Įkraunama...
Įkraunama...

Tušas

QUOTE(Malena @ 2007 07 04, 23:59)
Na tusu kokybe akivaizdziai suprastejusi.O kokius perki?

Oi esu daug išbandžiusi smile.gif dabar baiginėju pupos tušą, keletą kartų buvau pirkusi maybelyne volum expres, paskui bandžiau loreal double extension kitų nebeatsimenu g.gif
Ir aš manau kad kokybė tikrai labai suprastėjusi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baste: 05 liepos 2007 - 09:55
QUOTE(baste @ 2007 07 04, 17:02)
Kiek laiko naudojat tušą, jei dažotės beveik kasdie? 4u.gif
Ar čia man tušai greitai baigiasi ar visoms taip  g.gif nu ne tai kad baigiasi bet taip greit sudžiūsta  doh.gif

O aš net metus bet kokį tušą naudoju blush2.gif Dažausi kasdien, vienu sluoksniu ax.gif
Atsakyti
na man irgi tuso ilgam uztenka, mazdaug 8-10 men, nors dazausi beveik kasdien ax.gif Specai sako, kad negalima tuso pumpuoti, tada jie daug ilgiau laikosi ir nesudziusta thumbup.gif
Atsakyti
oho kai pas jus ilgai išbūna tušas blink.gif nu aš tai tikrai ne vienu sluoksniu dažau mėgstu ryškias blakstienas ax.gif
Bet vistiek jaučiu bandysiu ką nors naujo tokio kokio dar neturėjau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(baste @ 2007 07 05, 10:55)
Oi esu daug išbandžiusi  smile.gif dabar baiginėju pupos tušą, keletą kartų buvau pirkusi maybelyne volum expres, paskui bandžiau loreal double extension kitų nebeatsimenu  g.gif
Ir aš manau kad kokybė tikrai labai suprastėjusi  doh.gif

QUOTE(baste @ 2007 07 05, 13:55)
oho kai pas jus ilgai išbūna tušas  blink.gif nu aš tai tikrai ne vienu sluoksniu dažau mėgstu ryškias blakstienas  ax.gif
Bet vistiek jaučiu bandysiu ką nors naujo tokio kokio dar neturėjau  rolleyes.gif

Ir as panasius naudoju,manau sekanti karta pirksiu ka nors geresnio.Tusui normalu gyvent 3-4men
Atsakyti
QUOTE(Dolita @ 2007 07 05, 13:52)
na man irgi tuso ilgam uztenka, mazdaug 8-10 men, nors dazausi beveik kasdien  ax.gif Specai sako, kad negalima tuso pumpuoti, tada jie daug ilgiau laikosi ir nesudziusta  thumbup.gif

oho bigsmile.gif na man uztektu kokiem 2-3men jei ju neatgaivinciau verdanciu vandeniu pastaraji karta visine ilasinau kelis lasus tai ohoi kaip dazo biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas turit atsiliepimu apie CHANEL INIMITABLE MASCARA? Labai gundausi... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Johanesburgo kunigaikštytė @ 2007 07 05, 14:20)
Gal kas turit atsiliepimu apie CHANEL INIMITABLE MASCARA? Labai gundausi...  bigsmile.gif

As turiu si tusa chanel inmitable mascara multi-dimensionnel. Nerealus.. Jau akys kokios israiskingos buna, labai gerai laikosi, uzriecia blakstienas,pailgina.... Man jis pats pats geriausias... wub.gif wub.gif Tik gaila, akd jau baigesi...O Lietuvoje nesinori pirkti, kazkaip nepasitikiu atveztine kokybe... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kibirkstele*: 05 liepos 2007 - 15:38
QUOTE(kibirkstele* @ 2007 07 05, 16:37)
As turiu si tusa chanel inmitable mascara multi-dimensionnel. Nerealus.. Jau akys kokios israiskingos buna, labai gerai laikosi, uzriecia blakstienas,pailgina.... Man jis pats pats geriausias...  wub.gif  wub.gif  Tik gaila, akd jau baigesi...O Lietuvoje nesinori pirkti, kazkaip nepasitikiu atveztine kokybe...  unsure.gif

Ačiū 4u.gif
Tikrai galiu patikėt, kad jis geras, nes draugė naudoja ir yra labai patenkinta, o svarbiausia - ant jos blakstienų tikrai labai gražiai atrodo. Bene bus vienas iš sekančių pirkinių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Johanesburgo kunigaikštytė @ 2007 07 05, 16:43)
Ačiū  4u.gif
Tikrai galiu patikėt, kad jis geras, nes draugė naudoja ir yra labai patenkinta, o svarbiausia - ant jos blakstienų tikrai labai gražiai atrodo. Bene bus vienas iš sekančių pirkinių  mirksiukas.gif

O draugė neduoda pamėgint? blush2.gif Aš taip nuo poros nelabai vykusių tušų išsigelbėjau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2007 07 05, 16:46)
O draugė neduoda pamėgint?  blush2.gif  Aš taip nuo poros nelabai vykusių tušų išsigelbėjau  ax.gif

Gera mintis bigsmile.gif Reikės pareketuot thumbup.gif
Atsakyti
As kazkada vos nusipirkusi ispeikiau CHANEL INIMITABLE sioje temoje smile.gif Bet tereikia panaudoti kokia savaite ar pora ... Igundi juo dazytis, tai tikras grozis smile.gif Tikrai imanoma graziai padengti blakstienas , o juoda spalva yra labai intensyvi. Taigi Inimitable ir dar H. Rubinstein Lash Queen - kol kas mano megstamiausi tusai. Inimitable ypac fainas sepetelis, gal cia del jo iseina taip graziai pasidazyti. Kai baigsis tusas, pabandysiu Inimitable sepeteli panaudoti su kokiu paprastu pigiu tusu smile.gif
Atsakyti