Įkraunama...
Įkraunama...

Nekaltybės paieškos po vestuvių

QUOTE(Mandragora @ 2007 06 22, 19:12)
smalsu ar siais laikais dar esama merginu, kurios pirmaja vestuviu nakti gali pavadinti TA PIRMAJA 4u.gif

Labai tikiuosi sulaukti vestuvių nakties nekalta blush2.gif Iki šiol tai sekėsi gerai ax.gif , kantrus mano išrinktasis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(laukianti_stebuklo:) @ 2009 01 01, 03:04)
Labai tikiuosi sulaukti vestuvių nakties nekalta blush2.gif  Iki šiol tai sekėsi gerai ax.gif , kantrus mano išrinktasis wub.gif

oho, pasiziurejus i jusu bendra liniuote - tai tikrai, jis net labai kantrus ax.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimuke @ 2009 01 01, 18:15)
oho, pasiziurejus i jusu bendra liniuote - tai tikrai, jis net labai kantrus  ax.gif  4u.gif  4u.gif

Šiaip jis bandė kartą, gavo per nagučius, bet dabar sako, kad džiaugiasi dėl to, gerbia gal net labiau rolleyes.gif
Atsakyti
o nebijot, kad ir kokie nuostabus jusu santykiai, jog po vestuviu intymus reikaliukai visa tai sugadins? Juk buna, kad nesueina ir viskas, negi negeriau tai suzinoti db, o ne veliau skirtis g.gif
Atsakyti
QUOTE(vikaakiv @ 2009 01 01, 18:20)
o nebijot, kad ir kokie nuostabus jusu santykiai, jog po vestuviu intymus reikaliukai visa tai sugadins? Juk buna, kad nesueina ir viskas, negi negeriau tai suzinoti db, o ne veliau skirtis g.gif

Nė akimirkos nesuabejojom, kad viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti
man lb idomu, kaip jus bendraujat? Na nejaugi niekada nebuna noro daugiau? Juk buciniai, prisilietimai... ir tu sakai stop? Cia kas isitikinimas? Baime? Tai kodel nesituokiat, tike ilgai kartu budami? Ir gyvent kartu nenorit? Kiek jums metu?
Atsakyti
QUOTE(vikaakiv @ 2009 01 01, 18:49)
man lb idomu, kaip jus bendraujat? Na nejaugi niekada nebuna noro daugiau? Juk buciniai, prisilietimai... ir tu sakai stop? Cia kas isitikinimas? Baime? Tai kodel nesituokiat, tike ilgai kartu budami? Ir gyvent kartu nenorit? Kiek jums metu?

Žinoma, bučiniai, prisilietimai ir pan. būna, čia suprantama juk smile.gif ax.gif Bet ribos neperžengiam, nors noras kyla, nepaneigsi blush2.gif . Gyvent kartu ruošiamės po vestuvių. Jis nori išmokėt paskolą už savo butą (ten planuojam gyvent), o po to jau žengsim altoriaus link.
Atsakyti
QUOTE(laukianti_stebuklo:) @ 2009 01 01, 17:59)
Žinoma, bučiniai, prisilietimai ir pan. būna, čia suprantama juk smile.gif ax.gif Bet ribos neperžengiam, nors noras kyla, nepaneigsi blush2.gif . Gyvent kartu ruošiamės po vestuvių. Jis nori išmokėt paskolą už savo butą (ten planuojam gyvent), o po to jau žengsim altoriaus link.

o tai kiek jums metu? o kodel taip nusprendet? cia toks tikejimas? ar tai jau tampa kaip zaidimas? nebijot kad jusu santykiai remiasi tuo laukimu, o kai viskas ivyks nebeliks tos ugneles? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vikaakiv @ 2009 01 01, 20:02)
o tai kiek jums metu? o kodel taip nusprendet? cia toks tikejimas? ar tai jau tampa kaip zaidimas? nebijot kad jusu santykiai remiasi tuo laukimu, o kai viskas ivyks nebeliks tos ugneles?  g.gif

Man 22, jam 32. Jis dirba, aš mokaus ir dirbu. Siekiu tapti mokslininke (ir dabar šiek tiek universitete dirbu), o tai reiškia, kad bus daug stažuočių užsieny ir pan. g.gif Bet kol baigsiu, dar TIEK laiko praeis, kad laukti išties būtų kvaila, tai galvojam jau kažką rimčiau, gal kokį gražų artimiausio rudenėlio vakarą ax.gif Reikėtų paskubėt ir dėl to, kad abu labai norim 2.gif , kone kasnakt vaikučiai būsimi sapnuojas blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laukianti_stebuklo:): 01 sausio 2009 - 18:21
QUOTE(laukianti_stebuklo:) @ 2009 01 01, 18:16)
Man 22, jam 32

arba jis turi meilužę arba yra nesveikas vyras.. dėl nesveiko aš visai rimtai - tiek ilgai neturėti lytinių santykių suaugusiam vyrui yra nesveika! visų pirmą - didesnė tikimybė ateity turėti bėdų su prostata, o visų antrą - jei jis vis dėlto neturi lytinių santykių dabar, tai kai pradės turėt, baiginės po trijų frikcijų ir ot bus šaunus sexas... g.gif
Atsakyti
QUOTE(laukianti_stebuklo:) @ 2009 01 01, 19:16)
Man 22, jam 32. Jis dirba, aš mokaus ir dirbu. Siekiu tapti mokslininke (ir dabar šiek tiek universitete dirbu), o tai reiškia, kad bus daug stažuočių užsieny ir pan. g.gif Bet kol baigsiu, dar TIEK laiko praeis, kad laukti išties būtų kvaila, tai galvojam jau kažką rimčiau, gal kokį gražų artimiausio rudenėlio vakarą ax.gif Reikėtų paskubėt ir dėl to, kad abu labai norim 2.gif , kone kasnakt vaikučiai būsimi sapnuojas blush2.gif

kiek paskaitau, tai man taip pradejo atrodyti kad parejo senoji mada, nekaltybe saugoma iki vestuviu, gyventi pradedama tik po vestuviu unsure.gif ..jei nekaltybe saugotu 16-kine, tai dar suprantama jauna ir anksti, bet kai jau tiek metu tai vistiek g.gif kaip bebutu, pries vestuves manau reikia ir kartu pagyventi, paziureti ar buity kartu subendraujat, ar nesipjaunat kiekviena diena. zinoma reikia galu gale ziureti ar ir lovos reikalai abu tenkina, nors ir sakoma kad tai nera pats svarbiausias reiskinys zmoniu santykiuos, bet kaip bebutu tai daug reiskia..

ir pilnai pritariu pasakytai minciai, tokiu metu vyras tiek ilgai isbuti bet sexo negali, nebent jus uzsiemat tokiais dalykais kaip petingas ir panasiai, nes kitu atveju susimastyciau ar nera salia kitos moters g.gif
Atsakyti
QUOTE(varshkyte @ 2009 01 01, 19:23)
nebent jus uzsiemat tokiais dalykais kaip petingas ir panasiai

schmoll.gif prie papo duoda tik prisiliest... (kitoj temoj sakė)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 01 sausio 2009 - 19:27