QUOTE(sarune+ @ 2007 07 07, 09:38)
sveikute,
norejau taves paklausti - tariausi su floriste del puokstes tai ji man atsove, kad prie sampanines suknios netinka baltos geles, nes as prasiau baltu kardeliu su zalvais viduriukais, tai ji man sako pjausis ir panasiai????kaip manai???ar ji teisi? ir dar sako is kardeliu puokste issilaikykys neapvytus kokias tik 8 valandas?sako nes juk imami tik ziedai jiems buna vandens trukumas ir pan....kaip sita paaiskintum? jei be kardeliu galvoju gal dar is amariliu ziedu darytis puokstele kokia panasia i ta cia kur buvo ideta neseniai forume?padek apsisprest jau nebezinau kaip ir ka daryti
kiekviena floriste turi savo nuomone. Lyg ir nedera balta su sampanine, bet kai pamatai galutini varianta (su nuotaka) labai neblogai atrodo

Tik nevisai balta puokstele turetu buti. O kardeliu yra begale ivairiu spalvu. Galit pasitarti ir nuspresti su floriste. Mano nuomone, balta su zalsvu ar gelsvu tikrai tiks.
Na, mes kai mokemes, meistrai uz kardelius garantavo 24 valandas. Tik jie turi buti primirkyti ir tinkamai teipuoti. Pamerges galetu pasirupinti purkstuveliu su vandeniu ir karts nuo karto papurksti puokstele. Jei labai karsta rekomenduoju toki "gaivinimo buda " visoms puokstems.
Amariliu ziedai daug stambesni, todel jiems reikia daugiau dregmes ir ju ziedlapiai trapesni, ir spalvu pasirinkimas mazesnis. As uz kardelius
Pabandyk atlikti bandyma su kardeliu ziedais-nuskink zieda, imesk i inda su vandeniu ir palik 1-2 valandom,tik nelaikyk per ilgai, kad jie nenuskaidretu. Isimk is vandens, palauk, kol ziedai nudzius (10-15min) tada galiuka imerk i nelabai karsta, bet skysta vaska. Ziedas paruostas. Nuimk laika ir pati pamatysi, kiek laiko jie bus neapvyte. Pasiruosk daugiau ziedu ir isdeliok skirtingose vietose:ant saules, pavesyje it t.t... Tai pades tau apsispresti.