Įkraunama...
Įkraunama...

Kai į vestuves reikia kviesti tuos, kurių nenori

QUOTE(simfonija @ 2007 03 07, 17:44)
kokie ten santykiai su giminaiciais, kuriuos matai tik per laidotuves, manau ten net nera ko gadinti unsure.gif
o siaip manau reikia stengtis kviesti mielus zmones, bet ne visada viskas taip lengvai gaunas ax.gif

ax.gif na istikruju, man cia vienas is sunkiausiu klausimeliu...tikriausiai as bandau paguosti save kartais kad kvieciu tuos kuriu nenoriu...bet tikrai neturiu kitos iseities...ne visada viskas buna taip kaip nori cray.gif
Atsakyti
[SIZE=1][FONT=Times][FONT=Times][COLOR=blue]
QUOTE(Vijola @ 2005 01 25, 11:41)
Noriu pasikonsultuoti. Turiu didele beda ir net neisivaizduoju, kaip ja spresti.
Yra zmoniu, kuriuos tu turi zutbut pakviesti i savo vestuves, o ka daryti, kai tuos zmones maziausiai nori ten isvysti, nes jie yra alkoholikai, ir kai prisigeria, tai tokiu fejerverkiu prikrecia, kad net baisu ir graudu darosi. As sutinku, kad jeigu tai butu siaip gimine, gali ju nekviest ir viskas, bet ka daryti, jei tas zmogus yra brolis? Broliene yra labai fainas zmogus, bet net nezinau ka daryti, brolio savo sventeje matyt nenoriu, nes net baisu pagalvot, kad jis ta svente gali labai labai stipriai sugadinti

sveikute smile.gif
pilnai tave suprantu, ka tu dabar jauti, cia jau kaip gyvenimo taisykle, niekada negali viskas buti taip, kaip noretusi schmoll.gif zinoma, viska galima apeiti, tik reikia zinoti kaip? as manau, teisingiausia butu, kai issiuntinesi pakvietimus, kiekviena asmeny ivardink vardu smile.gif nelabai noreciau tiketi,jog nekviesti ims ir ateis?
Atsakyti
Labas pleputes mirksiukas.gif matau daug ir protingai diskutuojat,apie opia problema,gal galit pasakyt ka daryt jei gedinies savo pacios motinos,mano drauge isterikuoja del savo motinos,ji nera alkoholike,bet kai uzgeria tai patikekit kiek as ja maciau vaizdelis nekoks,ir svarbiausia svetimu nei kiek nesigedi,ypac kai isgeria tai prie mano drauges pradeda kabinetis,saves ji neskaito alkoholike(nu tokie ligoniai niekada to nepripazysta),tai vat ir ji bande su ja kalbetis,prasyt ir maldaut, kad negertu per vestuves,o toji sake kad negers,bet mes jauciam kad ji gali maukti kad ir uz kampo per vestuves o prie stalo,sedet ir akytem klapset,o poto nuo stalo savo riebaus uzpakalio nepakels...isivaizduojat kokia geda... unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(me2za @ 2005 06 02, 11:12)
Dėl tų svečių tai matyt daugumai problemėles kyla... verysad.gif  Aš su savais tėvais tai gerai sutariu, pas mus ir taip giminė nedidelė, tai nelabai ir yra tokių kaip devintas vanduo nuo kisieliaus  smile.gif  Bet jau pas jaunąjį... g.gif  cry.gif  Šakės...
Jei visus kviest, tai nežinau kokių patalpų reikėtų  doh.gif  Tai pakvietėm aišku artimiausius... ax.gif  Bet brangiausiojo mamytė užprotestavo, kad reikia ir dėdžių, tetų ten visokių, kurių mes net vardų nežinom...Jau apie matymą ir bendravimą išvis kalbos negali būti  blink.gif  Niu mes griežtai pasakėm, kad tai MŪSŲ šventė!!! Priedo, kad patys ir mokam už viską, o ne tėvai...  rolleyes.gif  Tai patarčiau priešintis visom keturiom  4u.gif

Beje, labai aktuali tema  ax.gif

o mes is vis nusprendem tokiu atveju nedaryt dideliu vestuviu.. tik su tevais mano ir jo ir dar pora poru.. smile.gif
Atsakyti
Aš jau pasimokiau per dukrytės krikštynas ką reiškia svetys, kurio nenori matyt. visa šventinė nuotaika buvo sugadinta verysad.gif . per vestuves šios klaidos tikrai nekartosiu, nors, galbūt, ir sugadinsiu santykius su anyta, nes tas žmogus yra jos sugyventinis. ji jau pareiškė, jeigu jo nepakviesim į vestuves, tai ir ji nevažiuos. ačiū dievui, kad turiu protingą vyrą, kuriam labai svarbi mano nuomonė, ir jis su mama bandys išspręst šią problemą manęs neįveldamas
Atsakyti
man irgi buvo keli asmenys kuriu matyti nenorejom, bet ju ir nekvietem rolleyes.gif ir dziaugiaes dabar thumbup.gif nes turejom puikia svente, kurios niekas negadino thumbup.gif
Atsakyti
... pasisakysiu ir as... 4u.gif
Siaip, man atrodo, kad yra labai svarbu per vestuves ar kitose gyvenimo situacijose buti savimi, zinoti is kur esi kilusi, kas tavo gimine ir t.t. Turiu ir as giminej dede, kuris nusitaso... Turiu tetule, kuri kvykauja visa gerkle ir nori geros, kaip cia pasakius, pjankes, o ne pakyletos sventes kaip kad as... doh.gif kriksto teva, kuri matau l. retai, bet zinau kad mane labai gerbia ir uz mane ziuaugsis ta diena, nors daugiau gal jo kelis metus vel nematysiu, nes kalbeti neturiu apie ka.
BET kvieciu juos, ne tai mano gimines ir nenoriu apsimetineti ir vaidinti pries vyro gimines kad cia pas mane tai jau viskas idealu... Ka nori, ta po to tegul ir galvoja...
Mano ir vyro santykiu ar gyvenimo po vestuviu tai nepakeis wub.gif

Nors suprantu ir tas, kurios nenori kazko kviesti... buna kartais tikrai zmoniu KIAULIU schmoll.gif Stengites, kad jei tokie ir dalyvaus, nesusigadinti sau sventes ir nesusireiksminti i siuos asmenis - atvirksciai dziaukites tais, kurie jus palaiko!! drinks_cheers.gif
Atsakyti
JAU ir taip sveciu gaunasi susispaudus virs 50 (nors kviesta gal 65). tai jei anksciau galvojau, kad tik kuo daugiau teigiamu atsakymu sulaukti, tai dabar isgirdusi liudna pranesima, jog negales dalyvauti- sirdyje patrinu rankomis, gerai. nes tarp tu pakvietimu buta ir nelabai maloniu - tik is reikalo. BET... naujas bajeris! Jei Tetai su vyru parasiau vardini pakvietima, o sie negali - tai anie ji savo vaikam su seimom perleidzia! savavaliskai! Pasirodo! Perleidzia supranti! o is kur suzinojau? kai nekviestas pusbrolis kurio gal 10 metu nemacius paraso man SMS - mazdaug labai sory negalesim dalyvauti, nes... as vos nuo kedes nenukritau!!!! pakeliau toki veja mamai, kuri ten kvietima veze, o ta pasirodo nieko nezino irgi! ot taip vat! as tokio naglumo netureciau....tai dar tetos dukros seima lieka...laukiu liudnu ziniu ir is ten, o kaip gi kitaip...
Papildyta:
ir aplamai vestuves gaunasi seniu balius jau su tais visokiais REIKIA... mazdaug ne musu o kazkieno balius pasirodyti paziopsoti ir papletkinti...

uch, pikta sian as...
Atsakyti
QUOTE(kle0patra @ 2005 02 06, 12:54)
Sveikutes,
netycia perskaiciau apie sia problema, ir is kart pagalvojau apie save  cry.gif .
man panasi beda, tik man ne brolis, o mano tevas, jis taip pat alkoholikas,
kai jis girtas as labai kompleksuoju, man geda  blush2.gif del jo.
bet nekviest tokio artimo zmogaus i vestuves manau negrazu,
net neisivaizduoju ka daryti, mano tevai neseniai issiskyre, bet vistiek jis man tevas, augino mane. man geda pries vyro gimines, bet turbut reiks nusiteikt, kad man dzin, ir stengtis nekreipt demesio, nors turbut nebus lengva.

Nu va mergytes, siandie is neturejimo ka veikti permeciau visas savo rasytas zinutes siame forume, ir uzkliuvo stai sita doh.gif
geda tai geda.. bet dabar jau yra kitaip... as dar neistekejau, ir dar neplanuoju vestuviu, bet jos manau dvieju metu laikotarpyje visvien bus, ir.....
ir jau nebeturiu ka pasikviesti... sad.gif siai dienai mano nuomonejau kitokia...
geriau butu buves, kad ir koks alkoholikas, bet uztat Tetis, o dabar jau vestuves bus be tecio, ir jis nematys savo mylimos dukreles su balta suknele... verysad.gif

p.s. blin ir reikejo man tas savo zinutes skaityt, dabar net apsiverkiau... cry.gif
Atsakyti
Labuka, matau kad opi problema ką kviest, ko ne. Pas mane panašiai, bet aš nesuku sau galvos, aš nesutariu su savo broliu ir nežadu jo kviest, kaip bebūtų keista maniškio tokia pati situacija.O nekviečiam todėl, kad tai mūsų šventė mirksiukas.gif , o tie žmonės labai greit gali sugadint ją. Nenoriu po to sakyt kad geriau būčiau nedarius.
Atsakyti
Sveikos,

as manau, kad vestuves yra musu svente ir jos neturetu temdyti zmones kuriu ne neorime matyti.
Jei santykiai normalus as manau kad reiketu pakviest artimiausias tetas, dedes, pusbrolius ir puseseres na ir senelius. Mano gimine maza, musu nedaug, mes daznai bendraujame, zinau kad sie zmones mane gerbia ir kiaulysciu tokiu kaip nusigerimas neiskres. O kad nekiltu tokios pagundos, tai ant stalo toves tik vynas, vanduo ir gaivieji gerimai. Stipresnis alkoholis bus atskirai, tai manau pades isvengti situacijos kai giminaiciai "pernelyg apsidziauge" mano laime noretu per daug stipriai pasesti smile.gif

O zmoniu su kuriais nebendrauju i kurie man nerupi tikrai kad nekviesiu. Kks cia pasakymas kad reikia??? na tevus, brolius seseris ir senesliu taip. O visi kiti juk nera artima seima, jei nebendraujat tai kam kviesti. Juk jul nuo to galvos neskaudes kad jie isizeis ar pan.
Atsakyti
Na pas mus tokios probelmos nėra. Babkės mūsų, šventė mūsų, kviečiam tuos, kuriuos norim matyti ir tai ne visus, nes gaunasi nebloga minia.
Atsakyti