Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(jurgaval @ 2007 07 12, 08:32)
kaliju rusvu tikrai nera  biggrin.gif o kardeliu man atrodo kazka bent panasaus tikrai rastume

o kokio velnio tau tos rusvos geles? Tai gi pasiderink kitas spalvas kas tau tiktu ir patiktu: geltona, oranzine ar raudona. Pasirink dramblio kaulo spalva ar kazka su baltu-tikrai neapsiriksi. Yra begale roziu ar gerberu spalvu. Pridesi paukstpieniu ir pirmym. Dabar negaliu prisiminti veisles anturiu-spalva svelniai rusva, jei megsti. Gal JURGAVAL pades. Tokie blyskiai blyskiai rudi... Manau ir shampane spalva tiktu idealiai thumbup.gif
Arba Midori paderinti su ryskesnes spalvos gelem...

O gal tokia spalva tau patiktu.. (kaip to dryzuoto)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TUSINA: 12 liepos 2007 - 19:23
o pas mane kosmaras su gelem doh.gif nuejau i salona uzsisakiau data vestuvem, sako ateik kai liks menuo iki vestuviu tai suderinsim tiksliai del geliu rusies, spalvos ir kiekio (noriu kaliju). Dar specialiai paklausiau ar tokiu bus, man 100 proc garantavo, kad be problemu. Tai va, as kaip tikra nuotaka blush2.gif liepos 7 d. nuejau paicikavyt i ta salona kiek ir kokias puokstes jie daro. Zodziu stovim, geles apziurinejam (pardavejos manes neprisimine) prieina viena is ju ir klausia ar geliu norim, tai as paaiskinau, kad siaip apziurinejam, o man ju reikes veliau. Tai ka sau galvojat, paima man ir uzvarto, kad tipo kaliju labai sunk gaut, neaisku ar isvis gaus, kad siai dienasi gavo tik geltonas, zodziu stoviu ir jauciu kad man nuo tokiu kalbu ausys raitos blink.gif Apsalau ir jaucia mano sirdele, kad nieko gero is to neiseis, leksiu as kitur geles uzsakinet. Arba pati nuvaziuosiu likus porai dienu iki vestuviu nusipirksiu, uzteipuosiu kaip TUSINA) moke ir turesiu rolleyes.gif
Papildyta:
o tai nueisiu per vestuves geliu pasiimt man uzmes, kad "soriukas jusu gelyciu kokiu norejot negavom" O tada tai jauciu jas su visu salonu uraganas nunestu, kurio centre buciau as lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=jolita82,2007 07 12, 22:27]

blink.gif jolita, keisk tu geliu salona be jokios abejones mirksiukas.gif
Atsakyti
nu ir salonas doh.gif as net nz kuriame salone sakysiuos...nesugalvoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ausryte @ 2007 07 12, 16:35)
Labai gražiai plaukuose atrodo frezijos  wub.gif  O ir iš jų kokią tik nori puokštelę gali pasidaryti smile.gif

l graziai, wub.gif ,man patiko si ideja ir as i plaukus seksiuos frezijas, o jaunikio gelyte bus taip pat is freziju thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(ausryte @ 2007 07 12, 16:52)
Puokštelės su frezijom

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita82 @ 2007 07 12, 22:27)
o pas mane kosmaras su gelem  doh.gif  nuejau i salona uzsisakiau data vestuvem, sako ateik kai liks menuo iki vestuviu tai suderinsim tiksliai del geliu rusies, spalvos ir kiekio (noriu kaliju). Dar specialiai paklausiau ar tokiu bus, man 100 proc garantavo, kad be problemu. Tai va, as kaip tikra nuotaka  blush2.gif  liepos 7 d. nuejau paicikavyt i ta salona kiek ir kokias puokstes jie daro. Zodziu stovim, geles apziurinejam (pardavejos manes neprisimine) prieina viena is ju ir klausia ar geliu norim, tai as paaiskinau, kad siaip apziurinejam, o man ju reikes veliau. Tai ka sau galvojat, paima man ir uzvarto, kad tipo kaliju labai sunk gaut, neaisku ar isvis gaus, kad siai dienasi gavo tik geltonas, zodziu stoviu ir jauciu kad man nuo tokiu kalbu ausys raitos  blink.gif Apsalau ir jaucia mano sirdele, kad nieko gero is to neiseis, leksiu as kitur geles uzsakinet. Arba pati nuvaziuosiu likus porai dienu iki vestuviu nusipirksiu, uzteipuosiu kaip TUSINA) moke ir turesiu  rolleyes.gif
Papildyta:
o tai nueisiu per vestuves geliu pasiimt man uzmes, kad "soriukas jusu gelyciu kokiu norejot negavom" O tada tai jauciu jas su visu salonu uraganas nunestu, kurio centre buciau as  lotuliukas.gif

Nesuprantu kaip jie klijantus dar pritraukia g.gif
Atsakyti
sveikos merginos,
na as salona kaip ir issirinkusi esu, turiu net savo puokstes keleta variantu pasirinkus.. eisiu konkreciau derinti, kai busiu grizus i LT.
Noriu Jusu , mergaites, patarimo. Mano vestuves temines 1950uju stiliumi. Tai nesugalvoju kokias puokstes daryti pamergems, ir ka pabroliams i atlapa segti. Galvoju originaliai vyrams i atlapa atrodytu gvzdiko ar herbero ziedas g.gif
Ka manote? blush2.gif gal ka patarti kuri galite... unsure.gif 4u.gif
Bandysiu prisegti puokste, kokia galvoju daryti. Tik orhidjas noriu pakeisti kuonors kitkuom g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidusia80 @ 2007 07 13, 01:41)
sveikos merginos,
na as salona kaip ir issirinkusi esu, turiu net savo puokstes keleta variantu pasirinkus.. eisiu konkreciau derinti, kai busiu grizus i LT.
Noriu Jusu , mergaites, patarimo. Mano vestuves temines 1950uju stiliumi. Tai nesugalvoju kokias puokstes daryti pamergems, ir ka pabroliams i atlapa segti. Galvoju originaliai vyrams i atlapa atrodytu gvzdiko ar herbero ziedas g.gif
Ka manote? blush2.gif gal ka patarti kuri galite... unsure.gif  4u.gif
Bandysiu prisegti puokste, kokia galvoju daryti. Tik orhidjas noriu pakeisti kuonors kitkuom g.gif

jei vaikinams i atlapa segsi gvazdikus, tai gal tiktu pamergems tokios puoksteles 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(TUSINA @ 2007 07 12, 19:58)
o kokio velnio tau tos rusvos geles? Tai gi pasiderink kitas spalvas kas tau tiktu ir patiktu: geltona, oranzine ar raudona. Pasirink dramblio kaulo spalva ar kazka su baltu-tikrai neapsiriksi. Yra begale roziu ar gerberu spalvu. Pridesi paukstpieniu ir pirmym. Dabar negaliu prisiminti veisles anturiu-spalva svelniai rusva, jei megsti. Gal JURGAVAL pades. Tokie blyskiai blyskiai rudi... Manau ir shampane spalva tiktu idealiai thumbup.gif
Arba Midori paderinti su ryskesnes spalvos gelem...
O gal tokia spalva tau patiktu.. (kaip to dryzuoto)

as irgi sakau kad dramblio kaulo spalva labai deretu, nebent norisi ryskesnes spalvos tai tada kaip minejo TUSINA ornadzine, raudona.
o geliu rusi as patarciau rinktis kaip viso pulko, bent man vientisumas buna ir daug graziau, nei skirtingos.
Anturiu pavadinimo ir as dabar greitai negaliu pasakyt, nes siaip neesu anturiu megeja blush2.gif todel nelabai ir dometis yra noras ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidusia80 @ 2007 07 13, 01:41)

o prie tokio puokstes gal tiktu tavo vyrui tokia puokstele 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera83 @ 2007 07 12, 17:09)
puokstes su eustomom  4u.gif

Paskutiniaja nuotrauka as kaip tik ant desktopo dabar uzsidejusi. Noriu kazko panasaus biggrin.gif
Atsakyti
vasara darzeliuose zydi ivairiu geliu. Gal kuriai romantiskai nuotakai patiktu zirneliai, skabioza ar krospedija...
Atsakyti