BEVILTISKA DISKUSIJA

QUOTE(jurgaval @ 2007 07 04, 15:21)
Kaip šaunu, kad bent kai kuriose temose renkasi protingi žmonės.
Čia tau

QUOTE(Auksinė @ 2007 07 04, 15:49)
Tai žinoma kai gyvai gėles matai tai galbūt, be kai jos nuotraukose, tai nesakyk tikrai nėra labai jau taip lengva atskirti
O be to ne visos domisi gėlėmis ir nieko čia juokingo

O be to ne visos domisi gėlėmis ir nieko čia juokingo

Dekui Auksine...man tikrai tos puoksteles porcelenines kur buvau idejus, nu nuotraukose niekada nebuciau pagalvojus kad jos dirbtinos...net ir nenagrinejau kazkaip...dabar turiu gedytis kad esu zliba ir neatpazistu tikru geliu

si man tikrai atrodo laabai tikroviskai

QUOTE(ausryte @ 2007 07 03, 09:23)
mergaites gal kuri zinot kokios cia gelytes vidurinej puoktytej, man ji labai grazi parodyciau floristei bet geriau jau zinot kas cia per geles...
Papildyta:
jau zinau kas cia per geles - amarilis turbut

QUOTE(sarune+ @ 2007 07 04, 21:53)
mergaites gal kuri zinot kokios cia gelytes vidurinej puoktytej, man ji labai grazi parodyciau floristei bet geriau jau zinot kas cia per geles...
Papildyta:
o kazin amarilis turi koki kvapa?
Papildyta:

man ir atrodo, kad tai amarilis

QUOTE(sarune+ @ 2007 07 04, 22:53)
Papildyta:
Papildyta:

Deja, nezinau del kvapo...

Na, ir sios dar visai simpatiskos...

QUOTE(sarune+ @ 2007 07 04, 21:53)
Papildyta:
Papildyta:

Aitraus kvapo tikrai neturi, siek tiek kvepia, bet kaip ir visos geles.
QUOTE(remisita @ 2007 07 04, 18:16)
Dekui Auksine...man tikrai tos puoksteles porcelenines kur buvau idejus, nu nuotraukose niekada nebuciau pagalvojus kad jos dirbtinos...net ir nenagrinejau kazkaip...dabar turiu gedytis kad esu zliba ir neatpazistu tikru geliu

Tiesiog kiekvienas žmogus domisi skirtingais dalykais ir nieko tau nereikia čia gėdytis

Gal kas turit pavyzduku su gerberom ir pamergiu apyrankiu su gerberom.Nes kaip matau labai didelis susidomejimas kalijom, bet atleiskit man jos nepatinka. Butu didelis aciukas.

QUOTE(niukyte @ 2007 07 05, 10:13)
Gal kas turit pavyzduku su gerberom ir pamergiu apyrankiu su gerberom.Nes kaip matau labai didelis susidomejimas kalijom, bet atleiskit man jos nepatinka. Butu didelis aciukas. 

Čia rasi šiek tiek puokštelių su gerberom. Namie kompiuteryje esu išsisaugojusi gražių apyrankių pamergėms iš gerberų, tačiau šią savaitę neturiu interneto ir negaliu įkelti.

Gerberos
Pamergių puokštelės
QUOTE(Timida @ 2007 07 05, 04:38)
Deja, nezinau del kvapo...
Bet ta vidurine puokstele tikrai labai grazi

ta melyna berods hortenzijos?