Įkraunama...
Įkraunama...

Podukros ir posūniai

QUOTE(arabela @ 2008 04 07, 12:50)
Gyvenam pas mane,buityje jie nepadeda niekuo.Viską darau tik aš,jei ką nors liepiu pasidaryti  patiems sulaukiu baisaus nepasitenkinimo ir surauktų grimasų.

...o tas nepadėjimas būna net ir gerus santykius palaikant. Tarkim pas mus viskas daugmaž tvarkoj, bet vyro vaikas juk ir su motina turi matytis. Kadangi pas mus namie visas tvarkymasis vyksta savaitgaliais, kai vaiką motina pasiima, tai jis procese ir nedalyvauja. Pas motiną, aišku, irgi pramogauja, o ne grindis plauna. Žodžiu, žmogui visas gyvenimas kaip šventė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(arabela @ 2008 04 07, 15:50)
Oi zuikeliai,kaip man artima ši tema...kaip puikiai brangios pamotės suprantu jūsų vargelius ir jausmus.Nes pati esu Pamotė.Niekada net nesapnavau,kad ja tapsiu,bet ...Mano patirtis nėra gera.Ir iš karto noriu pasakyti,kad jeigu tik galit išvengti tos pamotystės,tai venkit-sutaupysit daug sveikatos.Mūsų šeimynėlė sudėtinė-jo vaikai,mano vaikas ir mūsų vaikas smile.gif Kaip juokais sakydavau:bus taip-tavo vaikai su mano vaikais muša mūsų vaikus biggrin.gif Tačiau išėjo kitaip.Jo vaikai ir mano vaikas myli mūsų vaiką,bet jo vaikai nekenčia mano vaiko.Žodžiu mano vaikas iš pirmos santuokos jiems yra kaip bjaurusis ančiukas.Jie galima sakyti atvirai jį ignoruoja.Man plyšta dėl to širdis.Pačioje pradžioje buvau nusiteikus optimistiškai-maniau viskas su laiku susitvarkys,apsitrinsim,suartėsim.Nuo pat pradžių jutau šaltuką ir savo asmeniui,bet labai mylėjau jų tėvą ir tikėjausi,kad ir mes vieni kitus jei ne pamilsim,tai pamėgsim.Tačiau laikas eina,o šiltų jausmų taip ir neatsirado.Deja.Bandžiau būti visokia;ir draugiška,ir motiniška,ir šalta(taip bandžiau parodyti,kad netoleruoju jų elgesio).Stengiausi neišskirti nei pirkdama,nei girdama,nei bardama.Nors tiesą sakant bartis privengiau,juk taip sunku pernešti tuos barnius.Gyvenam pas mane,buityje jie nepadeda niekuo.Viską darau tik aš,jei ką nors liepiu pasidaryti  patiems sulaukiu baisaus nepasitenkinimo ir surauktų grimasų.Kiekvienu patogiu momentu pademonstruojamas šaltumas ir arogancija,ypač mano vaiko atžvilgiu.Kalbėjom ne kartą apie tai su vyru,bet jis sako:aš jų nepriversiu mylėti.Išgyvenu pragarą kasdien.Nors pas mus nesigirdi riksmų ir skandalų,bet gyventi nejauku.Žinau,daug kas pasakys;matyt pati daro kažką ne taip.tačiau atsakykit sau sąžiningai,kiek ilgai ištvertumėt matydami,kad jūsų vaikas yra neapykantos auka?

Pasakyciau, kad priversti myleti negalima nieko, bet gerbti siuos namus ir mano vaika yra privaloma, nes as gerbiu ir tavuosius.
Papildyta:
QUOTE(LinetaBlue @ 2008 04 02, 11:41)
Dabar viskas lyg ir gerai, graziai bendraujam toliau. Bet vakar as bandziau jam paaiskinti, kad as ju niekuo nekaltinu ir kad jis negali prie vaiku ant manes staugti, nes as aplamai jiems tuscia vieta patapsiu, bet jis nesupranta to  doh.gif  jis mano, kad as pries juos nusistacius ir tipo ka jie bedarytu, tai man visada blogai. Bet taip juk nera, nes as suprantu, kad man reiks visa gyvenima tuos vaikus matyti ir bendrauti su jais ir neesu suinteresuota pyktis. O jis nesupranda, nes jaucia kalte, kad vargsiukus paliko gyventi su mama ir issiskyre  blink.gif  siaubas, na ir kaip toliau viska delioti i vietas?

nu kas pas tave per vyras doh.gif nu nepyk bet idiotas, tiesiog atrodo, kad jam niekas nesvarbu tik jo vaikai..... uzsiaugins tokius velnius besigailedamas ....... kol apsiks ant galvos ir dar toleteko paprasys doh.gif Ir aplamai jis neturi jokios teises ant taves staugti , ar prie vaiku ar ne prie vaiku, suauge esat galit ir normaliai kalbet, kas cia per staugimai doh.gif , as jam pasakyciau, jei as buciau pries tavo vaikus nusistacius, jie cia negyventu,,,, ir man atrodo, kad visa problema ne vaikuose, o tavo vyre, skystimelis geras, kad negali susitvarkyti su vaikais ir skaudina mylima moteri.....
Atsakyti
merginos labai jus uzjauciu, skaitau ir matau vaizdus kurie dedasi pas mane.... atleiskit kad jus apleidau, man sesija dabar.... bet nuo kitos savaites manau vel daugiau galesiu cia pabendrauti....
Linkiu jums daugybes daugybes istvermes ir stiprybes, puikiai zinau ka tai reiskia.... man skauda sirdy kartu su jumis.....
Atsakyti
Sveikutes visos, ar kartely...
Kogero atejau atsisveikinti.... turejau labai sunkia diena... finale issiblioviau baznycioje (daugiau eiti neturiu kur).... Ir priemiau sunkiausia sprendima savo gyvenime... nusprenziau kad nebera augiau kam vieniems kitus kankinti ir ateo laikas iseiti is situ namu.... situ namu kuriuos kuriau pati, savo rankomis... Nuo kitos savaites issinuoosiu butuka koky nors susiradus ir tikiuosi bent likusius menesius mano pilvukas augs ramybeje ir meileje...
Linkiu visoms stiprybes ir istvermes (man jos pritruko)...
Jei tik kada turesiu galimybe, butinai jus cia aplankysiu....
Bukite laimingos ir as tikiuosi sugebesiu susikurti savo laime ir paaryti laimingu savo kudykiuka...
Atsakyti
sunkus sprendimas, bet laikykis 4u.gif buk stipri, tu juk atsakinga ir uz busima kudikeli, neverk ir neraudok, iskelka aukstai galva, paziurek i veidrodi tu juk grazi moteris, gyvenimas nesustojo 4u.gif
Atsakyti
Nepatikesit sy karta beveik visai nebeverkiau... ateina laikas kai (nors ir nenori) supranti jog jau laikas... ir kad ir kiek vilciu visada turedavai susitaikyti, buti suprasta jos viena diena dingsta.... suvoki kad tai tas zmogus kuris taves nenori suprasti, nenori buti tuo zmogum ant kurio peties tu verksi... tiesiog taip jau yra ir nieko nepakeisi.... nesakau kad lengva... is tikro velniskai sunku... bet niekas ir nezadejo kad viskas bus paprasta... issiskyrimas niekada nebuna lengvas... netgi netikiu kad jam tai lengva nors ir kaip jis noretu mane tuo ytikinti....
Atsakyti
QUOTE(pilietevakare @ 2008 04 10, 19:19)
Sveikutes visos, ar kartely...
Kogero atejau atsisveikinti.... turejau labai sunkia diena... finale issiblioviau baznycioje (daugiau eiti neturiu kur).... Ir priemiau sunkiausia sprendima savo gyvenime... nusprenziau kad nebera augiau kam vieniems kitus kankinti ir ateo laikas iseiti is situ namu.... situ namu kuriuos kuriau pati, savo rankomis... Nuo kitos savaites issinuoosiu butuka koky nors susiradus ir tikiuosi bent likusius menesius mano pilvukas augs ramybeje ir meileje...
Linkiu visoms stiprybes ir istvermes (man jos pritruko)...
Jei tik kada turesiu galimybe, butinai jus cia aplankysiu....
Bukite laimingos ir as tikiuosi sugebesiu susikurti savo laime ir paaryti laimingu savo kudykiuka...

Nu cia tai baisu verysad.gif
Labai uzjauciu Tave ir jei galeciau palaikyciau stipriai stipriai iki dangaus 4u.gif
Neturiu jokio patarimo, nes zinau, kad pati jausciausi be galo siaubingai.
Nu bet blyn kokie tie vaikai moka buti slykstus! As pati kartais matau kaip maniskio visokias gudrybes suka, bet aciu Dievuliui, kad jie manes dar nors biski bijo, nes nera dar manes perkande.
Bet o tai Tavo vyrui ka nesvarbus i pasauli ateinantis mazas angelelis? Nu nesuprantu ka jis visai trenktas? blink.gif
Stiprybes Tau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LinetaBlue: 11 balandžio 2008 - 10:58
Kaip Tu pilietevakare? 4u.gif
Atsakyti
Oi, mergaites, kiek pas jus skausmo... Dabar sunku iskentet, bet posuniai ir podukros uzauga (netgi labai greit) ir pasikeicia ju mastymas, tampa netgi labai gerais. Dabar juos tikrosios mamos dar nustatineja pries jus. Kad jums uztektu nervu ir kantrybes!
Atsakyti
Pas mane beda blink.gif paskambino vaiko motina ir sako, kad nesusitvarko su vienu is ju ir kad mb turi ji pasiimti pas mus gyventi doh.gif as rasau disertacija, darbe pasiemiau net atostogas, kad daugiau laiko mokslams galeciau skirti ir viska super parasyti, o dabar gaunasi, kad reiks dar ta priziureti. Kosmaras kazkoks verysad.gif negyvenimas doh.gif ir kaip man dabar elgtis? Galva ratais eina, todel prasau jusu patarimo. Man dar tik 2.. keli ir as tikrai neesu pasiruosus jo vaikus priziureti doh.gif
Atsakyti
As ir norejau pasakyti, kad buvusiosios manipuliuoja vaikais, visaip ardo nauja seima. Reikia geleziniu nervu visa tai iskest, kol vaikai uzauga ir patys supranta kaip elgtis.
Tikiuosi, kad cia irgi santazo atvejis, galbut ji nei nemano atiduot vyrui vaika, tik gasdina, megina tavo nervus. Juk ji puikiai zino, kad tau tai nepatiks. Kur tu matei normalia mama, kad atiduotu savo vaika kitai moteriai, juo labiau tai, kuri paverze is jos vyra? Labai nesipriesink, vyrui gali nepatikti, kad nenori jo vaiko, jis tai ji myli. Priimk, matysi, gal tam vaikiukui net nepatiks pas jus, ziurint kiek jam metu, gal dar mamos nores g.gif . O jei ka - priimk visa tai del to, kad tai jau tokia antros zmonos dalia, nelabai maloni schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2008 04 14, 22:44)
O jei ka - priimk visa tai del to, kad tai jau tokia antros zmonos dalia, nelabai maloni schmoll.gif

Manau reikia keisti man savo poziuri i visa ta situacija ir viska priimti kaip yra, kaip Tu ir sakai. Siaip vaikai jau paauginti ir mamos jiems nelabai reikia. Dabar situacija tokia, kad tipo jis lieka ten kur ir gyveno su mama, bet ir vel blogai elgiasi. Niu kaip duos Dievulis, taip ir bus. Viena paguoda man yra tai, kad mb labai atsizvelgia ir i mano nuomone ir kiek suprantu dabar del mano mokslu vaiko nepaims cia gyventi, nes zino, kad man butu per sunku. blink.gif Skaudi man si tema, bet ka pasirinkom, ta ir turim, nors mb tikrai nuostabus zmogus wub.gif
mergaites, stiprybes ir Jums visoms 4u.gif

pilietevakare, o kaip Tau sekasi, kur dingus? 4u.gif
Atsakyti