Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

Nesuprantu,kaip gali pjautis balta ir sampanine g.gif Na,manes tai neitikins nei uz mln.Jau zinau,kad noriu baltos puoksteles,zalumos gales ideti,bet kitokios puokstes nei uz ka neketinu imti blush2.gif schmoll.gif Gal ir atrodysiu neskoningai,bet svarbu sau grazi busiu tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
viskas aisku nesuksiu galvos o darysiu ta ko noriu 4u.gif o ne ka sako ...
Atsakyti
QUOTE(sarune+ @ 2007 07 07, 11:51)
viskas aisku nesuksiu galvos o darysiu ta ko noriu  4u.gif o ne ka sako ...

thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sarune+ @ 2007 07 07, 09:38)
sveikute,
norejau taves paklausti - tariausi su floriste del puokstes tai ji man atsove, kad prie sampanines suknios netinka baltos geles, nes as prasiau baltu kardeliu su zalvais viduriukais, tai ji man sako pjausis ir panasiai????kaip manai???ar ji teisi? ir dar sako is kardeliu puokste issilaikykys neapvytus kokias tik 8 valandas?sako nes juk imami tik ziedai jiems buna vandens trukumas ir pan....kaip sita paaiskintum? jei be kardeliu galvoju gal dar is amariliu ziedu darytis puokstele kokia panasia i ta cia kur buvo ideta neseniai forume?padek apsisprest jau nebezinau kaip ir ka daryti  blush2.gif  g.gif

kiekviena floriste turi savo nuomone. Lyg ir nedera balta su sampanine, bet kai pamatai galutini varianta (su nuotaka) labai neblogai atrodo smile.gif Tik nevisai balta puokstele turetu buti. O kardeliu yra begale ivairiu spalvu. Galit pasitarti ir nuspresti su floriste. Mano nuomone, balta su zalsvu ar gelsvu tikrai tiks.
Na, mes kai mokemes, meistrai uz kardelius garantavo 24 valandas. Tik jie turi buti primirkyti ir tinkamai teipuoti. Pamerges galetu pasirupinti purkstuveliu su vandeniu ir karts nuo karto papurksti puokstele. Jei labai karsta rekomenduoju toki "gaivinimo buda " visoms puokstems.
Amariliu ziedai daug stambesni, todel jiems reikia daugiau dregmes ir ju ziedlapiai trapesni, ir spalvu pasirinkimas mazesnis. As uz kardelius thumbup.gif
Pabandyk atlikti bandyma su kardeliu ziedais-nuskink zieda, imesk i inda su vandeniu ir palik 1-2 valandom,tik nelaikyk per ilgai, kad jie nenuskaidretu. Isimk is vandens, palauk, kol ziedai nudzius (10-15min) tada galiuka imerk i nelabai karsta, bet skysta vaska. Ziedas paruostas. Nuimk laika ir pati pamatysi, kiek laiko jie bus neapvyte. Pasiruosk daugiau ziedu ir isdeliok skirtingose vietose:ant saules, pavesyje it t.t... Tai pades tau apsispresti.

Atsakyti
QUOTE(TUSINA @ 2007 07 07, 11:02)
kiekviena floriste turi savo nuomone. Lyg ir nedera balta su sampanine, bet kai pamatai galutini varianta (su nuotaka) labai neblogai atrodo smile.gif Tik nevisai balta puokstele turetu buti. O kardeliu yra begale ivairiu spalvu. Galit pasitarti ir nuspresti su floriste. Mano nuomone, balta su zalsvu ar gelsvu tikrai tiks.
Na, mes kai mokemes, meistrai uz kardelius garantavo 24 valandas. Tik jie turi buti primirkyti ir tinkamai teipuoti. Pamerges galetu pasirupinti purkstuveliu su vandeniu ir karts nuo karto papurksti puokstele. Jei labai karsta rekomenduoju toki "gaivinimo buda " visoms puokstems.
Amariliu ziedai daug stambesni, todel jiems reikia daugiau dregmes ir ju ziedlapiai trapesni, ir spalvu pasirinkimas mazesnis. As uz kardelius thumbup.gif
Pabandyk atlikti bandyma su kardeliu ziedais-nuskink zieda, imesk i inda su vandeniu ir palik 1-2 valandom,tik nelaikyk per ilgai, kad jie nenuskaidretu. Isimk is vandens, palauk, kol ziedai nudzius (10-15min) tada galiuka imerk i nelabai karsta, bet skysta vaska. Ziedas paruostas. Nuimk laika ir pati pamatysi, kiek laiko jie bus neapvyte. Pasiruosk daugiau ziedu ir isdeliok skirtingose vietose:ant saules, pavesyje it t.t... Tai pades tau apsispresti.

TUSINA labai tau aciu uz visus patarimus nu butum Lietuvoj tai didele butelka kokio skanaus gerimo buciau atitemciau 4u.gif
ale siandien ir dienele vestuvem o as taip dievulio prasiau kad jau jei jaunieji moka tokius pinigus sia diena, tai kad nors grazus oras butu o cia kaip specialiai baisu pila kaip is kibiro doh.gif
Papildyta:
na o siaip tai susidariau toki vaizda, kad vos ne as daugiau zinau apie galimas kardeliu rusis nei floristes tai net keista, jau viena kai pamate mano prisirinktas foto ir pan tai sako gal tu vestuviu planuotoja doh.gif lotuliukas.gif blush2.gif nu kad tirkai nezianu arba jos negauna geliu kokiu nori tik pora spalvu arba nezinau...nes vos ne man reiaki pasakoti kokiu buna spalvu geliu ...
Atsakyti
QUOTE(sarune+ @ 2007 07 07, 11:13)
TUSINA labai tau aciu uz visus patarimus nu butum Lietuvoj tai didele butelka kokio skanaus gerimo buciau atitemciau  4u.gif
ale siandien ir dienele vestuvem o as taip dievulio prasiau kad jau jei jaunieji moka tokius pinigus sia diena, tai kad nors grazus oras butu o cia kaip specialiai baisu pila kaip is kibiro  doh.gif
Papildyta:
na o siaip tai susidariau toki vaizda, kad vos ne as daugiau zinau apie galimas kardeliu rusis nei floristes tai net keista, jau viena kai pamate mano prisirinktas foto ir pan tai sako gal tu vestuviu planuotoja  doh.gif  lotuliukas.gif  blush2.gif nu kad tirkai nezianu arba jos negauna geliu kokiu nori tik pora spalvu arba nezinau...nes vos ne man reiaki pasakoti kokiu buna spalvu geliu ...

o tai tu nesi vestuviu planuotoja? Juk savo vestuves pati planuoji mirksiukas.gif
Reikia eiti pas geresnius ir daugiau patirties turincius floristus. Tie bent jau pasaulio bamba nesijaucia ir neduoda suprast, kad tu nieko neismanai ir nesupranti...
Atsakyti
o mano pamergytes uzsimane ne puokstyciu, o apyrankiu is geliu...kiek klausinejau, vieni sako patogu ir labai gerai, kitu nuomone-greit nuvysta, apsilamdo ziedai....ka jus manot? ir ka tokiu atveju pirslienei geriau daryt ?irgi apyranke ar puokstele kazka panasaus kaip ir jaunoji kad tures?
Atsakyti
QUOTE(Tiama @ 2007 07 07, 12:54)
o mano pamergytes uzsimane ne puokstyciu, o apyrankiu is geliu...kiek klausinejau, vieni sako patogu ir labai gerai, kitu nuomone-greit nuvysta, apsilamdo ziedai....ka jus manot? ir ka tokiu atveju pirslienei geriau daryt ?irgi apyranke ar puokstele kazka panasaus kaip ir jaunoji kad tures?

sveika,
as ir apie apyrankes daug girdejau, bet mergaitem isrinkau butent jas, nes kaip pati pamerge buvau turejom paprastas puokstes, tai tiesa pasakius , vakarop as ja ,,karma " vadint pradejau, nes pastoviai 1ranka uzimta, o dabar mergaites tures abi laisvas biggrin.gif )
o floristes klausiau apie vytima, tai sake tikrai normaliai jos laikysis, ir tai priklauso nuo geliu... smile.gif
Atsakyti
manau ir apyrankes is geliu ir mazos puoksteles turi savo pliusu ir minusu, kazkaip man atrodo, kad apyrankes reikia labiau saugot, o tai ziu pakybins pabroliux smileysex.gif ir se tau gelytes jau ir sutrintos lotuliukas.gif ar koks ziedukas nulauztas, nors man jos grazios, bet savo mergytem as po 1 gelyte uzsakinesiu. be to manau, kad is kaliju nelabai apyrankiu ir padarytu g.gif
Atsakyti
QUOTE(TUSINA @ 2007 07 07, 11:43)
o tai tu nesi vestuviu planuotoja? Juk savo vestuves pati planuoji mirksiukas.gif
Reikia eiti pas geresnius ir daugiau patirties turincius floristus. Tie bent jau pasaulio bamba nesijaucia ir neduoda suprast, kad tu nieko neismanai ir nesupranti...

na nuejau jau ne i prasciausia salona Linaziedis vadinasi tai ka zinau rekomendacijos geros buvo keik is merginu girdejau bet ka zinau toks suidare vaizdas kad jos turi labai maza geliu spalvu pasirinkima, nes kardelius apibudino tik baltus ir mesines spalvos tai labai nustebau g.gif sakau tai kad buna ir kitokiu daug daug visokiu nu viendozd ziuresim ka gaus tikuiosi jei negaus rasiu botanikos sode gal juos augina pasiklausiu ...tai as jai pristatysiu medziaga o jau tegul ji gamina visa kita manau taip galima ax.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sarune+ @ 2007 07 07, 12:05)
na nuejau jau ne i prasciausia salona Linaziedis vadinasi tai ka zinau rekomendacijos geros buvo keik is merginu girdejau bet ka zinau toks suidare vaizdas kad jos turi labai maza geliu spalvu pasirinkima, nes kardelius apibudino tik baltus ir mesines spalvos tai labai nustebau  g.gif sakau tai kad buna ir kitokiu daug daug visokiu nu viendozd ziuresim ka gaus tikuiosi jei negaus rasiu botanikos sode gal juos augina pasiklausiu ...tai as jai pristatysiu medziaga o jau tegul ji gamina visa kita manau taip galima  ax.gif

mano valdzia to neleisdavo. Nors tokiu atveju uz darba imdavai dvigubai. Gal cia principai ir ambicijos? Tikiuosi LINAZIEDIS apsiims ta padaryti, jei rasi gera kardeliu spalva smile.gif
Buvo ir man tokiu situaciju. Todel geriau padarydavau gerai nuotakai...
Atsakyti