Įkraunama...
Įkraunama...

Tušas

man tai labai patiko tusas max factor masterppiece ir kaina ne per didele, nes anksciau isbandziau dior tankinanti blakstienas tusa, tai nelabai jis man patiko
Atsakyti
QUOTE(Daigga @ 2007 07 20, 10:05)
Sveikos merginos, gl kuri bandet ta nauja maybelline tusa salotinej tubelej smile.gif?

O Lietuvoj jis jau yra? Gal reiktų išbandyt kaip tik tušo reik lotuliukas.gif Tik kad tas guminis šepetėlis. Max Factor man toks nepatiko g.gif
Atsakyti
O aš nusipirkau MF LASH LIFT volume and mascara. Likau patenkinta rolleyes.gif .
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2007 06 25, 13:03)
Man Lórealio Telescopic irgi nieko ypatingo schmoll.gif

pamenu sesuo buvo iš U.K. parsivežus šitą tušą, o LT dar tik reklama buvo pradėta rodyti... galvojau išbandysiu ir tokį patį įsigysiu... Na ir ką manot?...gerai laikė gal kokias 4-5 valandas, paskui nutrupėjo ir jokio efekto + velniškai akis graužė, apsistojau ties rimmel ir tikrai patenkinta esu
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif Man reikia naujo tuso,bet niekaip neissirenku. Nenoriu kazkokio jau labai superinio:reik kad truputi pailgintu,truputi patankintu. Na kad ir kainyte padori butu. Gal ka pasiulysit? smile.gif
Atsakyti
neseniai nusipirkau nauja YSL everlong mascara, nius zinote man jis laaabai tiko, blakstienas graziai padengia, ilgina ir svarbiausiai nesulipina kaip ne kaikurie kiti wub.gif

Atsakyti
as neseniai nusipirkau dior diorshow backstage,bet jau toks nevykes pasirode sumokejau 22eu ir atidaviau mamai.teko vel pirkti jau isbandyta ysl fauls lash efect. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dauraa @ 2007 07 26, 20:10)
as neseniai nusipirkau dior diorshow backstage,bet jau toks nevykes pasirode sumokejau 22eu ir atidaviau mamai.teko vel pirkti jau isbandyta ysl fauls lash efect. thumbup.gif

o ka sis tusas daro YSL?
Atsakyti
QUOTE(ramintele22 @ 2007 07 26, 21:37)
o ka sis tusas daro YSL?

labai graziai jas isilgina.akytes labai graziai atrodo.
Atsakyti
Mano blakstienos tik Nivea tusus pripazista, nuo wisu kitu elergija ismeta, vokus isberia ir dar wisokiu problemu iskyla, tai stengiuosi tik keisti tos pacios firmos tusus smile.gif neseniai mama is swedijos Izadora kosmetikos parsiweze, pora kartu pabadziau,gal wisai nieko ax.gif
Atsakyti
gal galit patarti... unsure.gif mano pacios blakstienos labai nepaklusnios, tiesios, retos verysad.gif ... bet labai noreciau ryskiu, israiskingu sunkiu blakstienu, gal patarsite koks tusa galetu padeti pasiekti toki efekta? ax.gif
Atsakyti
Man patinka tušai riestais šepetėliais. Kokį galėtumėte pasiūlyti būtent su tokiu šepetėliu be Loreal'io panoramic curl? 4u.gif
Atsakyti