Įkraunama...
Įkraunama...

Tušas

QUOTE(ramintele22 @ 2007 06 26, 16:56)
as visu 100% esu uz lancome tusu nors nepigus bet labai geri, o toki efekta tavo norima pasiektum su hypnose arba fatale smile.gif

drinks_cheers.gif As irgi naudoju Lancome
Atsakyti
QUOTE(zuasta @ 2007 06 27, 22:13)
drinks_cheers.gif  As irgi naudoju Lancome

kuri butent? as tai fatale smile.gif
Atsakyti
Nusipirkau tuša LUMENE "Blackest Black" Ilgai išliekantis ypač tamsus tankinamasis ir ilginamasis. Nieko ypatingo nesitikėjau. Pirma karta dažydama blakstienas niekada negaliu nuspręsti ar jis geras ar ne, kažkaip reikia laiko priprasti prie šepetuko ir konsistencijos. O šitas man visai patiko iš pirmo karto. Nesulipina blakstienų, ilgina neblogai, ir kas man labai svarbu, kad netepa paakių, net kada drėgnas oras.
Atsakyti
QUOTE(ramintele22 @ 2007 06 28, 15:13)
kuri butent? as tai fatale smile.gif

flextencils
Atsakyti
QUOTE(ramintele22 @ 2007 06 27, 14:25)
liaba smile.gif  visose kristianose ju yra kainyte berods 89lt ir didesnese kristianose jei vilniuje tai akropolio ir europos bei sarmoj 2000 bet ten jie brangesni uz savaji fatale 95lt mokejau

laba,
aciu, o ka jis daro ilgina ar tankina? kaip valosi?
Atsakyti
Maybeline tusai nerealiai suprasteje schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(jorin28 @ 2007 06 29, 10:08)
laba,

flextencils ilgina.Valosi labai gerai.Ir visa diena išbuvus nepjuosta paakiai thumbup.gif
Atsakyti
Aš irgi naudoju thumbup.gif LANCOME HYPNOSE- SUPER geras tušas thumbup.gif
Atsakyti
As pabaigiau savo hypnoziu, dabar nusipirkau diorshow. papasakosiu kuris geresnis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jorin28 @ 2007 06 29, 10:08)
laba,

manasis fatale yra tankinantis daugiau jis toks su sukytem siaip tipo raso kad jis ir ilgina riecia bet sakau man jis realiai tankinatis biggrin.gif na laikosi jis tikrai thumbup.gif tik va valosi tai sunkokai as naudoju aliejuka tai dar puse velnio tada nusivalo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramintele22: 30 birželio 2007 - 17:20
QUOTE(mexica @ 2007 06 30, 17:27)
As pabaigiau savo hypnoziu, dabar nusipirkau diorshow. papasakosiu kuris geresnis biggrin.gif

Papasakok papasakok, nes daug kas Diorshow peikia rolleyes.gif
Atsakyti
O man nera geresnio uz Max Factor 2000 calorie thumbup.gif ir ilgina ir tankina ir netepa ir nebyra ir kiekis didelis (9 ml ) ir kaina prieinama bigsmile.gif
Atsakyti