Nu nia..šitas gi Gerimantas, nors kartais irgi ten sėdi - visiem ten tenka karts nuo karto pasėdėt (net budintiem iš kitų istaigų daktarėliam ) - nežinau, kai dėl Edvino , bet prieš porą metų mūsų minimas daktarėlis (be direktoriaus V.Rudzinsko - anas irgi pusė bėdos ) tikrai buvo vienintelis (ir nepakartojamas ) skyriaus ginekologas
Nu nia..šitas gi Gerimantas, nors kartais irgi ten sėdi - visiem ten tenka karts nuo karto pasėdėt (net budintiem iš kitų istaigų daktarėliam ) - nežinau, kai dėl Edvino , bet prieš porą metų mūsų minimas daktarėlis (be direktoriaus V.Rudzinsko - anas irgi pusė bėdos ) tikrai buvo vienintelis (ir nepakartojamas ) skyriaus ginekologas
Edvinas Loda jis buvo kažkur du metus mano ginekologas tikrai super daktarėlis O tas kur foto tai man nepatiko aišku skonio reikalas, ir visai nemalonus buvo nors buvo tik du kartus vizitacijoj
Edvinas Loda jis buvo kažkur du metus mano ginekologas tikrai super daktarėlis O tas kur foto tai man nepatiko aišku skonio reikalas, ir visai nemalonus buvo nors buvo tik du kartus vizitacijoj
Niu argi per vizitacijas pažindintis reikia - ant kėdės ir tada pradėt pažintį. Po gimdymo subtiliai apie skauduliukus užsimint - pilvą pačiupinėtų gal
taip, taip, Edvinas Loda. Pas jį savo Antaną gimdžiau. Kadangi vaikščiojau į dieninį, tai kasdien jau turėjau gimdyt, vis negimdžiau . Tai zyzdavau kasdien, gimdysiu jau gimdysiu jis pats ir priėmė mano vyrioką Po gimdymo apžiūrėjo ir sako, mašina po langu, nieko neplyšai, imi vaiką ir varai namo Kiba pirmas kartas Sakau, nu gal pabūsiu biski .
taip, taip, Edvinas Loda. Pas jį savo Antaną gimdžiau. Kadangi vaikščiojau į dieninį, tai kasdien jau turėjau gimdyt, vis negimdžiau . Tai zyzdavau kasdien, gimdysiu jau gimdysiu jis pats ir priėmė mano vyrioką Po gimdymo apžiūrėjo ir sako, mašina po langu, nieko neplyšai, imi vaiką ir varai namo Kiba pirmas kartas Sakau, nu gal pabūsiu biski
.
Šitą gydytoją žinau. tris vaikus gimdžiau KGD, taigi prakeidau ten nemažai laiko, bet ją kažkaip visus kartus matydavau ir nenorėdavau pas ją pakliūt...Visą ligoninės vaizdą gadina
kazkaip skaciau jusu tema nuo pradzios ir neradau nieko apie gyd. Violeta Maciulaitiene papasakokit man ka nors apie ja jei esat susidure, nes tikriausiai kartu su ja as savo vaikuti pasitiksiu beje, noriu jau i kursus KGN eiti. gal kas norit drauge su manimi arba mane kartu pasiimti?