QUOTE(Boba2 @ 2011 04 13, 13:18)
Aš galvoju, ką gamta priskyrė - to žmogui ir reikia. O su savo asmeniškais apsisprendimais, kurie yra prieš gamtą, žmonės tik griauna visą tą darnią sistemą. Tas mandrumas, kai paprasti berneliai netinka, o būtinai nori kaži kokio ypatingo, yra labai didelė blogybė. Šliūbas - tuo labiau tik išmyslas tėra. Gamta žmogui neskyrė tokių dalykų. Labai negerai, kai dėl bažnyčios, religijos ir kitų civilizacijos išmyslų žmonės maištauja prieš gamtą ir nenori jos priskirtų pareigų atlikti. Ar praleisi su žmogum visą gyvenimą likusį, juk negali iš anksto numatyt. O ta draugė, galvoju, labai gali būt kad ir meluoja iš mandrumo. Tik kol vaikelio dar neturi, tai ir nesimato kaip iš tikrųjų yra.
Boba, pagal Jūsų minčių raiškos stilių vis tik priimu Jus kaip čia išgalvotą personažą, kuris bando provokuoti čia savo pasisakymais. Taigi Jūs tikriausiai turite neblogą humoro jausmą ir Jums provokuoti sekasi
Tačiau gali būti, kad aš klystu ir Jūs čia rimtai postringaujat. Tada Jūs išlįskite iš savo miško, kuriame gyvenat, nuvažiuokit į artimiausią biblioteką ir pasiimkite ką nors iš psichologija žaliesms serijos. Taip, žmogus tikrai yra Jūsų minimos gamtos dalis. Tačiau ten surasite, kad žmogus nuo kitų gamtos elementų, pavyzdžiui, triušiuko skiriasi tuo, kad yra sąmoningas (jeigu biblioteka Jums toli, apie tai čia:
http://en.wikipedia..../Consciousness). Tai nėra joks ėjimas prieš gamtą, žmogui skirta būti sąmoningu (tos pačios Motinos Gamtos) ir dėl to gebėti sąmoningai pasirinkti (priklausomai nuo savo įsitikinimų ir prioritetų).
Todėl aš nematau reikalo vienokio ar kitokio sąmoningo pasirinkimo smerkti. Jeigu mergina nusprendė, kad mylėsis iki vedybų, nes ji tikrai to nori - tai puiku. Bet ji sąmoningai nusprendė. Jei ji nusprendė, kad nenori, tai irgi jos reikalas, jos sąmoningas pasirinkimas ir apsisprendimas. Nereikėtų apie tai diskutuoti kaip apie kokią nors anomaliją arba ėjimą prieš gamtą.