Įkraunama...
Įkraunama...

Nekaltybės paieškos po vestuvių

QUOTE(Frinja @ 2008 02 10, 00:01)
na zvelgiant i SM diskusijas, kur skundziamasi savo vyrais, vyru neistikimybem, savo begaliniu noru buti neistikimom - nepanasu, kad taip jau mazas tas procentas. Kai kurie nesiskiria del materialiniu priezasciu, kai kurie del vaiku - bet jei ne tie "laikikliai", iskart skirtusi.

taciau pritariu tau, kad tos "islaukusios" poros skiriasi reciau. taciau koreliacija cia ne del to, kad neturejo lytiniu santykiu pries vestuves, o del to, kad ju isitikinimai ir noras islaikyti seima yra daug stipresni.

mano močiutė pirmu santykius turėjo po vestuvių ir tada kai norėjo vaikų, o senelis nežinau kaip ankščiau, bet po vestuvių vaikščiojo į kairę ir į dešinę. Močiutė kentėjo, bet nesiskyrė, kol jis numirė. Per santuoką susigadino nervus ir sveikatą ganėtinai rimtai.

Kiti seneliai plyginus su tais lakais susipažino ir bendravo gana šiuolaikiškai, ir šeima buvo laisva ir gana šiuolaikiška. Močiutei senelis buvo antras vyras. Bet buvo daug laimingesni, aktyvūs, keliaujantys, besišypsantys, juokaujantys, šilti.

Tuomet kur taisyklės? Gal svarbiau kokie žmonės susitinka... gyvenime. ax.gif
Atsakyti
nezinau net kaip pradeti... su vaikinu draugauju 1.5 men. jam 19, man 20.Jau po men uzsimine kad nera ko laukti (is kalbu jis i viska ziuri labai rimtai, nera vejavaikis). As irgi noreciau... bet yra visokiu baimiu, is ju ir tai jog tevai ismoke mane kad myletis galima tik po vestuviu....nors tai senamadiska, bet su praeitais vaikinais tai buvo puikus stabdys ir dabar tuo dziaugiuosi, kadangi ne vieno nemylejau...
o dabar ikliuvau, isimylejau... bet...bet...bet...
Atsakyti
jei būčiau vaikiusius madų tai nekaltybę būtų tekę gana anksti prarast doh.gif bet kas kas o jau kitų nuomonė mane tuo klausimu mažiausiai domino, praradau ne su vyru, o su turėjusiu juo tapt ir nesigailiu... išsiskyriau nes atsivėrė akys cool.gif jei taip galima pavadint... žmogeliui buvo įkalta, kad moteris seksui ryžtasi tik iš pareigos jausmo ir malonumo ji nepatiria ir neverta stengtis, kad patirtų, nes tai NEĮMANOMA blink.gif
tiesa, vaikinų - vyrų draugų turėjau labai daug, bet manęs niekas nelaušdavo ant smileysex.gif žinojo, kad vistiek neduosiu, tai ir nereikėdavo lotuliukas.gif bet kaip kitos merginos-moterys manęs nekentė už tai blink.gif
su vyru, kad jis man ne primas niekada neturėjau problemų, net neįsivaizdavau, kad tokių gali būt... jis žinojo apie mano seksualinę patirtį, aš apie jo taip pat... bet mums praeitis niekada nebuvo priežastis pykčiams ar priekaištams cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Just_girl @ 2008 02 18, 00:39)
nezinau net kaip pradeti... su vaikinu draugauju 1.5 men. jam 19, man 20.Jau po men uzsimine kad nera ko laukti (is kalbu jis i viska ziuri labai rimtai, nera vejavaikis). As irgi noreciau... bet yra  visokiu baimiu, is ju ir tai jog tevai ismoke mane kad myletis galima tik po vestuviu....nors tai senamadiska, bet su praeitais vaikinais tai buvo puikus stabdys ir dabar tuo dziaugiuosi, kadangi ne vieno nemylejau...
o dabar ikliuvau, isimylejau... bet...bet...bet...

na po mėn. nežinau man kažkaip labai jau per greit... suprantu įsimylėjai ir atrodo, kad gal vis dėlto verta g.gif bet man asmeniškai tiek laiko būtų ryškiai per mažai, kad galėčiau pasakyt, kad myliu ir noriu su tuo žmogum gyvent visą likusį gyvenimą g.gif
Atsakyti
Draugavau su daugeliu, bet liaudiškai tariant "nedaviau" na ir ką... ir skirdavomės... mano rekordas 1,5 metai...su kitais keliai išsiskirdavo vos po 2 mėnesių draugystės... Tai ką man su visais gult reikėjo? blink.gif
nekaltybę praradau su dabartiniu savo vyru- nesigailiu. Ir praradau tik po pusės metų draugystės. paprasčiausiai mylėjau, norėjau būti su juo ir varge ir džiaugsme... Supratau kad tai mano gyvenimo meilė, ir nors jis mane ir paliktų norėjau nors atsiminimo... Štai ir turiu, bet ne tik atsiminimus, bet ir jį. O jis vienintelis buvo kuris, "nelaužė" kuris laukė, kuris pasakė: "bus taip kaip tu norėsi, kada tu norėsi ir kur tu norėsi- visas pasaulio laikas priklauso mums" (va koks romantikas MB buvo kai jam buvo 19 tongue.gif ) Mes net gyventi pradėjom kartu- nepermiegoję... lotuliukas.gif , rimti paprasčiausiai santykiai buvo- abu buvom rimti, abu norėjom sukurti šeimą, abu jautėmės vieniši... Nors ir jauni, bet buvome vieni. unsure.gif , dabar kai pagalvoju, labai tuščias ir liūdnas mano gyvenimas buvo be jo
Atsakyti
QUOTE(Klepesova @ 2008 03 22, 10:33)
Mes net gyventi pradėjom kartu- nepermiegoję... lotuliukas.gif

šitą sakinuką reikia temoje ,,gyvenimas susimetus,, parašyti, kad būtų aiškiau, jog ne visi po vienu stogu dėl lovos atsiduria 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apuokas: 22 kovo 2008 - 10:51
gal ir vertėtų... nežinau... tik kad labai greitai po to kai "susimetėm" mes permiegojom... net savaitėlė nepraėjo. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2008 03 22, 11:50)
šitą sakinuką reikia temoje ,,gyvenimas susimetus,, parašyti, kad būtų aiškiau, jog ne visi po vienu stogu dėl lovos atsiduria  4u.gif

Na va nors viena išmintingai parašė. Juk gyvenime būna visko ir jei tikrai esi tam žmogui brangus asmuo, jis tavęs tikrai nevers daryti to kam tu nepasiruošusi. Mokantys klausytis ir suprasti jaus pagarbą žmogui esančiam šalia.
Atsakyti
PADEKITE
esu istekejusi jau 3 men.ir dar nekalta verysad.gif bandem jau n kartu.ir nieko.vyras ieina i mane tik truputeli o toliau man ziauriai skauda ir kyla didziulis noras slapintis,nes matyt varpa spaudzia slapimo pusle.kai istraukia noras slapintis staigiai praeina.ka daryt kad varpa nesiliestu su slapimo pusle?
kaip geriausia
atsipalaiduoti kad neskaudetu?
ir dar....man vis atrodo kad skauda del to, kad vyro varpa "atsitrenkia" i kuna o ne i mergystes pleve.vyras bando ieiti ir tiesiog negali ieiti iki galo nes kazkas trukdo.ar gali taip buti?
padekit nes esu nevilty
Atsakyti
QUOTE(afene @ 2008 12 01, 11:00)
PADEKITE
esu istekejusi jau 3 men.ir dar nekalta verysad.gif bandem jau n kartu.ir nieko.vyras ieina i mane tik truputeli o toliau man ziauriai skauda ir kyla didziulis noras slapintis,nes matyt varpa spaudzia slapimo pusle.kai  istraukia noras slapintis staigiai praeina.ka daryt kad varpa nesiliestu su slapimo pusle?
kaip geriausia
atsipalaiduoti kad neskaudetu?
ir dar....man vis atrodo kad skauda del to, kad vyro varpa "atsitrenkia" i kuna o ne i mergystes pleve.vyras bando ieiti ir tiesiog negali ieiti iki galo nes kazkas trukdo.ar gali taip buti?
padekit nes esu nevilty

kartais mergystes plebe buna labai tvirta ior paprastai neiveikiama - tada sita procedura atlieka ginekologas cool.gif siulau apsilankyti ir pasikonsultuoti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(afene @ 2008 12 01, 10:00)
PADEKITE
esu istekejusi jau 3 men.ir dar nekalta verysad.gif

Nieko nesuprantu...profilyje nurodote jog turite vaiką....
Pirmas vaikas:aiste 2005.02.25, gal paaiškinkite šitai?
Atsakyti
kai norejau uzsiregistruoti reikejo irasyti info apie vaikus.galvojau kad kitaip neuzregistruos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(afene @ 2008 12 01, 10:00)
PADEKITE
esu istekejusi jau 3 men.ir dar nekalta verysad.gif bandem jau n kartu.ir nieko.

manau siuo klausimu i pagalba butu geriau pasitelkti ginekologa. Atejus pasipasakok savo nelaimes (tik nebijok ir nieko nenutylek) ir jis tikrai tau pades (jei visa kame trukdo mp - pasalins, gal mylejimui poza netinkama - patars) nu zodziu - nebijok ir drasiai iskelus galva apsilankyk mirksiukas.gif 4u.gif

nes mes nezinodamos visos situacijos tikrai tau padet negalesim, o dauguma ir neesam labai kompetetingos ax.gif
Atsakyti