Įkraunama...
Įkraunama...

Prieš parinkdamos vardą - gerai pagalvokite.

ka jau ten vaikai pradeda juoktis, jei suauge vos sulaiko sypsena toki varda isgirde... rolleyes.gif
Atsakyti
Oi prisikikenau iki apsisysiojimo biggrin.gif ir kaip aš čia anksčiau neužklydau g.gif
Taiva, vežėm kartą draugą pas seserį klausiu koks sesers vardas jis man sako Ašara, galvoju tyčiojasi bachūrėlis, pasirodo kad tikrai blink.gif Kažin kaip atrodytų vardas Snarglys ar Seilės, pasakiau apie seiles ir prisiminiau kad močiutės bendradarbis buvo Seilius (pavardė) tai žmogelis sulaukęs pilnametytstės pasikeitė į mamos mergautinę, nu man tfu tfu tfu pasisekė esu iš trilijono Eglių, vaiką pavadinau Jogaila, tiesiog patiko, atrodė vardas tikrai rimtam tvirtam vyrui, vyro bendradarbiui nesenai gimė sūnus pavadino Rojum, tai mano vyrelis žvengia, kad jau mūsų antras bus Pragaras arba Skaistykla lotuliukas.gif lotuliukas.gif žodžiu ir juokinga ir graudu, man atrodo vardą vaikui reiktų galvot kai jau tas vaikas ant rankų, o ne kai pilve juk į vaiką pasižiūrėjus jau matysi ar tas vardas jam tinka ar idiotiškai skamba paskui pilna 60-mečių Gailučių< Meilučių ir kito bieso, įtariu senatvėj ir mano vardas durnai skambės "močiutė Eglė" brrrrrrrr, kažkuriam poste mačiau Jonaistę tai prisiminiau Vandos ir Lino derinį Vandalinas nu panašiai kaip naftalinas lotuliukas.gif lotuliukas.gif o jei jau kalbėsim apie nesamones tai kai buvau jauna durna man leido išsirinkt sutvirtinimo vardą tai kažkodėl man šovė į galvą, kad man labai tiks Pelagija doh.gif nu žiauru kai pagalvoju užtai vyras mane dabar pelargonija ir pravardžiuoja tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spyglutė: 21 gruodžio 2007 - 13:34

O as esu nepatenkinta savo dukrytes vardu. g.gif Vardas kaip ir nieko ,bet labai jau nuvalkiotas. Kur tik nueinu taip ir girdziu Kamile, Kamile schmoll.gif .Neapmasciau gerai. Tiesiok norejau kokio ypatingo, bet vis vyrui netiko,tai susitarem jai nerasim kokio kur abiem tiks bus Kamile arba Aurimas doh.gif . Kvaile doh.gif Reikejo sutelkt visas pajegas ir rast koki trumpa vardeli turinti graze reiksme 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(evaj @ 2007 12 27, 16:22)
O as esu nepatenkinta savo dukrytes vardu.  g.gif  Vardas kaip ir nieko ,bet labai jau nuvalkiotas. Kur tik nueinu taip ir girdziu Kamile, Kamile schmoll.gif .Neapmasciau gerai. Tiesiok norejau kokio ypatingo, bet vis vyrui netiko,tai susitarem jai nerasim kokio kur abiem tiks bus Kamile arba Aurimas doh.gif . Kvaile doh.gif  Reikejo sutelkt visas pajegas ir rast koki trumpa vardeli turinti graze reiksme 4u.gif

Nu ne jokia ne kvailė 4u.gif tiesiog tada tas vardas patiko o apie dažnumą negalvojot, aš tai vis susimąstau ar nekaltins mano vaiko Lietuvos pardavimu kai į mokyklą pradės eit ir visi sužinos kas tas Jogaila per fruktas lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Taigi ir aš čia taip netyčia užklydau, tai sakau tarsiu žodį biggrin.gif Mes dukrą pavadinom Paulina po labai ilgų svarstymų - tuo metu kai ji gimė gyvenome Vokietijoje ir tikrai nežinojome kur teks kraustytis toliau, todėl ir ieškojom tokio vardo, kuris nebūtų juokingas nei Lietuvoje, nei kitur, be to turėjom visą internacionalą pažįstamų ir po konsultacijų su jais pasirinkom šį vardą, nes jis toks ir Italijoj (Paula), ir ispanijoj, ir Meksikoj ir Lietuvoj buvo gana populiarus, o dabar įvardijamas kaip "senovinis", bet ir mane šiek tiek šokiravo, tikrai negalvojau, kad Lt tiek daug Paulinų, o kai grįžom gyventi čia, tai ir paaiškėjo, kad čia visokių serialų įtaka, nu bet vardas mergytei labai tinka, dabar ją visi Paulyte vadina, o kai užaugs bus matyt.
Va mano draugė tai savo dukrą pavadino Antėja - kažkokios, tik iš Graikijos matomos žvaigždutės vardu, nu jai labai gražu...
o dar geriau tai mano pusbrolis su žmona sugalvojo - jis Darius, ji Virga, tai pavadino sūnų Darvidu, bet kažkas iš giminės pajuokavo, kad "Darvirgis", tai dabar tą vaiką visi taip ir vadina.
O iš vis galėtų mamos paeksperimentuoti, nu pvz. kai sugalvoja kokį 'Originalų" vardą, pabandyt nepažįstamiem žmonėm juo prisistatyti tada pamatys ar jau taip malonu jį pasakyti ir kokia kitų reakcija.
Atsakyti
QUOTE(vilmado @ 2007 12 28, 16:45)
O iš vis galėtų mamos paeksperimentuoti, nu pvz. kai sugalvoja kokį 'Originalų" vardą, pabandyt nepažįstamiem žmonėm juo prisistatyti tada pamatys ar jau taip malonu jį pasakyti ir kokia kitų reakcija.

bigsmile.gif čia gera mintis
Atsakyti
QUOTE(Dios @ 2007 12 28, 16:50)
bigsmile.gif čia gera mintis

Ir as uz drinks_cheers.gif

Man tai baisiai negrazu, kai berniukui duodamas vardas Kuba (cia Lenkijoj daugiau). Negana, kad skamba kaip moteriskas vardas, tai dar ir valstybes pavadinimas doh.gif Na, bet jei jau pirmas sunus Kuba, tai kiti galetu but: Pakistanas, Bangladesas, Afganistanas, o mergaites: Koreja, Cecenija, Kinija....... Ir Vietnamas visai nieko biggrin.gif
Atsakyti
O aš jei turėsiu saviškę būtinai pavadinsiu Lenkija arba Rusija ot gerai skambės iš pradžių motina Rusija, o paskui senelė Rusija lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Gera temelė apie keistokus vardus smile.gif tik kad ne visi apie tai susimąsto, todėl ir vaikšto paskui po pasaulį viens už kitą keistesniu vardu........... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyglutė @ 2007 12 28, 18:53)
O aš jei turėsiu saviškę būtinai pavadinsiu Lenkija arba Rusija ot gerai skambės iš pradžių motina Rusija, o paskui senelė Rusija  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

As irgi uz Rusija clap_1.gif yahoo.gif cia tai vardas lotuliukas.gif
Atsakyti
gal geriau bosnija - hercogivina g.gif
Atsakyti
as turiu toki varda, kokio greiciausiai niekas lietuvoje neturi. na sunku buvo vaikystej ir ankstyvoj paauglystej, vis ne taip isgirsdavo, desimt kart pakartot reikedavo. jeigu ko prisidirbdavau, tai jau visiems aisku, kad cia as ir niekas kitas. veliau tas vardas man pridejo isskirtinumo, jauciau bent del vardo isskirtine. nepasakyciau, kad dabar jis man labai patinka, bet tai yra mano dalis. daugiau tokiu nera ax.gif
o savo vaikams duosiu retus grazius lietuviskus vardus.
taciau tikrai nepavadinciau Zydrunu biggrin.gif
Atsakyti