Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

BEVILTISKA DISKUSIJA smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgaval @ 2007 07 04, 15:21)
BEVILTISKA DISKUSIJA  smile.gif

Kaip šaunu, kad bent kai kuriose temose renkasi protingi žmonės.
Čia tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksinė @ 2007 07 04, 15:49)
Tai žinoma kai gyvai gėles matai tai galbūt, be kai jos nuotraukose, tai nesakyk tikrai nėra labai jau taip lengva atskirti  doh.gif
O be to ne visos domisi gėlėmis ir nieko čia juokingo  mirksiukas.gif

Dekui Auksine...man tikrai tos puoksteles porcelenines kur buvau idejus, nu nuotraukose niekada nebuciau pagalvojus kad jos dirbtinos...net ir nenagrinejau kazkaip...dabar turiu gedytis kad esu zliba ir neatpazistu tikru geliu 4u.gif blush2.gif
si man tikrai atrodo laabai tikroviskai ax.gif
user posted image
Atsakyti
labai grazi puokstyte. Man pacios graziausios geles yra-lauko. Pvz: rugiageles, ramuneles...ir t.t ax.gif bet kiek zmoniu tiek nuomoniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ausryte @ 2007 07 03, 09:23)

mergaites gal kuri zinot kokios cia gelytes vidurinej puoktytej, man ji labai grazi parodyciau floristei bet geriau jau zinot kas cia per geles...
Papildyta:
jau zinau kas cia per geles - amarilis turbut blush2.gif o kazin amarilis turi koki kvapa?
Atsakyti
QUOTE(sarune+ @ 2007 07 04, 21:53)
mergaites gal kuri zinot  kokios cia gelytes vidurinej puoktytej, man ji labai grazi parodyciau floristei bet geriau jau zinot kas cia per geles...
Papildyta:
jau zinau kas cia per geles  - amarilis turbut  blush2.gif o kazin amarilis turi koki kvapa?

man ir atrodo, kad tai amarilis mirksiukas.gif del kvapo nezinau schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pantera83: 04 liepos 2007 - 21:30
QUOTE(sarune+ @ 2007 07 04, 22:53)
mergaites gal kuri zinot  kokios cia gelytes vidurinej puoktytej, man ji labai grazi parodyciau floristei bet geriau jau zinot kas cia per geles...
Papildyta:
jau zinau kas cia per geles  - amarilis turbut  blush2.gif o kazin amarilis turi koki kvapa?

Deja, nezinau del kvapo... blush2.gif Bet ta vidurine puokstele tikrai labai grazi bigsmile.gif
Na, ir sios dar visai simpatiskos... ax.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(sarune+ @ 2007 07 04, 21:53)
Papildyta:

Aitraus kvapo tikrai neturi, siek tiek kvepia, bet kaip ir visos geles.
Atsakyti
QUOTE(remisita @ 2007 07 04, 18:16)
Dekui Auksine...man tikrai tos puoksteles porcelenines kur buvau idejus, nu nuotraukose niekada nebuciau pagalvojus kad jos dirbtinos...net ir nenagrinejau kazkaip...dabar turiu gedytis kad esu zliba ir neatpazistu tikru geliu 4u.gif  blush2.gif
si man tikrai atrodo laabai tikroviskai  ax.gif
user posted image

irnesakyk.gif nėr už ką drinks_cheers.gif
Tiesiog kiekvienas žmogus domisi skirtingais dalykais ir nieko tau nereikia čia gėdytis mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas turit pavyzduku su gerberom ir pamergiu apyrankiu su gerberom.Nes kaip matau labai didelis susidomejimas kalijom, bet atleiskit man jos nepatinka. Butu didelis aciukas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(niukyte @ 2007 07 05, 10:13)
Gal kas turit pavyzduku su gerberom ir pamergiu apyrankiu su gerberom.Nes kaip matau labai didelis susidomejimas kalijom, bet atleiskit man jos nepatinka. Butu didelis aciukas. 4u.gif

Čia rasi šiek tiek puokštelių su gerberom. Namie kompiuteryje esu išsisaugojusi gražių apyrankių pamergėms iš gerberų, tačiau šią savaitę neturiu interneto ir negaliu įkelti. blush2.gif

Gerberos
Pamergių puokštelės
Atsakyti
QUOTE(Timida @ 2007 07 05, 04:38)
Deja, nezinau del kvapo... blush2.gif Bet ta vidurine puokstele tikrai labai grazi  bigsmile.gif
Na, ir sios dar visai simpatiskos... ax.gif
user posted imageuser posted image

ta melyna berods hortenzijos? g.gif
Atsakyti