QUOTE(Dios @ 2008 03 27, 12:06)
gal pamėginkite ignoruoti viską, kas susiję su to vaiko auklėjimu. jei tėvui atrodo teisinga sūnui kažką leisti, tegu leidžia, nekreipkite dėmesio. gal vyras šiokią tokią kaltę jaučia prieš sūnų, tai bando išpirkti ją nuolaidžiavimu, kad tas tik dar labiau nepasišiauštų ir ko neiškrėstų. šiuo atveju jūs tam vaikui esate svetimas žmogus, kuris iš kažkur atsiradęs bando savaip reguliuot jo gyvenimą. jūs neprivalote to daryti. tas vaikas turi savo tėvą, ir kaip supratau, savo motiną.
Bandziau ir ignoruoti, deja nieko is to nesigavo... lygiai po 2 savaiciu vyras parejes y lova nakty praverkdavo puse nakties, sako kaip man sunku su vaiku nesusitvarkau, visa laika pykstuosi, nebezinau kaip gyventi ir t.t. tada pasakiau kad kai as neistverdavau, jo nesubarusi tu dar sokdavai ant manes saukti, o tau ar butu malonu jei dabar as po kiekvieno jusu konflikto dar tau priekaistauti... tada buvo gerai menesy, jis suprato kaip man nelengva ir visa kita bet po to ir vel viskas is pradziu....
patikekit manim nenoriu as nei jam kai ko reguliuoti, tegul gyvena ir nelenda man y akis ir viskas....
bet visada as uzkliunu arba del kai k esu kalta arba dar kazkas...
as tik noriu kad mane gerbtu ir gerbtu tai ka as darau....
pvz jis ateidavo ir mosuodavo man su ranka palei veida atseit trenks ar kazkas panasaus, man asnemiskai tai visai nemalonu, o kai vyras pasakydavo nu tipo nedaryk taip, jis sakydavo as tik zaidziu ir toliau, viena karta sakau pabaik, kita karta skau pabaik, o jis as nieko nedarau as tik zaidziu, sakau vyrui man skaudu kad jis taip daro as ne koia piemenke kad man palei veiida mosuotu, vyras sako - na jis juk vaikas jis tik zaidzia ir vel viskas toliau... kol viena karta neistveriau uzsidariau kambaryje ir blioviau iki nzn kiek, tada jis rado mane nusibliovusia, ilgai kalbejomes aikinau kad mane tai zemina, skaudina ir visa kita... tada vyras pagaliau rimtai pakalbejo su sunum ir pasake gana, tokiu zaidimu pas mus nebus tai skaudina kitus zmones....
tai tik vienas pvz ir tokie yvykiai tesiasi ne po diena ir ne po savaite o pora menesiu- pusmey
arba eglute nemuose negera as kalta - nes plastikine o ne tikra buvo, nes papuosta burbulais o ne angeliukais ir t.t.
mes pvz sakom ateik su mum papuosi eglute visi kartu ir t.t. jis sako kodel tureciau, ko ji ne tokia eglute nupirko ir kas cia per zaisliukai....
kotletu mano nevalgo del to kad kepu ne taip kaip jo mociute, sumustinius karstus ne taip kaip jo mama, kepsniu nevalgo nes kepu is jautienos o ne kiaulienos (nors net nezino kuo jautiena nuo kiaulienos skiriasi) pvz kai pareina is mokyklos y pavakare pvz 4val sakau ar nori ka nors valgyti ne sako nealkanas, o kai gryzta tevas kokia 5 val sako ji manes nepamaitino, tada vyras ant manes pradeda staugti, kad vaikas nevalges...
vakar visa vakara nesikisau nesikisau, issikalinejo nesakiau nieko....
vakare 11 val vyras pasake eiti jam miegoti, sako man dar 10 min reikia, sakom ok uz 10 min turi guleti lovoj, tada sako nu uz 15, sakom gana baik issidirbineti prasei 10 gavai 10 ir is vis 11 yra tikrai velus laiaks gulti y lova, tai jis atsistojo prie manes ir vyro ir 5 minutes zyzia nu 15 nu kodel ne nu siaip nu taip, as sakau vietoj 5 minutes gincu galejai daryti ka norejai tas 5 min, o jis man sako ka tos 5 min pakeis miegoti eisiu 15 po, sakau dabar rodau ka tai keicia - kadangi 5 min nieko nekeicia miegoti eini tuoj pat, nebereikia tau likusiu 5. aisku manes jis neklauso, bet vyras pasake girdejai kas tau pasakyta eini y lova, ten tada susidraske dar jis su vyru nes nesirenge pizamos ir t.t. syryt atejo atsiprase net manes ( cia per 3 metus koks 3 kartas)
o sian vel tas pats, susikibo su vyru ir manim tiek kad vyras isveze jy pas mociute... (cia 2 karta gyvenime)
pirma karta gyvenime kogero vyras jam nepirko traskuciu - jie gryzo namo is miesto as iskepiau vakarienei kepsniu, o jis pasake man negalima traskuciu ir picos (nes kai ignuorodavo mano maista issiprasydavo tevo saldytos picos ir taip visa laika) as nevalgysiu ir kepsniu,
sakau ar tau maza buvo vakaryksciu barniu, sako maza ir toliau savo....
tai tiek isnervino kad pasakiau jei tau mano maistas netinka eik gaminkis pats, lai tau gamina mama, mociute ar dar kas nori lai ydeda ir valgyk ta maista o prie mano pagaminto nesiartink... tada jis vel vyrui zyze zyze kol tas neistvere sako kraukis daigtus vaziuoji pas mama arba mociute rinkis jei tau pas mane blogai jei tau netinka mano maistas ir viskas ka as darau buk ten kur tau padarys geriau...
vaikas yra 2 kart isvezamas pas mociute abu kartus buvo del maisto...
istikro kad ir kaip stengciausi vistiek darau kazka ne taip...
tik gal koky menesy (is 3 metu) vyras pastebejo kad jis kabinasi prie manes, ir tai nemato kai nenori.... bet vitiek jau yra mane apgynes... juokingai skamba bet tai tiesa.... 1.5 metu as net nemiegojau vienoj lovoj su savo vyru nes to neleido vaikas... as rasau ir verkiu, nebezinau nei kaip gyventi... tikiuosi viskas pamazu pamazu bus y gera... bet nebezinau ar istversiu iki to gero.....
kaip as daznai sakau - gyvenu su 13 metu uosviene... ir tai visai ne pokstas o ziauri tiesa....