Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

gaila,kad tik ranunculai pavasarine gele..
as taip ju savo puokstei norejau.. verysad.gif
Atsakyti
Kaip jums faina kad jus tiek suprantat apie geles. As nieko nezinau kaip daryti. noriu, gelyciu i plaukus. bet nedideliu. drauges sako, tipo reikia kad plaukuose derintusi su puokste. zinau, kad dazniausiai i plaukus deda orchidejas, o as puokstes orchideju kazkaip nenoriu. nes nesigaus apvali. noriu kazkokios nedidukes apvalios. man rozes kaip ir tiktu, bet plaukuose ju nenoriu. jos kazkokios grubokos man.
Atsakyti
QUOTE(ezaite @ 2007 07 12, 15:12)
Kaip jums faina kad jus tiek suprantat apie geles. As nieko nezinau kaip daryti. noriu, gelyciu i plaukus. bet nedideliu. drauges sako, tipo reikia kad plaukuose derintusi su puokste. zinau, kad dazniausiai i plaukus deda orchidejas, o as puokstes orchideju kazkaip nenoriu. nes nesigaus apvali. noriu kazkokios nedidukes apvalios. man rozes kaip ir tiktu, bet plaukuose ju nenoriu. jos kazkokios grubokos man.

schmoll.gif ne tik orchidejas i plaukus sega. as pvz., segsiuos eustomas, nors puoksteje bus eustomu ir roziu, bet eustomos man graziau ziurisi plaukuose mirksiukas.gif jos trapesnes ax.gif
Atsakyti
Labai gražiai plaukuose atrodo frezijos wub.gif O ir iš jų kokią tik nori puokštelę gali pasidaryti smile.gif
Atsakyti
o jos nenuvys man plaukuose. nes sako kad geriausiai orchidejos laikosi. gal galit imest pora nuotrukyciu su siom gelem
Atsakyti
QUOTE(ausryte @ 2007 07 12, 15:35)
Labai gražiai plaukuose atrodo frezijos  wub.gif  O ir iš jų kokią tik nori puokštelę gali pasidaryti smile.gif

as tai ju nenoriu schmoll.gif jos tokios smulkios, o i plaukus as noriu segtis didesnius ziedus ax.gif
Papildyta:
QUOTE(ezaite @ 2007 07 12, 15:40)
o jos nenuvys man plaukuose. nes sako kad geriausiai orchidejos laikosi. gal galit imest pora nuotrukyciu su siom gelem

taigi nera taip karsta pas mus, kad nuvystu.
paziuresiu, ar turiu, ka nors, nes darausi puokste pagal Javtokienes puokstes modeli (buvo is roziu), tik geles keiciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ezaite @ 2007 07 12, 15:40)

Tik šią nuotraukytę turiu po ranka ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausryte: 12 liepos 2007 - 14:49
QUOTE(ausryte @ 2007 07 12, 15:48)
Tik šią nuotraukytę turiu po ranka  ax.gif

Tokios matytos gelytes. bet gal nelabai patinka kad keke. Gal geriau atskiri ziedukai.
turbut reikia i geliu parduotuve nueit ir ten pasakys ka det galima
Atsakyti
Puokštelės su frezijom

Atsakyti
QUOTE(ausryte @ 2007 07 12, 15:52)
Puokštelės su frezijom

sakes kaip grazu. puokste liuks, bet plaukuose kazko nesiziuri
Atsakyti
puokstes su eustomom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera83 @ 2007 07 12, 16:09)
puokstes su eustomom  4u.gif