Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 6

Daili sukuosena ir patys jaunieji...

http://img93.imagesh...scan0012ec1.jpg
http://img96.imagesh...scan0004ts1.jpg
http://img96.imagesh...scan0005pq2.jpg
Atsakyti
QUOTE(vichy @ 2007 07 30, 00:53)

niu tikrai laaabai grazu.... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vichy @ 2007 07 30, 01:53)

Man tiaros nepatinka g.gif
Atsakyti
tipines angliskos vestuves smile.gif viskas btu kaipo ir nieko su ta sukuosena, bet man nepatinka ta tiara ir nepatinka tas toks kaip apverstas "bliudas"ant virsugalvio...
beto labai jau vulgariai papai suspausti biggrin.gif kiek jau persistenge.
Papildyta:
QUOTE(Dzada @ 2007 07 29, 20:41)
o as inete labai panasia kopija radau tik geresne, nes sio merginos sukuosena iki galo neisdirbta, galai plauku arba isseilo, arba iki galo nesusuko, baisiai atrodo man schmoll.gif  arba visiskai istiesint reikejo mirksiukas.gif

mano tai bus kazkas tarp sios ir tarp romeniskos, tik as plauku i sona nesukuosiu, labai jau daug nuotaku i sona sukuoja rolleyes.gif

sia kur idejai turiu ir as issisaugojus kompe 4u.gif dar galvoju bet linkstu prie tos pirmos tik patobulintos,man netinka sukelti plaukai i virsu nei truputi, beto susukuoti atgal, as asmeniskai visada su alaidais plaukais arba susukuoti ant sono buna, todel nerizikuosiu darant kanors neiprasto kad paskui nesigaileciau,tik ne vestuviu diena...o kad daugkas ant sono sukuojas man nusispjaut.Daros daugkas- tik ne visoms tinka kurios pasidaro tongue.gif biggrin.gif
todel ir tau patariu ziureti kas labiausiai tinka,ir atrodysi individualiai, nors tai butu ir nemadinga ar labai banalu... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(remisita @ 2007 07 30, 23:24)
sia kur idejai turiu ir as issisaugojus kompe 4u.gif dar galvoju bet linkstu prie tos pirmos tik patobulintos,man netinka sukelti plaukai i virsu nei truputi, beto susukuoti atgal, as asmeniskai visada su alaidais plaukais arba susukuoti ant sono buna, todel nerizikuosiu darant kanors neiprasto kad paskui nesigaileciau,tik ne vestuviu diena...o kad daugkas ant sono sukuojas man nusispjaut.Daros daugkas- tik ne visoms tinka kurios pasidaro tongue.gif  biggrin.gif
todel ir tau patariu ziureti kas labiausiai tinka,ir atrodysi individualiai, nors tai butu ir nemadinga ar labai banalu... wub.gif

Nu matai man tinka ir sonu, ir per viduri sklastymas, ir i virsu, mano klasikiniai veido bruozai ax.gif tai as galvoju visad ir pati varau ant shono, tai darysiu jauc biski per viduri ir i virsu kelsiu..
Atsakyti
As sau noriu kokios nors labai neiprastos sukuosenos ir labai ekstravagantiskos, nes ir suknele tokia bus, pvz., pasiaustu ar pastatytu plauku. Tik beda: niekur nerandu pavyzdziu su tokiomis sukuosenomis verysad.gif . Gal kuri netycia kur matet?
Atsakyti
QUOTE(Dzada @ 2007 07 31, 22:49)
Nu matai man tinka ir sonu, ir per viduri sklastymas, ir i virsu, mano klasikiniai veido bruozai ax.gif  tai as galvoju visad ir pati varau ant shono, tai darysiu jauc biski per viduri ir i virsu kelsiu..

kaip tau gerai kad tinka... 4u.gif man sklastymai tinka ir per viduri ir ant sono bet plakai turi matyti visada bent ant vieno peties, kitaip zandai issipucia biggrin.gif
Atsakyti
user posted imagegal kas noretu tokios lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(remisita @ 2007 08 01, 00:29)
user posted imagegal kas noretu tokios lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

o siaubas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2007 08 01, 09:33)

blink.gif jei kas pakulu lysnu turit galit tokia sukuosena pasidaryt lotuliukas.gif issivaizduokit viena zvake nuvirstu,dvi sekundes ir nauja sukuosena lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dauraa @ 2007 08 01, 15:05)
blink.gif jei kas pakulu lysnu turit galit tokia sukuosena pasidaryt lotuliukas.gif issivaizduokit viena zvake nuvirstu,dvi sekundes ir nauja sukuosena lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Archideja @ 2007 08 01, 00:46)
As sau noriu kokios nors labai neiprastos sukuosenos ir labai ekstravagantiskos, nes ir suknele tokia bus, pvz., pasiaustu ar pastatytu plauku. Tik beda: niekur nerandu pavyzdziu su tokiomis sukuosenomis verysad.gif . Gal kuri netycia kur matet?

as jau buvau seniau ikelus labai ekstravagantiska biggrin.gif
Atsakyti