Naturalu, kad tokio amziaus vaikas mato tik tai kas bloga, mano sunui greit 9, bet situacija laaabai panasi, tad tai nepriklauso nuo to, kad vaika auginat jus ne savo, vaikui dabar maistavimu metas, viskas blogai, kodel jis turi tai daryti, kodel jis negali eiti su draugais ir pan. Zinoma prieskoniu prideda tas faktas, kad mama toli ir ji labai gera, nes perka tai ko vaikas nori, nes pramogauja, nes nerekia, nesaukia, nevercia.
Priimkit tai kaip paauglystes pradzia, mamos nemenkinkit vaiko akivaizdoje, jos poelgio teisetumo ar ne neaptarinekite esant vaikui. Nezinau ar paguosiu, bet is tos bedos isaugs, tik kantrybes ir laiko daug prireiks. Pati su nerimu laukiu beprasidedanciu maistavimu, baisu nors vaikas mano pacios
Siaip esat sauni pamote, manau uzauges vaikas tikrai jums padekos uz tai kad auginot, kad rupinotes ir seimoje leidot gyventi. Musu seimos gyvenime visko irgi buta, bet dabar labai grazus santykiai ir tecio sunus yra sakes, kad turi nuostabia mama, kuri ji uzaugino, juo rupinosi, ir ji mylejo

ir labai dziauges kad mama prieme ji gyventi, kad suteike grazia ir gausia seima, kad dabar jis turi broli ir sese

Manau sie zodziai viska pasako
Ačiū labai, praėjo nemažai laiko,vėl rašau. Taigi nebeturim vaiko. 2012 metais buvo dar blogiau, žodžiu... Pasirodo už mūsų akių ruošė plana. Ta motina rezgė planus kaip vaiką pasiimti iš tėvo na tuo pačiu ir iš manęs , aš tik pamotė. Nu kaip tau vaiks neapsidžiaugs kai pasakė aš pasiimsiu tave ir išsivešiu y Anglija ir laimingai gyvensim. Jis apie nieka negalvojo, nei mokės nei klausė mūsų iš vis susikalbėti nebėjo, dabar tik supratau kodėl. Apie jų planus mes su tėčiu nieko nežinojom. 2012 prieš kalėdas ji gryžo y Lietuvą, pasiėmė jį atseit atostogoms, padarė vaikui pasa ir viskas berniuko nebeturim. O toliau bemiegės naktys,ašarun pakalnės, teismai, krūvos pinigų ir nieko vaikas vistiek ne su mumis. Žodžiu liūdna. Na bet tikiuosi kad vaikui su mama gerai, nors jau anglijoj buvo jis prieglaudoj kažkokioj, mama paleido vaikui iš ledų. Nieko daugiau apie jį nežinom. Mama sako kad jis nenori bendrauti su mumis, žinom kad čia kažkas yra neaišku bet esam bejėgiai.
Norėjau pasidalinti.