Įkraunama...
Įkraunama...

Tušas

QUOTE(Malena @ 2007 07 08, 00:14)
As daug kur skaiciau,kad 3-4men ju gyvavimo laikas.Man normalesni per tiek ir susinaudoja smile.gif

g.gif , pas mane ant tuso dezutes 12 men. buvo parasyta.
Atsakyti
Mano tusas irgi 12men galioja atidarytas, bet as vistiek ilgiau naudoju.. nemanau kad ten jau kazkas baisaus atsitinka, juk laikai tamsioj vesioj vietoj ir nesupelyja jisai tongue.gif

Ale dabar negaliu atsidziaugti savo Diorshow thumbup.gif Nerealus tusas.. blakstienos visa diena lieka tokios kaip tik ka padazytos, o nuo kitu tusu, tai jos nuleipsta i dienos pabaiga doh.gif
Atsakyti
išbandžiau Maybelline tušą su šukutėm, nuostabus thumbup.gif dar nesu turėjus tušo, kuris iš karto dažo gražiai, o šitas iš pat pirmo karto thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Magas @ 2007 07 13, 12:34)
merginos siandien droge maciau L'OREAL 5 kart tankinanti tusa, gal kuri isbandet? tas kur 4 kart storina man visai nieko idomu ar sitas geresnis? g.gif

as bandziau ir nusipirkau. nestorina jis 5 kartu, gumulu neprisikabina, normalus tusas. cia tokie ispudziai po bandymo pardej, savojo dar nepradariau, senaji noriu uzbaigt.
beje, deborah, man islaike daugiau nei 6 men thumbup.gif geras tusas, jei rascau nepradarineta, tai pirkciau antrakart, o loreal 5x storinanti butent todel ir pirkau, kad norejau 'nepanaudoto', pirkau uzsieny, kur visi tusai iskart gavus uzklijuojami lipnia juosta thumbup.gif o jei nori isbandyt yra testeriai.
Atsakyti
QUOTE(mexica @ 2007 07 14, 16:45)
Mano tusas irgi 12men galioja atidarytas, bet as vistiek ilgiau naudoju.. nemanau kad ten jau kazkas baisaus atsitinka, juk laikai tamsioj vesioj vietoj ir nesupelyja jisai tongue.gif

Ale dabar negaliu atsidziaugti savo Diorshow thumbup.gif Nerealus tusas.. blakstienos visa diena lieka tokios kaip tik ka padazytos, o nuo kitu tusu, tai jos nuleipsta i dienos pabaiga doh.gif

tusa gal uzsieny pirkai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramintele22 @ 2007 07 15, 13:31)
tusa gal uzsieny pirkai smile.gif

aha , o kas? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mexica @ 2007 07 15, 14:55)
aha , o kas? rolleyes.gif

na tiesiog cia keletas mamyciu pirkusiu ji Lt labai ji peike smile.gif
Atsakyti
Šiaip aš aišku būdama kosmetikos naujovių maniakė blush-anim-cl.gif , perskaičiau šitoj temoj apie naująjį lancome tušą pro cils ir išzyziau, kad man jį parvežtų (turiu tokį įprotį tušus pirkti tik užsienyje, kažkaip visada būna švieži, kartais net pigesni nei LT)... tai va, naudoju jau jį 4 sav., o kaip gražiai jis man nedažo, taip nedažo cry.gif, net kyla mintis sulaužyti įprotį ir LT nusipirkti naują tušą, nei vaikščioti trimis bakstienomis pasidabinus gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(Sviripilė @ 2007 07 15, 19:20)
Šiaip aš aišku būdama kosmetikos naujovių maniakė blush-anim-cl.gif , perskaičiau šitoj temoj apie naująjį lancome tušą pro cils ir išzyziau, kad man jį parvežtų (turiu tokį įprotį tušus pirkti tik užsienyje, kažkaip visada būna švieži, kartais net pigesni nei LT)... tai va, naudoju jau jį 4 sav., o kaip gražiai jis man nedažo, taip nedažo  cry.gif, net kyla mintis sulaužyti įprotį ir LT nusipirkti naują tušą, nei vaikščioti trimis bakstienomis pasidabinus  gun_bandana.gif

vaje kaip gerai kad parasete nes kaip tik pamaciau kad jis braskese atsirado tai galvojau pabandyti nes mamyte 1 rase kad jis panasus i fatale o pastaraji turiu ir visai patiko..... tai tfe tfe tfe kaip aciu aciuks.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif ,

matau, kad jus jau patyrusios tusu klausimu, tai prasau parekomenduoti ta, kuris labai tankintuu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramintele22 @ 2007 07 15, 21:54)
vaje kaip gerai kad parasete nes kaip tik pamaciau kad jis braskese atsirado tai galvojau pabandyti nes mamyte 1 rase kad jis panasus i fatale o pastaraji turiu ir visai patiko..... tai tfe tfe tfe kaip aciu aciuks.gif

nėra už ką- matyt šis tušas visiems dažo skirtingai biggrin.gif , bet bent jau man jis į fatale nėra panašus cray.gif, kaip tik viena jo pusė padažo itin švelniai neryškiai, o kai pabandau su kitos pusės šepetėliu paryškinti: gaunasi kone trys kietos ir visiškai neilgos blakstienos... nu ga čia aš viena nemoku su juo pasidažyti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Magas @ 2007 07 13, 14:34)
merginos siandien droge maciau L'OREAL 5 kart tankinanti tusa, gal kuri isbandet? tas kur 4 kart storina man visai nieko idomu ar sitas geresnis? g.gif

nusipirkau šitą tušą, bet kažkaip nieko įpatingo, kad labai tankintu tai tikrai schmoll.gif
man jis panašus į Lumene paprastesnius tušus... na žodžiu, paprastas tušas
Atsakyti