uoj mamkos, skaiciau, skaiciau as cia jusu nuomones apie gydytojas ir suzinojau dabar, kad gimdziau su ragana

... bet apie viska nuo pradziu...
.kadangi buvau rupestinga nescioji, tai nusprendziau gimdyti ten kur neblogai atsiliepe ir ka gi, lankiau ten paskaiteles, ir kai atejo terminas gimdyt, tai atvaziavau i KGN. mane apziurejo ir sake, kad niekas nesiruose gimdymui, tai dar galima laukti. uzpilde visokias formas ir mane palydejo senstelejusi gydytoja su jauna akusere Eirida Milasiene i palata. papuoliau i didziausia palata, taciau ten buvo fainai, linksma kompanija papuole=jei buciau viena tikriausiai isproteciau :blink .taip ir praejo visa savaitele, vis apziurinejo mane ivairus gydytojukai(ir tas kurio nuotrauka ikelet pradzioj-tik jis man nepatiko

, kai paziurinejo per vizitacija nesciasias, tai net pilvo neciupinejo, pastovejo su gydytoja kazkokia ziezula ir isejo. mes ji praminem telepatu

, o gimdymo ryta jis dejo kazkokiu vaistu, kurie paruostu kakleli gimdymui, idejo tai jau gerai, bet jis toks saltas, abejingas kazkoks buvo. man stresas, siandien gimdysiu, o jis net nekalbejo

su manim ), o gimdymas net nemane prasidet. tai va , ryt gimdysiu tiksliai...taip nusprende gydytojai...ir papuoliau pas Toleikiene, akusere buvo Aukse Naujaliene. kadangi nemokejau necento, tai as visu gimdymu buvau patenkinta labai labai, tiksliau personalo darbu. gavau epidurini, nes suzadinti saremiai buvo

, gydytojai strykinejo pirmyn atgal, negirdejau jokiu neigiamu emociju, gydytoja su akusere dirbo puikiai, drasino mane taip, kad mano isvada tokia, kad ir antra karta gimdysiu ten. bet net ne karto nepagalvojau, kad toleikiene gali buti ragana

, buvo atejusi i palata kelis kartus per 4gulejimo dienas , teiraudavosi kaip musu sveikatele, tokia "saviake" pasirode. gal kad vyras dalyvavo kartu? bet vistiek, tada i palata gal ir nebutu ejusi teirautis sveikatos, o gal cia paprasciausiai jos nuotaika kelias dienas buvo gera
Polytech® Optimam THS high profile 415 ml <3