Įkraunama...
Įkraunama...

Krikščioniškieji G.N.

QUOTE(gintale @ 2005 05 17, 12:51)
kazkaip skaciau jusu tema nuo pradzios ir neradau nieko apie gyd. Violeta Maciulaitiene  verysad.gif  papasakokit man ka nors apie ja jei esat susidure, nes tikriausiai kartu su ja as savo vaikuti pasitiksiu  ax.gif
beje, noriu jau i kursus KGN eiti. gal kas norit drauge su manimi arba mane kartu pasiimti?  blush2.gif

o, radau skyreli apie Maciulaitiene, lekiu skaityti smile.gif
Atsakyti
Sveikos esamos ir busimos mamytes!!!

man iki gimdymo liko du menesiai ir susirupinau kur gimdyti. Labai daug graziu atsiliepimu ziuriu is KGN.Gal kas esate girdejusios apie gydytoja V.Liekiene buvusi Dapkuviene, ji ten darbuojasi.Pas ja lankausi ir galvoju su ja tartis.
Atsakyti
QUOTE(kaukė @ 2005 05 18, 11:55)
Sveikos esamos ir busimos mamytes!!!

man iki gimdymo liko du menesiai ir susirupinau kur gimdyti. Labai daug graziu atsiliepimu ziuriu is KGN.Gal kas esate girdejusios apie gydytoja V.Liekiene buvusi Dapkuviene, ji ten darbuojasi.Pas ja lankausi ir galvoju su ja tartis.

As irgi pas ją lankausi. Gimdyti pas ją neteko, bet pažįstu pora mamyčių, kurios gimdė ir liko patenkintos. Manau, svarbiausia, ar ji tau patinka, ar randat bendrą kalbą, o kaip gydytoja ji tikrai padarys viską. Bent man ji yra labai padėjusi ir priežiūra per abu nėštumus esu patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(miegelis @ 2005 05 18, 13:11)
As irgi pas ją lankausi. Gimdyti pas ją neteko, bet pažįstu pora mamyčių, kurios gimdė ir liko patenkintos. Manau, svarbiausia, ar ji tau patinka, ar randat bendrą kalbą, o kaip gydytoja ji tikrai padarys viską. Bent man ji yra labai padėjusi ir priežiūra per abu nėštumus esu patenkinta.

man ji tai labai patinka, bet kuriuo paros metu gali jai skambinti ir tikrai visada patars
Atsakyti
uoj mamkos, skaiciau, skaiciau as cia jusu nuomones apie gydytojas ir suzinojau dabar, kad gimdziau su ragana tongue.gif ... bet apie viska nuo pradziu...
.kadangi buvau rupestinga nescioji, tai nusprendziau gimdyti ten kur neblogai atsiliepe ir ka gi, lankiau ten paskaiteles, ir kai atejo terminas gimdyt, tai atvaziavau i KGN. mane apziurejo ir sake, kad niekas nesiruose gimdymui, tai dar galima laukti. uzpilde visokias formas ir mane palydejo senstelejusi gydytoja su jauna akusere Eirida Milasiene i palata. papuoliau i didziausia palata, taciau ten buvo fainai, linksma kompanija papuole=jei buciau viena tikriausiai isproteciau :blink .taip ir praejo visa savaitele, vis apziurinejo mane ivairus gydytojukai(ir tas kurio nuotrauka ikelet pradzioj-tik jis man nepatiko schmoll.gif , kai paziurinejo per vizitacija nesciasias, tai net pilvo neciupinejo, pastovejo su gydytoja kazkokia ziezula ir isejo. mes ji praminem telepatu tongue.gif, o gimdymo ryta jis dejo kazkokiu vaistu, kurie paruostu kakleli gimdymui, idejo tai jau gerai, bet jis toks saltas, abejingas kazkoks buvo. man stresas, siandien gimdysiu, o jis net nekalbejo sad.gif su manim ), o gimdymas net nemane prasidet. tai va , ryt gimdysiu tiksliai...taip nusprende gydytojai...ir papuoliau pas Toleikiene, akusere buvo Aukse Naujaliene. kadangi nemokejau necento, tai as visu gimdymu buvau patenkinta labai labai, tiksliau personalo darbu. gavau epidurini, nes suzadinti saremiai buvo blink.gif blink.gif blink.gif , gydytojai strykinejo pirmyn atgal, negirdejau jokiu neigiamu emociju, gydytoja su akusere dirbo puikiai, drasino mane taip, kad mano isvada tokia, kad ir antra karta gimdysiu ten. bet net ne karto nepagalvojau, kad toleikiene gali buti ragana g.gif , buvo atejusi i palata kelis kartus per 4gulejimo dienas , teiraudavosi kaip musu sveikatele, tokia "saviake" pasirode. gal kad vyras dalyvavo kartu? bet vistiek, tada i palata gal ir nebutu ejusi teirautis sveikatos, o gal cia paprasciausiai jos nuotaika kelias dienas buvo gera tongue.gif
Atsakyti
Šiaip nėra ji tokia labai baisi ax.gif
Savo darbą tai tikrai gerai atlieka, tik kartais norėjosi ir švelnesnių žodelių išgirsti...
Aišku, ji rūpinosi, kad vaikučiui viskas gerai būtų, nes vienu metu tonai buvo susilpnėję...
Antrą kartą, jei nebus kokio priešlaikinio, ko gero gimdyčiau vėl su ja KGN unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(wita @ 2005 06 05, 15:24)
papuoliau i didziausia palata, taciau ten buvo fainai, linksma kompanija papuole=jei buciau viena tikriausiai isproteciau :blink .taip ir praejo visa savaitele,

Linksma, o gal mes netyčia į tą pačią palatą papuolę buvome? Paguldė paskutinę birželio dieną ir tą pačią dieną dar ir paskaitėlėje sudalyvaut teko biggrin.gif ...Tiek, kad man joje nė pernakvot neleido, o kitą dieną po planinio cezario jau turėjau dukrytę rolleyes.gif Ale vieną linksmą palatą ir vieną savaitę nepagimdžiusią ilgakasę mamą pamenu .... pamenu tą dieną, kai jau iškeliavom į namus, dar sutikus tąją ilgakasę buvau, kuri pasakė, kad eina gimdyti ...Dar ir miestą lyg pamenu ... rolleyes.gif
Čia viskas labai ne į temą, ale labai nu jau smalsu pasidarė...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2005 06 05, 18:25)
Linksma, o gal mes netyčia į tą pačią palatą papuolę buvome? Paguldė paskutinę birželio dieną ir tą pačią dieną dar ir paskaitėlėje sudalyvaut teko biggrin.gif ...Tiek, kad man joje nė pernakvot neleido, o kitą dieną po planinio cezario jau turėjau dukrytę  rolleyes.gif Ale vieną linksmą palatą ir vieną savaitę nepagimdžiusią ilgakasę mamą pamenu .... pamenu tą dieną, kai jau iškeliavom į namus, dar sutikus tąją ilgakasę buvau, kuri pasakė, kad eina gimdyti ...Dar ir miestą lyg pamenu ... rolleyes.gif
Čia viskas labai ne į temą, ale labai nu jau smalsu pasidarė...
user posted image

NEPYKIT< KAd IR AS NE TEMA tongue.gif
niu geras! va pagaliau ir as radau pazistamu(tiksliau mane susirado tongue.gif) as irgi pamenu tave:tu tada atkeliavai su tetuku ir mazaja dukryte(atrodo vardu Vasara, bet tikriausiai klystu, sedejom kartu piemime tongue.gif dar pamenu ,gulejom toj pacioj palatoje-as prie lango o tu per viduri priesais mane. dar pamenu, kad atejo anksti ryte Eirida(faina jauna akusere) ir tave issivede i operacine, kad susitiktum su savaja antra dukrele. dar pamenu, kad tu sakei apie kazkokia tai data(atrodo liepos3, kad nenoretum tada gimdyt ), o tu pagimdei liepos2. dar atsimenu, kad ejom tave lankyt su kitom nestukem, ir dar tokios mintys aplanke, beziurint i tave su dukrele, nejau ir as greit toki turesiu?jo ir dabar auga banditas tongue.gifo kaip jus augat?
Atsakyti
QUOTE(wita @ 2005 06 06, 20:22)
dar atsimenu, kad ejom tave lankyt su kitom nestukem, ir dar tokios mintys aplanke, beziurint i tave su dukrele, nejau ir as greit toki turesiu?jo ir dabar auga banditas tongue.gifo kaip jus augat?

Nu vadinas žmogus tikrai tas biggrin.gif tikis dukrytė gimė liepos 1, o nenorėjau , kad 2 būtų... bis.gif Su niekuo daugiau priėmime sėdėt neteko tongue.gif Ir lankyt mūsų moteriškaitės buvo biggrin.gif Pirmoji ne visai Vasara, bet tiekis to (Eglė) biggrin.gif Svarbu antroji vasarą gimė. Pas mus kaip čia pavadinus..auga moteriška bandito forma laugh.gif Vaizdiškai galerijoje cool.gif Ale faina..po dviejų metų sužinot, kad vat tamsta bernioko susilaukė biggrin.gif
Atsakyti
aha, dabar matau , kad padykusi panelyte tongue.gif as taip svajojau, kad kas nors atsirastu pazistamu zmoniu is g n , ir atsirado biggrin.gif na va matai, atmintis biski pavede tongue.gif . pagimdziau bernioka sunkiai, jau irgi pjaut norejo, bet pavyko paciai. jam ten taip gera buvo, kad nenorejo islist. beje, po gimdymo gulejau toj pacioj palatoj kaip ir tu, tik kitoj lovoj.greitai jus paleido. pamenu ligtais , kad tau temperatura buvo po gimdymo? kaip sekasi susitvarkyti su dviem vaikais?pamenu , pirma visai mazyte buvo ir dar lelyte pasigimdei, as tikriausiai neatlaikyciau tokio kruvio, juk dabar paskui Mantvyda vos speju lakstyt tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(wita @ 2005 06 06, 20:47)
kaip sekasi susitvarkyti su dviem vaikais?pamenu  , pirma visai mazyte buvo ir dar lelyte pasigimdei, as tikriausiai neatlaikyciau tokio kruvio, juk dabar paskui Mantvyda vos speju lakstyt tongue.gif

Gyvenimas privertė susitvarkyt biggrin.gif Tiksliau nesusitvarkyt laugh.gif ...o temperatūros po gimdymo tikrai buvo (abiem mum), bet su ja sėkmingai susitvarkėm cool.gif
Paleido standartiškai - po savaitės, tikis kad tamstos berniokas užsispyręs buvo...
Linksma pamaina buvo ... o kai pagulde į tą pačią palatą, gal ten dar gulėjo mama su Eiriduku? (irgi po cezario) rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 06 birželio 2005 - 20:08
QUOTE(Karbynė @ 2005 06 05, 18:25)
pamenu tą dieną, kai jau iškeliavom į namus, dar sutikus tąją ilgakasę buvau, kuri pasakė, kad eina gimdyti ...
user posted image

o vat sitos akimirkos nebepamenu, matyt nelabai jau kas i galva lindo tongue.gif doh.gif tai smagu, kad viskas gerai baigesi jums del temperaturos (matyt jusu organizmai protestavo po tokio gimdymo-dukryte dar norejo pabut namuke, o namukas nelabai norejo, kad isimtu taip greit gyventojuka thumbup.gif: )
Atsakyti