Įkraunama...
Įkraunama...

Tušas

Aš neskaičiau visko, bet pagirsiu tušą, kurį mama parvežė iš Ispanijos — maxfactor Masterpiece (Volume and Definition Mascara). Gal kas jau gyrė, tai dar kartą nepakenks smile.gif O jei kas peikė, tai sakau, kad ne visiems jis netinka ax.gif
Atsakyti
O as pagirsiu savo neseniai pirkta tusa Rimmel - magnif eyes thumbup.gif Tikrai graziai padazo blakstienas bigsmile.gif Jau keli zmogeliukai pagyre mano blakstienas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2007 07 18, 15:08)
Oi, ramintėle, kokia tu išsiblaškiusi mergaitė  ax.gif , nu pažiūrėk 2-3 postais aukščiau-visaks parašyta, net nuoroda įdėta

hmmm nepastebejau... blush2.gif na kad braskese tai zinojau bet galvojau kad gal kur ir lietuveleje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(BaltaJuoda @ 2007 07 17, 23:09)
Aš tepu du sluoksnius, tai blakstienos kaip pas lėlytę būna flirt.gif

O kokios blakstienos pas pačią? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2007 07 19, 13:13)
O kokios blakstienos pas pačią?  ax.gif

Ilgos, bet nėra super tankios smile.gif bet HR Lash Queen tušas ypač tankina ir truputį silpniau nei Lancome hypnose ilgina smile.gif Įdedu foto, kur pasidažius HR Lash Queen mėlynu, atsiprašau tik už nekokią kokybę blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BaltaJuoda: 19 liepos 2007 - 17:31
QUOTE(RIMINI @ 2007 06 25, 20:53)
Draugė dirbanti sarmoj patarė pabandyti max factor masterppiece .patiko.Kaina atitinka kokybę mirksiukas.gif

tikrai, vienas geriausiu turetu tusu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BaltaJuoda @ 2007 07 19, 18:28)
Ilgos, bet nėra super tankios smile.gif bet HR Lash Queen tušas ypač tankina ir truputį silpniau nei Lancome hypnose ilgina smile.gif Įdedu foto, kur pasidažius HR Lash Queen mėlynu, atsiprašau tik už nekokią kokybę  blush2.gif

user posted image

Gražiai atrodo bigsmile.gif Reiks iš kitos algos matyt Hypnose pirkt, tik kur geriau: iš braškių ar Kristianos? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2007 07 19, 20:59)
Gražiai atrodo  bigsmile.gif Reiks iš kitos algos matyt Hypnose pirkt, tik kur geriau: iš braškių ar Kristianos?  ax.gif

is braskiu nors ir nedauk bet pigiau na ir gal kiek kokybe geresne
Atsakyti
Sveikos merginos, gl kuri bandet ta nauja maybelline tusa salotinej tubelej smile.gif?
Atsakyti
QUOTE(BaltaJuoda @ 2007 07 19, 16:28)
Ilgos, bet nėra super tankios smile.gif bet HR Lash Queen tušas ypač tankina ir truputį silpniau nei Lancome hypnose ilgina smile.gif Įdedu foto, kur pasidažius HR Lash Queen mėlynu, atsiprašau tik už nekokią kokybę  blush2.gif

user posted image

itariu kad tavo blakstienos ir taip labai tankios, nes tik su tusu neislauztum tokiu blakstienu
atrodo labai fainai thumbup.gif
Atsakyti
man siuo metu geriausias tusas maxfactor 2000 kalorie thumbup.gif senai jau atsirades, bet geras jis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bagiriukas: 21 liepos 2007 - 18:56
Man tai visiškai nepatiko Nivea tušai, Deborah irgi š... (na, čia man). Labiausiai patiko IsaDora tankinantis ir dabar naujausias mano atradimas rusiškos kosmetikos Miraliux tankinantis tušas bigsmile.gif Man jis nerealus bigsmile.gif
Atsakyti