Įkraunama...
Įkraunama...

Prieš parinkdamos vardą - gerai pagalvokite.

QUOTE(JO/NE @ 2008 12 05, 23:25)
Nu jo, čia vardas tai tikra nelaimė, bet jūs man paaiškinkit kokios ten auklėtojos jei iš vaiko vardo šaiposi? Kokį pavyzdį kitiems rodo doh.gif ? O ir darželinio amžiaus vaikas tikrai ne kiekvienas žino žodį srutos schmoll.gif Tai iš kur tas šaipymasis? Ar tik ne iš tėvelių stovyklos? Taip ir ugdom nepakančius ir netolerantiškus žmogučius verysad.gif

Bet užtat darželinukai žino žodį strutis, o kad čia vienos raidelės trūksta, tai ne kliūtis šaipytis schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurg_ita: 10 gruodžio 2008 - 13:45
Man gražus vardas Silvija. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(evaj @ 2007 12 27, 17:22)
O as esu nepatenkinta savo dukrytes vardu.  g.gif  Vardas kaip ir nieko ,bet labai jau nuvalkiotas. Kur tik nueinu taip ir girdziu Kamile, Kamile schmoll.gif .Neapmasciau gerai. Tiesiok norejau kokio ypatingo, bet vis vyrui netiko,tai susitarem jai nerasim kokio kur abiem tiks bus Kamile arba Aurimas doh.gif . Kvaile doh.gif  Reikejo sutelkt visas pajegas ir rast koki trumpa vardeli turinti graze reiksme 4u.gif

LABAI GRAZUS VARDAS, NEPRISIGALVOK NESAMONIU 4u.gif
Atsakyti
hMMM...o mano muzikos mokytoja buvo vardu Kilnute...... atrodo neiprastas,bet isiklausius nieko ypatingo,tiesiog grazus mazybinis vardas:)
Atsakyti
o man patiko vardas Liutauras taip ir pavadinau savo sūneli thumbup.gif
Atsakyti
Aisku vardas srutis keistokas, bet dar blogiau uz toki varda aukletojos kurios saiposi ir kiti tevai kurie irgi pazvengia namuose kai ju Jonukas pasakoja kaip su Sruciu siandien zaide ir aisku teviskai paaiskina kas tos srutos ir kaip nusvaigo ano vaiko tevai duodami Sruciui myzalo varda, tas kita diena darzelyje jau visiem pasakoja Srucio vardo reiksme... taigi pravarde myzlius ar pan. prikabino ne Jonukas o jo tevai.
Pagalvokite apie tai pries tyciodamiesi is keistesniu vardu, kuriuos sugalvoja "durniai tevai". Vaikai nieko neisrado keistas vardas, juodas, su akiniais, mazas, atlepusiom ausim... kitoks reiskia levas, nestandartinis, todel galima pasitycioti cia is suaugusiuju pasaulio kaimietizmas, provincialumas vadinkit kaip norit,ir tai kad egzistuoja tokia tema forume tai tik patvirtina.
Darzelis tai sumazinta musu visuomenes kopija, tevai kalba vaiku lupomis.
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2008 11 02, 16:41)
Paimkim paprasta pavyzdi...Musu politikus. Jei vietoj Algirdo Brazausko, butu Pijus Brazaukas, arba Patrikas Zuokas, Saturnas Adamkus  lotuliukas.gif Arba kokia Lija Pija Prunskiene...

10 balų už šitą lotuliukas.gif O šiaip pritariu drinks_cheers.gif
P.S. sūnelio vardas labai gražus, tikrai didžiuosis, kai užaugs thumbup.gif
Atsakyti
Isrinkti vaikui varda tikrai atsakinga uzduotis,juk jis savo nuomones pasakyti negali,o kai paaugs tai jau bendraklasiai savo nuomone tikrai isreiks rolleyes.gif reiketu apie tai pagalvoti ax.gif
Atsakyti
Neseniai internetiniame ''mamos zurnalo'' puslapyje radau diskusija apie vaiku vardus ir vienos mamos pasisakymas pritrenke savo filosofija doh.gif
Cituoju: mano vaiko vardas yra Neilas ir tuo begalo dziaugiuosi , nepatinka man lietuviski vardai labai atsibode, o sugalvojau dar budama nescia labai norejau skambaus reto ir kaip triunfas nugaletojo varda , per televizoriu isgirdau ne viena zmogu su tokiu vardu, tai buvoa finansininkai , amerikos keli moksilnkai gydytojai. vyrui kaip pasakiau tai vienintelis kuris patiko is sulomu kitu vardu. tikrai nenorejau nuvalkioto vardo det kaip kajus , tadas ar mantas, ar dar kokie kitokie. tiesiog pats vaikas bus nusivalkioje o ateiti bus koks narkomanas.noriu kad vaikas su graziu vardu gyventu ir augtu. vat mamos pagalvikit del vaiko vardo labai gerai tai priklauso jo net ateitis.. Citatos pabaiga smile.gif

Apie gramatines bei stiliaus klaidas patylesiu, bet vien logika ko verta cool.gif
Atsakyti
QUOTE(JurgaSim @ 2009 01 21, 20:32)
tikrai nenorejau nuvalkioto vardo det kaip kajus , tadas ar mantas, ar dar kokie kitokie. tiesiog pats vaikas bus nusivalkioje o ateiti bus koks narkomanas.noriu kad vaikas su graziu vardu gyventu ir augtu.

blink.gif blink.gif blink.gif Įdomi "filosofija" blink.gif
Atsakyti
QUOTE(JurgaSim @ 2009 01 21, 19:32)

Apie gramatines bei stiliaus klaidas patylesiu, bet vien logika ko verta cool.gif

Apie tai ir kalbam daznai siame skyrelyje -kuo mandresnis vardas, tuo iskalbingiau jis kalba apie tevus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JurgaSim @ 2009 01 21, 18:32)
Neseniai internetiniame ''mamos zurnalo'' puslapyje radau diskusija apie vaiku vardus ir vienos mamos pasisakymas pritrenke savo filosofija doh.gif 
Cituoju: mano vaiko vardas yra Neilas ir tuo begalo dziaugiuosi , nepatinka man lietuviski vardai labai atsibode, o sugalvojau dar budama nescia labai norejau skambaus reto ir kaip triunfas nugaletojo varda , per televizoriu isgirdau ne viena zmogu su tokiu vardu, tai buvoa finansininkai , amerikos keli moksilnkai gydytojai. vyrui kaip pasakiau tai vienintelis kuris patiko is sulomu kitu vardu. tikrai nenorejau nuvalkioto vardo det kaip kajus , tadas ar mantas, ar dar kokie kitokie. tiesiog pats vaikas bus nusivalkioje o ateiti bus koks narkomanas.noriu kad vaikas su graziu vardu gyventu ir augtu. vat mamos pagalvikit del vaiko vardo labai gerai tai priklauso jo net ateitis.. Citatos pabaiga smile.gif 

O vat ir neteisingai ta mamytė mąsto. Mokslininkai įrodė priešingai - kad berniukai su keistais vardais labiau linkę į nusikalstamumą. Visas straipsnis čia Cituoju: "ne patys vardai yra nusikalstamų tendencijų priežastis. Polinkį į nusikalstamą elgesį greičiausiai skatina kiti faktoriai, tokie kaip skurdi vaikystė ar augimas nepilnoje šeimoje. Tyrime taip pat rašoma, kad paaugliai su retesniais vardais gali būti labiau linkę į nusikalstamumą, nes „bendraamžiais su jais elgėsi kitaip, jiems buvo sunkiau užmegzti santykius“. Arba paaugliai su retesniais vardais „gali maivytis, nes sąmoningai ar nesąmoningai nepakenčia savo vardo“."
Kaži, ar tas jos Neilas užaugęs nepridarys mamai daugiau problemų negu jei turėtų tą "nuvalkiotą" Tado ar Manto vardą g.gif
Atsakyti