Mano mėgstamas patiekalas su tunu:
išsivirti pusę pakelio bet kurios rūšies makaronų, tuo tarpu gaminti padažą: ištirpinti du šaukštus sviesto, jame pakepinti du šaukštus miltų, maišant supilti apie 200 ml pieno. Kai padažas pradės tirštėti, suberti kokią saują tarkuoto fermentinio sūrio. Maišyti, kol išsilydys sūris. Į padažą sudėti indelį konservuoto tuno ir kokią saują šaldytų žirnelių. Tada padažą sumaišyti su makaronais.
Galima viską sudėti į apkepo indą ir ant viršaus užtarkavus fermentinio sūrio užkepti orkaitėje. Bet ir neužkepus labai skanu
Na ka, vakar, kaip ir rasiau, kepiau lietinius, kai pasakiau su kuo, buvo pasiraukymu, bet kai paragavo, kirto net ausys linksejo. Laaabai skanu, nesitikejau, kad sitaip.
mergaites, o jei daryt makaronus su tunu.. na, visur reikia zaliu zirneliu, bet as turiu tik konservuotu.. kaip manot det tokius ar geriau jau nereik isvis?
mergaites, o jei daryt makaronus su tunu.. na, visur reikia zaliu zirneliu, bet as turiu tik konservuotu.. kaip manot det tokius ar geriau jau nereik isvis?
Pats skanumelis yra salotos ar uzkepas is konservuoto tuno + konservuotu kukuruzu + majonezo. Na cia nelietuviskas ismislas, bet skonio receptoriams labai priimtinas. Ir tuose makaronuose man irgi labiau deretu kukuruzai, kuriuos deciau ant pacio galo.
Pats skanumelis yra salotos ar uzkepas is konservuoto tuno + konservuotu kukuruzu + majonezo. Na cia nelietuviskas ismislas, bet skonio receptoriams labai priimtinas. Ir tuose makaronuose man irgi labiau deretu kukuruzai, kuriuos deciau ant pacio galo.