Įkraunama...
Įkraunama...

Krikščioniškieji G.N.

atejusi vakarop i palata, ji buvo visiskai tuscia, bet kai jau "miegojau"(aisku nelabai sekesi po tokio gimdymo), atvede dar dvi pagimdziusias. jo, berniokas buvo labai uzsispyres (nebutu ozkos metais gimes ) laugh.gif o dar kokiu cia pazistamu yra ar nera? g.gif
Atsakyti
QUOTE(wita @ 2005 06 06, 21:14)
o vat sitos akimirkos nebepamenu, matyt nelabai jau kas i galva lindo tongue.gif doh.gif  tai smagu, kad viskas gerai baigesi jums del temperaturos (matyt jusu organizmai protestavo po tokio gimdymo-dukryte dar norejo pabut namuke, o namukas nelabai norejo, kad isimtu taip greit gyventojuka thumbup.gif:  )

Nebenorėjo namuko ana, biški sąrėmiukų jutau jau smile.gif Jinai tik pavargus buvo, o man kažkokia reakcija į anesteziją gavos. cool.gif
Atsakyti
vau, kiek mes privarem ne i ta tema laugh.gif reikia atidaryti "atleisk" skyreli, tokiu atveju manau daug kas atsirastu tongue.gif reik paieskot, kur galima butu toki atidaryt ohmy.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(wita @ 2005 06 06, 21:22)
vau, kiek mes privarem ne i ta tema laugh.gif reikia atidaryti "atleisk" skyreli, tokiu atveju manau daug kas atsirastu tongue.gif reik paieskot, kur galima butu  toki atidaryt ohmy.gif tongue.gif

man ir tokia mintis kilo, tik apie "paieškų tarnybą" pagalvojau laugh.gif kai surasi tokią vietą pranešk laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 06 birželio 2005 - 20:25
butinai. sekmes tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(vija23 @ 2005 01 30, 18:53)
Galima, galima... As pas ja gimdziau susitarus ir likau be galo patenkinta jos demesingumu, prieziura... Sekencia diena po gimdymo atejo musu aplankyti ir dar mazylei dovanele atnese wub.gif

vija23, jei nepaslaptis, kiek mokejai uz gimdyma ir ar mokejai po visko?
Atsakyti
Gal kuri zinote kiek duoti krikscioniskuose gn? rolleyes.gif
nagi, ten gimdziusios nestuke.gif - atsiliepkite. 4u.gif
Atsakyti
as taip pat gimdziau abu savo sunelius Kriksciuoniskuose. Buvau patenkinta viskuo. Antra sunu gimdziau nesusitarusi su jokia gydytoja-ten anksciau dirbo mane visa nestuma priziurejusi gydytoja, tai ji pries pat gimdyma paskambino ir paprase manimi pasirupinti tuo laiku budejusia gydytoja.Dziaugiuosi, kad pataikiau gimdyti per gyd.Statkevicienes ir, svarbiausia, akuseres Jurates pamaina. Buvau puikiai priziurima-akusere nesitrauke nuo manes nei minutei ir paise visu mano igeidziu. Todel tiesiog nesmagu buvo neatsidekoti: gydytojai ir akuserei daviau po 100 lt., o anestezologei (dariausi epidurine nejautra)-50lt.Tiesa, visai pamainai nupirko vyras torta, kavos. Uz epidura moketi nereikejo.
Atsakyti
QUOTE(peledziuke @ 2005 06 15, 12:30)
as taip pat gimdziau abu savo sunelius Kriksciuoniskuose. Buvau patenkinta viskuo. Antra sunu gimdziau nesusitarusi su jokia gydytoja-ten anksciau dirbo mane visa nestuma priziurejusi gydytoja, tai ji pries pat gimdyma paskambino ir paprase manimi pasirupinti tuo laiku budejusia gydytoja.Dziaugiuosi, kad pataikiau gimdyti per gyd.Statkevicienes ir, svarbiausia, akuseres Jurates pamaina. Buvau puikiai priziurima-akusere nesitrauke nuo manes nei minutei ir paise visu mano igeidziu. Todel tiesiog nesmagu buvo neatsidekoti: gydytojai ir akuserei daviau po 100 lt., o anestezologei (dariausi epidurine nejautra)-50lt.Tiesa, visai pamainai nupirko vyras torta, kavos. Uz epidura moketi nereikejo.

o kaip prieziura po to?????? smile.gif
Atsakyti
wub.gif
QUOTE(Natyte @ 2005 06 15, 12:19)
Gal kuri zinote kiek duoti krikscioniskuose gn?  rolleyes.gif
nagi, ten gimdziusios  nestuke.gif - atsiliepkite. 4u.gif

ABU SAVO VAIKUS GIMDZIAU KRIKSCIONISKUOSE ,BUVAU LABAI PATENKINTA thumbup.gif ,O APIE DAVIMA TAI KALBOS NET MINCIU NEBUVO O PRIEZIURA VISVIEN PUIKI BUVO,ANTRA KAIP GIMDZIAU MAN JAU SIULE EPIDURINI IR TAIP PAT NEMOKAMAI BET PABIJOJAU IR ATSISAKIAU.DABAR ESU PLANUOJANTI IR JEI MAN PAVYKS TAI BUTINAI GRISIU I KRIKSC.G.N. NES MANAU KAD KO GERO GERIAU IR NERA drinks_cheers.gif ,O BETO JUK KIEKVIENAIS METAIS VIS KOKIE PASIKEITIMAI VYKSTA.AS MANAU KAD AR SU PINIGELIAIS AR BE JUS VISVIEN PAGIMDYSITE wub.gif .GERIAU MAZYLIUI SKIRKITE LITUKUS NES JU OJOJOI KIEK REIKES doh.gif doh.gif .sEKMES!!!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
as irgi nemokejau ne cento ir likau laaabai patenkinta. teisingai raso svaja31-uoj kiek reikes pinigeliu mazam vaikeliui ant visokiu pampersiuku, serveteliu, prieziuros piemoniu ir t.t. as irgi sakiau, kad jei kada gimdysiu, tai tik ten thumbup.gif: gal iki to laiko, kai sugalvosiu gimdyt jau bus ir papildomas patalpas sutvarke schmoll.gif beje, esu radusi puslapi www.gimdymas.lt thumbup.gif:
Atsakyti
QUOTE(SVAJA31 @ 2005 06 17, 13:54)
wub.gif
ABU SAVO VAIKUS GIMDZIAU KRIKSCIONISKUOSE ,BUVAU LABAI PATENKINTA thumbup.gif ,O APIE DAVIMA TAI KALBOS NET MINCIU NEBUVO O PRIEZIURA VISVIEN PUIKI BUVO,ANTRA KAIP GIMDZIAU MAN JAU SIULE EPIDURINI IR TAIP PAT NEMOKAMAI BET PABIJOJAU IR ATSISAKIAU.DABAR ESU PLANUOJANTI IR JEI MAN PAVYKS TAI BUTINAI GRISIU I KRIKSC.G.N. NES MANAU KAD KO GERO GERIAU IR NERA drinks_cheers.gif ,O BETO JUK KIEKVIENAIS METAIS VIS KOKIE PASIKEITIMAI VYKSTA.AS MANAU KAD AR SU PINIGELIAIS AR BE JUS VISVIEN PAGIMDYSITE  wub.gif .GERIAU MAZYLIUI SKIRKITE LITUKUS NES JU OJOJOI KIEK REIKES doh.gif  doh.gif .sEKMES!!!!!! 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

As manau, kad duodama pinigeliu uztikrinsiu, kad mano lelytes prieziura butu pati geriausia, kad per gimdyma jai nieko nenutiktu. noriu jai viso ko geriausio, kaip ir kiekviena mama. gal geriau jau paaukoti del to dali pinigeliu, bet kad tik viskas butu gerai???? Manau, kad kitokiu atveju labai grauzciausi del to.
gal kitaip galvosiu, kai antra karta gimdysiu.
Atsakyti