Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(TUSINA @ 2007 06 27, 20:32)
Nepasiduok provokacijom tongue.gif Kalijos beveik para be vandens issilaiko mirksiukas.gif  O jei galus pavaskuos...Tai nors ir 40C lauke...

Kalijos wub.gif wub.gif ir tikrai gerai laikosi...
Atsakyti
Man ir grazu kalijos, bet deja pinigine neleidzia daug isleiti unsure.gif tai kazin kiek kainuotu paprastute kaliju puokste is kokiu 5 ziedu g.gif Nes jai bus per brangu, tai tada uzsakinesiu paprastute apvalia puokste is roziu, irgi labai grazu... Tai vat is roziu sake gali kainuoti nuo 50lt, tai kazin kokia kaina butu is kaliju rolleyes.gif

P.S. dar norejau paklausti ar tiks prie tos suknutes http://www.primadonn...ovias Lorna.htm baltos kalijos ar geriau rinktis apvalia kreminiu roziu puokste (ar gal kitos spalvos rozes geriau ziuretusi g.gif ) Labai prasau TUSINOS patarimo kaip floristes, nes man noretusi tik tu gelyciu, jos man pacios wub.gif Tai gal padesite apsispresti ir pasirinkti is tu dvieju varijantu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tikurila: 27 birželio 2007 - 20:44
QUOTE(tikurila @ 2007 06 27, 21:39)
Man ir grazu kalijos, bet deja pinigine neleidzia daug isleiti  unsure.gif  tai kazin kiek kainuotu paprastute kaliju puokste is kokiu 5 ziedu  g.gif  Nes jai bus per brangu, tai tada uzsakinesiu paprastute apvalia puokste is roziu, irgi labai grazu... Tai vat is roziu sake gali kainuoti nuo 50lt, tai kazin kokia kaina butu is kaliju  rolleyes.gif
P.S. dar norejau paklausti ar tiks prie tos suknutes http://www.primadonn...ovias Lorna.htm baltos kalijos ar geriau rinktis apvalia kreminiu roziu puokste (ar gal kitos spalvos rozes geriau ziuretusi  g.gif  ) Labai prasau TUSINOS patarimo kaip floristes, nes man noretusi tik tu gelyciu, jos man pacios  wub.gif  Tai gal padesite apsispresti ir pasirinkti is tu dvieju varijantu  blush2.gif

Tai tu nori, kad tavo puokste is kaliju butu apvali kaip is roziu, kad sakai daug kainuos? g.gif
Beje, suknyte labai grazi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doviliuke21: 27 birželio 2007 - 21:14
labai grazi suknute..dvelkia elegancija...manau tiktu ir kalijos ir rozes nors labiau kalijos wub.gif

beje mano pamerges nusprende kad ta suknia kur issirinkau yra fainese, nors nesakiau pradzioje kuria...sako dabar toks amzius kai gali sau leisti tokia, jei butu tau virs 30 tiktu labiau ana ax.gif

o ta suknele julijos tai super, o ypac hortenziju spalva kaip as noriu tokiu savo puokstei..tik nz su kuo dar mixuot galima butu g.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliuke21 @ 2007 06 27, 22:14)
Tai tu nori, kad tavo puokste is kaliju butu apvali kaip is roziu, kad sakai daug kainuos? g.gif
Beje, suknyte labai grazi 4u.gif

Oi ne ne ne schmoll.gif ne taip supratai blush2.gif as galvoju tarp apvalios roziu puokstes ir paprastutes kaliju (is kokiu 5 ziedu), tik vat nezinau kiek kalijos galetu kainuoti, nes is roziu tai nuo 50lt sake padarytu, o ar daug ar mazai kalijos kainuos, tai as sito ir klausiu, bo nezinau tongue.gif Ir dar klausimas kas graziau butu prie suknutes, nes labai patinka ir tas ir tas variantai rolleyes.gif

Del suknutes, tai aciu blush2.gif labai man paciai ji wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tikurila @ 2007 06 27, 21:39)
P.S. dar norejau paklausti ar tiks prie tos suknutes http://www.primadonn...ovias Lorna.htm baltos kalijos

Valio yahoo.gif clap.gif pagaliau pamačiau savo svajonių suknutę wub.gif wub.gif net ekraną nuseiliojau besigrožėdama hihihi.gif atleiskit už poster_offtopic.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ausryte @ 2007 06 27, 22:36)
Valio yahoo.gif  clap.gif pagaliau pamačiau savo svajonių suknutę  wub.gif  wub.gif net ekraną nuseiliojau besigrožėdama  hihihi.gif  atleiskit už poster_offtopic.gif  blush2.gif

blush2.gif o kada tavo svente?
Atsakyti
QUOTE(ausryte @ 2007 06 27, 22:36)
Valio yahoo.gif  clap.gif pagaliau pamačiau savo svajonių suknutę  wub.gif  wub.gif net ekraną nuseiliojau besigrožėdama  hihihi.gif  atleiskit už poster_offtopic.gif  blush2.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
nuostabi suknyte! pronovias... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tikurila @ 2007 06 27, 22:32)
Oi ne ne ne  schmoll.gif  ne taip supratai  blush2.gif  as galvoju tarp apvalios roziu puokstes ir paprastutes kaliju (is kokiu 5 ziedu), tik vat nezinau kiek kalijos galetu kainuoti, nes is roziu tai nuo 50lt sake padarytu, o ar daug ar mazai kalijos  kainuos, tai as sito ir klausiu, bo nezinau  tongue.gif  Ir dar klausimas kas graziau butu prie suknutes, nes labai patinka ir tas ir tas variantai  rolleyes.gif

Del suknutes, tai aciu  blush2.gif  labai man paciai ji  wub.gif

O kodel tu manai, kad jos baisiai brangios???As tai kazkaip galvoju, kad paprasti kaliju ziedai nera baisiai brangu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tikurila @ 2007 06 27, 22:57)
blush2.gif  o kada tavo svente?

Mano dar tik kitais metais ax.gif Bet užtai dabar labai lauksiu tavo vestuvių ir tavo nuotraukyčių, nes labai knieti pamatyti kaip tas grožis atrodo ant kūno blush2.gif O šiaip aš prie šios suknutės rinkčiausi švelniai rūžavas rožytes wub.gif
user posted imageuser posted image

arba tokias orchidėjas
user posted image

O vienos kalijos kiek per griežtos tokiai romantiškai suknelei ax.gif Bet čia mano asmeninė nuomonė blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausryte: 27 birželio 2007 - 22:38
blush2.gif blush2.gif blush2.gif aciu mergytes 4u.gif

Na man paciai tai ruzavu nesinori, kazkaip nelabai man jos, as noreciau kreminiu arba baltu rolleyes.gif rozyciu. O del kaliju tai reikes rytoi pasidometi g.gif Gal ir tikrai nebus labai brangu mirksiukas.gif
Gerai, kol kas atsisveikinu, einu miegot, labanaktvisoms smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ausryte @ 2007 06 27, 23:21)
Mano dar tik kitais metais  ax.gif Bet užtai dabar labai lauksiu tavo vestuvių ir tavo nuotraukyčių, nes labai knieti pamatyti kaip tas grožis atrodo ant kūno blush2.gif

Oi tai dar iki to laiko zinai kiek nauju graziu sukneliu atsiras mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera83 @ 2007 06 27, 08:36)
tulpiu ir bijunu galima atsivezti is Olandijos, nes lietuviski ir taip nelaikytu  mirksiukas.gif

o kurie salonai tuo uzsiima?
nes daugelis del vienos puokstes nesiruosia is olandijos vezti..o man bijunu kaip tik labai noris.. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo piamia: 28 birželio 2007 - 08:36