Įkraunama...
Įkraunama...

Krikščioniškieji G.N.

QUOTE(Zanetux @ 2005 04 08, 19:53)
Gaila, kad Rokute nenori išduoti gyd... Bet viena iš kandidačių gali būti Toleikienė ax.gif

Gal taip gal ir ne tongue.gif aš tai tokios nežinau, o rašiau, kad nė su viena "ragana" ten nesusidūriau tongue.gif Na su ja nesusidūriau irgi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Karbyne @ 2005 04 08, 23:37)
Gal taip gal ir ne  tongue.gif  aš tai tokios nežinau, o rašiau, kad nė su viena "ragana" ten nesusidūriau tongue.gif Na su ja nesusidūriau irgi  tongue.gif

Na ji nėra žiauri ragana... Bet jei su ja nesitari, tai laabai nepatenkinta būna cool.gif Mes vienąkart buvom ultragarso klinikoje "Motina ir vaikas" darytis, tai pareiškė, kad už jį tiek mokėt galim, o gimdymui tipo gailim... P.S.mes abu studentai, tik vyras dar ir dirba. Tai man toks nepasitenkinimas tai g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zanetux @ 2005 04 09, 10:42)
pareiškė, kad už jį tiek mokėt galim, o gimdymui tipo gailim... P.S.mes abu studentai, tik vyras dar ir dirba. Tai man toks nepasitenkinimas tai  g.gif  doh.gif

Na man irgi būtų g.gif labai g.gif Dar to betrūko, kad kažkas jį "užsisakinėti" nurodinėtų. Gal "nepaklausi prekė", tai ir siūlosi per prievartą (kalbu apie Rokutės aprašytą atvejį)...
user posted image
Atsakyti
Aš tai Krikščioniškuose pas vyriškį gimdžiau, pavardės tiesą sakant net nežinau, nes jis tuo metu budėjo, o aš su niekuo nesitariau. Viskas buvo labai gerai. O jau sesutės kokios malonios pasitaikė, tai visai fantastika.
Atsakyti
QUOTE(batareika @ 2005 04 09, 16:24)
Aš tai Krikščioniškuose pas vyriškį gimdžiau, pavardės tiesą sakant net nežinau, nes jis tuo metu budėjo, o aš su niekuo nesitariau. Viskas buvo labai gerai. O jau sesutės kokios malonios pasitaikė, tai visai fantastika.

Na jei ne koks iš svetimos įstaigos budėjo (buna ir taip) tai turėtų būti G.Čerkauskas, nes apart direktoriaus jis ten vienintelis vyriokas biggrin.gif
Atsakyti
Na jei jis prieš 3 metus ten būdavo, tada tikriausiai tas ir bus. Nes kad pavardė iš Č, tai kažkodėl užsifiksavo. Tai va labai rūpestingas buvo, jis mane ir supanikavusią kad jau seniai terminas gimdyt praėjo guodė (10 dienų vėliau gimdžiau) - sako iki rytojaus pagalvok, o jei nepraeis noras gimdyt - su visom "šmutkėm" atvažiuok ir pagimdysi...
Atsakyti
QUOTE(batareika @ 2005 04 09, 19:02)
Na jei jis prieš 3 metus ten būdavo, tada tikriausiai tas ir bus.

user posted image
Na tada tikrai buvo... o omeny turėjau va ką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Karbyne @ 2005 04 09, 22:32)
user posted image
Na tada tikrai buvo... o omeny turėjau va ką  biggrin.gif

as tai ji nusiziurejus buvau - toks grazuoliukas ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Chilli @ 2005 04 10, 09:47)
as tai ji nusiziurejus buvau - toks grazuoliukas ax.gif  biggrin.gif

Mes su palatos drauge irgi laukdavom jo apsilankymo, po to visą dieną būdavo apie ką kalbėt biggrin.gif , bet kadangi abi buvom cezarinukės, nusprendėm, kad jam mes kaip ir "brokuotos", nes supjaustytos - tad šansų mažai biggrin.gif Palatos kaimynė apie savo "nuogąstavimus" net vedėjai užsiminė - buvo visom smagaus juoko biggrin.gif
Nors tiesa, kai buvau su antra tai buvo dar vienas laabai fainas blush2.gif , bet ten jau anesteziologas, tad neilgai ir tesimatėm biggrin.gif
Atsakyti
O man tai labai fainas daktariukas iš dieninio stacionaro wub.gif Jis ten priėmime sėdi... Vardas atrodo Edvinas blush2.gif Bet man atrodo, kad čia ne tas pats kur foto tongue.gif
Atsakyti
Oi merginos, tokiu momentu jus apie svetimus vyrus galvojot nono.gif .
Tas anesteziologas man darė epidūrini. Kadangi gimdymas buvo prieš akis,, sarėmiai kamavo o jis man dar liepė nejudėti kol įdurs adatą, tai jis nė kiek nerūpėjo tongue.gif . Šiaip neblogas vyrukas, lakstė į palatą ir vis klausinėjo ar skauda biggrin.gif
O daktarėlis tai buvo veną kartą užėjęs per vakarinę vizitaciją. Bet kadangi vaikščiojo su kita gydytoja, tai supratau kad jau užimtas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(IDA2 @ 2005 04 10, 10:39)
Oi merginos, tokiu momentu jus apie svetimus vyrus galvojot  nono.gif .
O daktarėlis tai buvo veną kartą užėjęs per vakarinę vizitaciją. Bet kadangi vaikščiojo su kita gydytoja, tai supratau kad jau užimtas  tongue.gif

Nu neleidžia net pasvajot...nu užimtas... kažkadu su žmona ir vaiku mačiau, ale va buvo miela širdžiai ir tiek biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti