Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija: kurortai, viešbučiai ir kt., IX dalis

Linkėjimai visoms (ir visiems) iš Kemero! Kadangi mano vyrelis truputį "pasimaišęs" ant kompiuterių, tai ir atostogų savo atsitysė. Nors turiu prisipažint, kad kartais praverčia - juk kitaip negalėčiau čia jums rašyti smile.gif

Gyvename Garden Resort Bergamot Hotel, kuris teoriškai 5*, bet praktiškai tai kokių 3,5. Na, bet mes nesiskundžiame, valgyt duoda skaniai, yra keli baseinai, kondicionierius ir t.t.

Vakar MAXWELL agentūroje nusipirkom tris keliones už 100$ (raftingas, jeep safari, myra-kekova), tai nuo rytojaus tris dienas iš eilės trankysimės po Turkiją.
Atsakyti
QUOTE(Zuvedra76 @ 2007 07 16, 11:10)
IC Green Palace.. bigsmile.gif  Mes kai buvom ten, klausem apie Santai..smile.gif Turkai, aisku gyresi, ir sake, kad IC Green dar geriau uz Santai.  lotuliukas.gif Kas ten gali buti dar geriau..smile.gif

Saunu girdet gerus atsiliepimus apie IC Santai. Reikes kitiemet apsilankyt.. drinks_cheers.gif

O jūs buvo green palace??? Papasakok kaip ten?
Mūm Santai tai be galo patiko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyncė @ 2007 07 16, 11:31)
O jūs buvo green palace??? Papasakok kaip ten?
Mūm Santai tai be galo patiko wub.gif

Buvau ten balandzio pabaigoj - sezono pradzioje, skrydau i Turkija pirma karta. Norejosi pasyvaus poilsio, rinkomes pagal Tez Tour katalogu paveiksliukus, rusu svetainiu komentarus ir neapsirikom.

Pirma karta gyvenime maciau tokia prabanga. bigsmile.gif Lietuvoje niekada nesu panasioj vietoj buvusi. blush2.gif

Viesbutis skirtas seimoms, vyresnio amziaus zmonems ir maziesiems. Tikrai rekomenduociau mirksiukas.gif

Teritorija labai grazi, tvarkinga ir be galo zalia. Personalas labai paslaugus (buvo sezono pradzia, gal del to.. biggrin.gif ), vidinis sildomas baseinas rolleyes.gif , pirtys, daug restoranu ir SPA centras, zaidimu aikstele ir kalneliai vaikams. Viskas be priekaistu. Aplinka skoningai irengta, patalpos pirmomis valandomis ateme zada. thumbup.gif

100 % komfortas ir poilsis..smile.gif

IC Green Palace
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuvedra76: 16 liepos 2007 - 11:18
QUOTE(Zuvedra76 @ 2007 07 16, 12:43)
BUTINAI.. 4u.gif Nuotraukos internete labai tikroviskos, virtualus turas net galimas.  tongue.gif

Ten reikia but labai priekabiam, kad kas nors nepatiktu  mirksiukas.gif  As galeciau prikibti nebent prie papludimio. Palangos geresnis.. blush2.gif 

O kaip Belekas patiko, kaimyniniu viesbuciu teritorijos?

Va va, man irgi papludimys toks ne mūsiškas lotuliukas.gif prsitepus kremo nepagulėsi, nes iškart aplimpi tuo smulkiu žvyru doh.gif
Teritorija baisinė, restorane maisto įvairiausio, vaisių pasirinkimas be protiškas, nuo arbūzų-melionų iki figų ir t.t.
Animacija mano akim žiūrint super.

O dėl kitų viešbučių nežinau blush2.gif matėm tik per langus, nuėja nebuvom lotuliukas.gif
Ai dar, aplinkui kas nakti vis fejerverkus šaudė, 22, 23, 24 valandom. Ir po 15 minučių be galo gražūs.
Keliu biškį į internetinį albumą nuotraukų iš viešbučio teritorijos, ir įkelsiu paskui čia.
Atsakyti
QUOTE(Gyncė @ 2007 07 16, 12:51)
Va va, man irgi papludimys toks ne mūsiškas lotuliukas.gif  prsitepus kremo nepagulėsi, nes iškart aplimpi tuo smulkiu žvyru doh.gif
Teritorija baisinė, restorane maisto įvairiausio, vaisių pasirinkimas be protiškas, nuo arbūzų-melionų iki figų ir t.t.
Animacija mano akim žiūrint super.

O dėl kitų viešbučių nežinau blush2.gif  matėm tik per langus, nuėja nebuvom lotuliukas.gif
Ai dar, aplinkui kas nakti vis fejerverkus šaudė, 22, 23, 24 valandom. Ir po 15 minučių be galo gražūs.
Keliu biškį į internetinį albumą nuotraukų iš viešbučio teritorijos, ir įkelsiu paskui čia.

Ar su parasiutu nuo vandens nebuvot pakile? bigsmile.gif
O kas buvo graziausia is to, ka per langus matet? Salia IC Green Palace Kremlin (labai....savotiskas, idomus paziuret, kaip pasakoje, netikras), Delphin (tuo metu ten buvo gedimas). Daugiau nieko ispudingo.

Beleke turetu but kitaip. bigsmile.gif
Atsakyti
gal kas buvote Alanijoje viesbutyje GOLD***? 4u.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Atleiskit visos temos neturėjau kada perskaityti blush2.gif Gal kas girdėję ką nors ar buvę Turkijoje, Kušadasyje, PIGALE BEACH RESORT (AI) 3+* viešbutyje arba Turkijoje, Kušadasyje PIGALE PANORAMA SUNSET (Al) 3*? Būčiau labai dėkinga už bet kokią informaciją 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuvedra76 @ 2007 07 16, 13:07)
Ar su parasiutu nuo vandens nebuvot pakile?  bigsmile.gif
O kas buvo graziausia is to, ka per langus matet? Salia IC Green Palace Kremlin (labai....savotiskas, idomus paziuret, kaip pasakoje, netikras), Delphin (tuo metu ten buvo gedimas). Daugiau nieko ispudingo.

Beleke turetu but kitaip.  bigsmile.gif

Mes pro kremlių praplaukėm, bet man jokio įspūdžio nepaliko schmoll.gif O tas kremlius irgi IC? g.gif

QUOTE(astulkinas @ 2007 07 16, 14:00)
tai kaip atostogos ? kaip supratau likot sužavėti ?  bigsmile.gif

Aha likom tikrai sužavėti wub.gif

Va keliatas vaizdelių iš viešbučio:

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
Va dar pora:

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(updike @ 2007 07 16, 15:36)
Laba dıena biggrin.gif  Du menesıus busıu Izmıre ır jo apylınkese, tad jeı kıls kokıu klausımu butent apıe sıas vıetoves - prasom klaustı biggrin.gif

Man jau kilo ax.gif Ar toli gyveni nuo rajono, kurio pavadinimas iš A raidės. Nu bet ir užkrito, negaliu doh.gif Jei švardintum visus iš A, prisiminčiau
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2007 07 16, 16:53)
Man jau kilo ax.gif  Ar toli gyveni nuo rajono, kurio pavadinimas iš A raidės. Nu bet ir užkrito, negaliu doh.gif Jei švardintum visus iš A, prisiminčiau

biggrin.gif
Alaçatı
Aliağa
Altındağ
Armutlu
Atsakyti
Smurka arba kas dar žino,

parašykit prašau pagrindines frazes turkiškai:

labas rytas
laba diena
labas vakaras
viso arba iki
prašom
nu ką čia dar... g.gif

Kai kurias frazes žinau, bet tarimas nuo rašymo labai skiriasi smile.gif Nenoriu, kad tapatintų su nachalais russo turisto, tai bent jau mandagumo frazėm bandysim palenkti savo pusėn mielus turkus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Letticija @ 2007 07 17, 08:30)
Smurka arba kas dar žino,
parašykit prašau pagrindines frazes turkiškai:

labas rytas
laba diena
labas vakaras
viso arba iki
prašom
nu ką čia dar... g.gif

Kai kurias frazes žinau, bet tarimas nuo rašymo labai skiriasi smile.gif Nenoriu, kad tapatintų su nachalais russo turisto, tai bent jau mandagumo frazėm bandysim palenkti savo pusėn mielus turkus biggrin.gif

giun aydin
iyi gunler
iyi akšamlar
goriušuruz
liutfen

Parašiau taip, kaip daugmaž tariasi
Atsakyti