Įkraunama...
Įkraunama...

Podukros ir posūniai

QUOTE(imdigo @ 2012 07 15, 13:52)
tai jus taip pat turite posuni ar podukra?

Taip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Horo @ 2012 07 15, 00:48)
Jei nesunku, papasakokit daugiau: kokio amžaisu jūsų ir kokio amžiaus Jūsų vyro vaikai? kokio amžiaus vaikai buvo, kai tapote šeima? Kaip jautėtės? Man viskas įdomu  4u.gif nes niekada nesu savo aplinkoje susidūrusi su tokia šeima - visi arba vieni augina savo vaikučius, arba pilnose šeimoje, neišsituokę.

apie savo dukryte nepasakosiu,nes nera labai apie ka pasakoti smile.gif o vyro dukryte buvo 5 metuku kai mes pradejome gyventi,is pirmo i viska ziurejau skeptiskai,nelabai tikejau kad gyvensime ilgai kartu vien del jo dukrytes( esu toks zmogus kuris svetimus prisileidzia labai sunkiai,o tuo labiau vyro vaikus)vyra iskarto perspejau kokia esu ir kad jei bus kazkas panasaus kaip pas jumis tai santykius su juom nutrauksiu iskarto net nesusimascius,is pirmo jauciausi nejaukiai,truputeli erzino,nepatiko kaip ji buvo auklejama...tada pradejau sakyti vyrui kad man tas ir anas nepatinka,kad reikia spresti problema ,su laiku per metus laiko viskas issisprende....dabar jau gyvenam penkti metai kartu,susipykstam tik del menkniekiu
Atsakyti
Saunu, kad viskas taip thumbup.gif As tai patenkinta, jog MB atsizvelgia i mano pastabas, gal su laiku viskas bus gerai 4u.gif
O vakar taip juokingai buvo: mano posunis man bucki dave, o tetis, jei butu nepasiprases, butu be jo ir likes lotuliukas.gif Gulejom lovoj, mazis atleke, kad atidarytu MB jam kider kiausinuka ta, o tada mane pasauke ir dave bucki. Tai MB sako, kad tokio akibroksto nesitikejo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Horo: 16 liepos 2012 - 09:51
QUOTE(Horo @ 2012 07 16, 11:49)
Saunu, kad viskas taip thumbup.gif As tai patenkinta, jog MB atsizvelgia i mano pastabas, gal su laiku viskas bus gerai 4u.gif
O vakar taip juokingai buvo: mano posunis man bucki dave, o tetis, jei butu nepasiprases, butu be jo ir likes lotuliukas.gif  Gulejom lovoj, mazis atleke, kad atidarytu MB jam kider kiausinuka ta, o tada mane pasauke ir dave bucki. Tai MB sako, kad tokio akibroksto nesitikejo lotuliukas.gif

Saunuolis vaikutis,mano MB dukra daznai man geliu nuperka, visada pasiruosus padeti ir taip labai gera ir rami mergaite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(imdigo @ 2012 07 21, 13:18)
Saunuolis vaikutis,mano MB dukra daznai man geliu nuperka, visada pasiruosus padeti ir taip labai gera ir rami mergaite  smile.gif

thumbup.gif va rytoj pas mus irgi bus pilna komanda 4u.gif nemačiau kelias dienas ir atrodo, kad pasiilgau biggrin.gif
Atsakyti
keliu tema i virsu,. gal visgi bus bendraujanciu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(1000inis @ 2011 09 05, 21:00)
nepergyvenk del kontrolieres  thumbup.gif  maniskkiui tevas- viskas; ana karta trystelejo i kelnes ir saukia maaaaamaaaaa...  Neseniai pasijutus buvau iskaudinta, kad tik tevas rupi (PAVYDAS doh.gif ), tai reziau: ka kai pramogaut tai tecio reik, o kai s... valyt tai mamos;  kvieskis teti arba pats tvarkykis biggrin.gif  Tecio kazkodel nekviete- gedinosi- zodziu,  pasirodo, barjeras yra biggrin.gif  Bet cia normalu kaip su mokytojom: kol mokaisi bloga, kuri reikalauja; kai iseini- tampa pati geriausia biggrin.gif

JUS SITAIP AIKAI PASAKETE blink.gif ?niekad taip savo vaiko nepazeminciau.
Atsakyti
O nepastebejau,galvojau nauja tema biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pamaiva25 @ 2011 09 05, 23:31)
Naturalu, kad tokio amziaus vaikas mato tik tai kas bloga, mano sunui greit 9, bet situacija laaabai panasi, tad tai nepriklauso nuo to, kad vaika auginat jus ne savo, vaikui dabar maistavimu metas, viskas blogai, kodel jis turi tai daryti, kodel jis negali eiti su draugais ir pan. Zinoma prieskoniu prideda tas faktas, kad mama toli ir ji labai gera, nes perka tai ko vaikas nori, nes pramogauja, nes nerekia, nesaukia, nevercia.
Priimkit tai kaip paauglystes pradzia, mamos nemenkinkit vaiko akivaizdoje, jos poelgio teisetumo ar ne neaptarinekite esant vaikui. Nezinau ar paguosiu, bet is tos bedos isaugs, tik kantrybes ir laiko daug prireiks. Pati su nerimu laukiu beprasidedanciu maistavimu, baisu nors vaikas mano pacios  blush2.gif
Siaip esat sauni pamote, manau uzauges vaikas tikrai jums padekos uz  tai kad auginot, kad rupinotes ir seimoje leidot gyventi. Musu seimos gyvenime visko irgi buta, bet dabar labai grazus santykiai ir tecio sunus yra sakes, kad turi nuostabia mama, kuri ji uzaugino, juo rupinosi, ir ji mylejo  wub.gif  wub.gif ir labai dziauges kad mama prieme ji gyventi, kad suteike grazia ir gausia seima, kad dabar jis turi broli ir sese  wub.gif Manau sie zodziai viska pasako  wub.gif

Ačiū labai, praėjo nemažai laiko,vėl rašau. Taigi nebeturim vaiko. 2012 metais buvo dar blogiau, žodžiu... Pasirodo už mūsų akių ruošė plana. Ta motina rezgė planus kaip vaiką pasiimti iš tėvo na tuo pačiu ir iš manęs , aš tik pamotė. Nu kaip tau vaiks neapsidžiaugs kai pasakė aš pasiimsiu tave ir išsivešiu y Anglija ir laimingai gyvensim. Jis apie nieka negalvojo, nei mokės nei klausė mūsų iš vis susikalbėti nebėjo, dabar tik supratau kodėl. Apie jų planus mes su tėčiu nieko nežinojom. 2012 prieš kalėdas ji gryžo y Lietuvą, pasiėmė jį atseit atostogoms, padarė vaikui pasa ir viskas berniuko nebeturim. O toliau bemiegės naktys,ašarun pakalnės, teismai, krūvos pinigų ir nieko vaikas vistiek ne su mumis. Žodžiu liūdna. Na bet tikiuosi kad vaikui su mama gerai, nors jau anglijoj buvo jis prieglaudoj kažkokioj, mama paleido vaikui iš ledų. Nieko daugiau apie jį nežinom. Mama sako kad jis nenori bendrauti su mumis, žinom kad čia kažkas yra neaišku bet esam bejėgiai.
Norėjau pasidalinti.
Atsakyti