Įkraunama...
Įkraunama...

Krikščioniškieji G.N.

QUOTE(Zanetux @ 2005 04 10, 10:38)
O man tai labai fainas daktariukas iš dieninio stacionaro wub.gif Jis ten priėmime sėdi... Vardas atrodo Edvinas blush2.gif Bet man atrodo, kad čia ne tas pats kur foto tongue.gif

Nu nia..šitas gi Gerimantas, nors kartais irgi ten sėdi biggrin.gif - visiem ten tenka karts nuo karto pasėdėt (net budintiem iš kitų istaigų daktarėliam ) - nežinau, kai dėl Edvino blush2.gif , bet prieš porą metų mūsų minimas daktarėlis (be direktoriaus V.Rudzinsko - anas irgi pusė bėdos biggrin.gif ) tikrai buvo vienintelis (ir nepakartojamas biggrin.gif ) skyriaus ginekologas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Karbyne @ 2005 04 10, 10:54)
Nu nia..šitas gi Gerimantas, nors kartais irgi ten sėdi  biggrin.gif - visiem ten tenka karts nuo karto pasėdėt (net budintiem iš kitų istaigų daktarėliam ) - nežinau, kai dėl Edvino  blush2.gif , bet prieš porą metų mūsų minimas daktarėlis (be direktoriaus V.Rudzinsko - anas irgi pusė bėdos  biggrin.gif )  tikrai buvo vienintelis (ir nepakartojamas  biggrin.gif ) skyriaus ginekologas  rolleyes.gif

biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zanetux @ 2005 04 08, 19:53)
Gaila, kad Rokute nenori išduoti gyd... Bet viena iš kandidačių gali būti Toleikienė ax.gif

cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Zanetux @ 2005 04 10, 10:38)
O man tai labai fainas daktariukas iš dieninio stacionaro wub.gif Jis ten priėmime sėdi... Vardas atrodo Edvinas blush2.gif Bet man atrodo, kad čia ne tas pats kur foto tongue.gif

Edvinas Loda thumbup.gif jis buvo kažkur du metus mano ginekologas ax.gif tikrai super daktarėlis blush2.gif O tas kur foto tai man nepatiko schmoll.gif aišku skonio reikalas, ir visai nemalonus buvo schmoll.gif nors buvo tik du kartus vizitacijoj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rokute @ 2005 04 10, 19:00)

Atspėjau, ane? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(rokute @ 2005 04 10, 19:07)
Edvinas Loda thumbup.gif jis buvo kažkur du metus mano ginekologas ax.gif tikrai super daktarėlis blush2.gif O tas kur foto tai man nepatiko schmoll.gif aišku skonio reikalas,  ir visai nemalonus buvo schmoll.gif nors buvo tik du kartus vizitacijoj smile.gif

Niu argi per vizitacijas pažindintis reikia - ant kėdės ir tada pradėt pažintį. tongue.gif Po gimdymo subtiliai apie skauduliukus užsimint - pilvą pačiupinėtų gal biggrin.gif
Atsakyti
taip, taip, Edvinas Loda. Pas jį savo Antaną gimdžiau. Kadangi vaikščiojau į dieninį, tai kasdien jau turėjau gimdyt, vis negimdžiau . Tai zyzdavau kasdien, gimdysiu jau gimdysiu tongue.gif jis pats ir priėmė mano vyrioką biggrin.gif Po gimdymo apžiūrėjo ir sako, mašina po langu, nieko neplyšai, imi vaiką ir varai namo 4u.gif Kiba pirmas kartas biggrin.gif Sakau, nu gal pabūsiu biski smile.gif
.
Atsakyti
QUOTE(brangute @ 2005 05 07, 20:54)
taip, taip, Edvinas Loda. Pas jį savo Antaną gimdžiau. Kadangi vaikščiojau į dieninį, tai kasdien jau turėjau gimdyt, vis negimdžiau . Tai zyzdavau kasdien, gimdysiu jau gimdysiu tongue.gif jis pats ir priėmė mano vyrioką biggrin.gif  Po gimdymo apžiūrėjo ir sako, mašina po langu, nieko neplyšai, imi vaiką ir varai namo 4u.gif Kiba pirmas kartas biggrin.gif  Sakau, nu gal pabūsiu biski smile.gif
.

man tai tas Loda toks wub.gif labai labai mandagus ir gra=i7 aki7 daktariukas blush2.gif
kaip sakant vertas grieko... blush2.gif tongue.gif
Atsakyti
pasirašau wub.gif bet gal neplėtokim šitos temos, čia apie gydytojus reik kalbėt, o ne apie griekus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Zanetux @ 2005 04 10, 20:12)
Atspėjau, ane? cool.gif

Šitą gydytoją žinau. tris vaikus gimdžiau KGD, taigi prakeidau ten nemažai laiko, bet ją kažkaip visus kartus matydavau ir nenorėdavau pas ją pakliūt...Visą ligoninės vaizdą gadina
Atsakyti
QUOTE(brangute @ 2005 05 07, 21:37)
pasirašau wub.gif bet gal neplėtokim šitos temos, čia apie gydytojus reik kalbėt, o ne apie griekus wub.gif

nebeplėtokim drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
kazkaip skaciau jusu tema nuo pradzios ir neradau nieko apie gyd. Violeta Maciulaitiene verysad.gif papasakokit man ka nors apie ja jei esat susidure, nes tikriausiai kartu su ja as savo vaikuti pasitiksiu ax.gif
beje, noriu jau i kursus KGN eiti. gal kas norit drauge su manimi arba mane kartu pasiimti? blush2.gif
Atsakyti