QUOTE(laukianti_stebuklo:) @ 2009 01 01, 19:16)
Man 22, jam 32. Jis dirba, aš mokaus ir dirbu. Siekiu tapti mokslininke (ir dabar šiek tiek universitete dirbu), o tai reiškia, kad bus daug stažuočių užsieny ir pan.

Bet kol baigsiu, dar TIEK laiko praeis, kad laukti išties būtų kvaila, tai galvojam jau kažką rimčiau, gal kokį gražų artimiausio rudenėlio vakarą

Reikėtų paskubėt ir dėl to, kad abu labai norim

, kone kasnakt vaikučiai būsimi sapnuojas
kiek paskaitau, tai man taip pradejo atrodyti kad parejo senoji mada, nekaltybe saugoma iki vestuviu, gyventi pradedama tik po vestuviu

..jei nekaltybe saugotu 16-kine, tai dar suprantama jauna ir anksti, bet kai jau tiek metu tai vistiek

kaip bebutu, pries vestuves manau reikia ir kartu pagyventi, paziureti ar buity kartu subendraujat, ar nesipjaunat kiekviena diena. zinoma reikia galu gale ziureti ar ir lovos reikalai abu tenkina, nors ir sakoma kad tai nera pats svarbiausias reiskinys zmoniu santykiuos, bet kaip bebutu tai daug reiskia..
ir pilnai pritariu pasakytai minciai, tokiu metu vyras tiek ilgai isbuti bet sexo negali, nebent jus uzsiemat tokiais dalykais kaip petingas ir panasiai, nes kitu atveju susimastyciau ar nera salia kitos moters