIKA
Atsakyti
nika kaip tik schmoll.gif
nikita - liuks, bent man šis vardas atrodo moteriškas, ne vyriškas ir skamba labai fainai thumbup.gif
Atsakyti
Mn vardas NIKITA nerealus...jei pagimdysiu mergaite ar berniuka pavadinsiu ji NIKITA smile.gif man tas vardas...mhhhhmmm toks grazus..ir tinka mergaitei ir berniukui smile.gif mano drauge irgi pakvaisus del sito vardo...o vadybininkes sunus NIKITA...tai kai ateijes buvo taip ir noris kartot ta varda:) niekas manes neitikins kad jis negrazus:)
Papildyta:
bet greiciausiai pavadinsiu mergaite ANDREJA ...irgi grazus:) bet berniuka tikrai pavadinsiu Nikita smile.gif blush2.gif
Atsakyti
Manau, kad Nikitos Chrusciovo laikai seniai jau baigesi ir niekas ju nebeprisimena

Man vardukas grazus thumbup.gif
Atsakyti
uj neaa, toks nemielas ir nesvelnus. ir dar rusiskas kazkoks.
Atsakyti
L.grazus vardas thumbup.gif ,o svarbiausia,kad ne kiekviena tokiu vardu bus,kaip dabar madinga ax.gif
Atsakyti
nors ir tarpautinis vardas, bet budama lietuve nedeciau sio vardo dukrai, o sunui tuo labiau, kad po to nekiltu del vardo klausimu "o tai tu lietuve?". nes lietuvoje jis visgi laikomas ilga laika buvo rusisku. gal su laiku ta "rusiskumo" etikete nukris.
siaip vardas man tikrai labai grazus. 4u.gif
Atsakyti