Įkraunama...
Įkraunama...

Kai į vestuves reikia kviesti tuos, kurių nenori

Čia kaip sakoma, kas moka, tas ir muzika užsako..... Mes tai patys organizavom, tai ir svečius sukvietėm tuos, kuriuos norim matyt. Buvo kondidatų ir daugiau, bet paaiškinom tėvam priežastis, kodėl tų asmenų pas mus neturėtų būt, tai suprato, o kvietimas iš reikalo, manau, vestuvėms neturi būt taikomas. Santykių užmezgimui su reikalingais žmonėm yra kitų, ne tokių asmeninių progų.
Atsakyti
4u.gif labutis
mes ir susiduriame su problema, lyg zmones ir norime kviesti ir tai artimi gimines, bet visi turi po 4 vaikus, o kur dar like sveciai kuriuos kviesime (aisku ju galime ir atsisakyti, nors ju noretusi, bet tie vaikai doh.gif )
zodziu susidaro vaiku apie kokia 15.
man tai pikta galetu ju visai nebuti
bet kaip zmonem paaiskinti graziai, kad ateitu tik suauge
kazin jei kvietime nurodytume tik suaugusiuju vardus, gal susiprastu kad tik jie laukiami g.gif
kaskaip pati abejoju schmoll.gif
o tu vaiku atejimo saskaita nukencia musu draugai kuriuos norime matyti, nesnorime sutilpti i 35- 40 zmoniu, kuriuos tikrai norime matyti
o dar plius kokia 15 doh.gif doh.gif doh.gif ir jau virs 50 verysad.gif
Atsakyti
Ar pas jus yra šeimoje žmoniu,kuriu nenorite kvieti i vestuves?Bet tėvai ,sako kad vistiek reikia....Ka darot?
Atsakyti
QUOTE(rubija @ 2007 09 25, 14:18)
Ar pas jus yra šeimoje žmoniu,kuriu nenorite kvieti i vestuves?Bet tėvai ,sako kad vistiek reikia....Ka darot?

Kadangi vestuves keliam už savo pinigus ir tai yra mūsų ir tik mūsų vestuvės, mums nei tėvai nei kas nors kitas negali nurodyti, ką turime kviesti ir ko ne. Buvo paburbėjimų, bet išlikome tvirti.
Atsakyti
QUOTE(rubija @ 2007 09 25, 14:18)

Tokia tema jau yra mirksiukas.gif Stai cia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aggate: 25 rugsėjo 2007 - 13:27
QUOTE(aggate @ 2007 09 25, 11:24)
Tokia tema jau yra mirksiukas.gif Stai cia

Atsiprasau 4u.gif tada tegul moderatore istrina smile.gif Tikrai labai atsiprasau unsure.gif
Atsakyti
Mes per vestuves taipogi sakėme, jog mes patys organizuojame ir nekviečiame ne itin malonių žmonių, kurie buvo vyro giminės. Pasekmės: per bendrus giminių susitikimus, kurių nepavyksta išvengti, dažnai tiesiai ar užuominomis puolama, kokie mes buvome nedėkingi ir kaip mes neišauklėti ir t.t. Kartais nusispjauni, bet kai būni pavargęs kartais jautriau sureaguoji ir pagalvoji, jog gal geriau keletą jų buvo pasikviesti, nebūtų gi šventės sugadinę, kai svečių buvo nemažai, nei visą likusį gyvenimą girdėti atgarsius...
Atsakyti
Deje bet kartais tenka kviesti tuos kuriu nelabai nori :/ pas mane ishvis kvaila situacija. Mano busimo vyro sesuo kartu nuomuojasi buta ir gyvena su jo buvusiaja, su kuria turejom nemazai problemu... tai tokie su ta seserim ir santykiai gaunasi... prie jo tevu auksine mergaite, o jei kur gatveje susitinkame tai nei su manim nei su mano vyru, savo broliu nesisveikina.. tad taip ir gaunasi, kad kviesti nesinori, bet reikia. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rozela @ 2007 08 20, 23:25)
4u.gif  labutis
mes ir susiduriame su problema, lyg zmones ir norime kviesti ir tai artimi gimines,  bet visi turi po 4 vaikus, o kur dar like sveciai kuriuos kviesime (aisku ju galime ir atsisakyti, nors ju noretusi, bet tie vaikai  doh.gif )
zodziu susidaro vaiku apie kokia 15.
man tai pikta galetu ju visai nebuti
bet kaip zmonem paaiskinti graziai, kad ateitu tik suauge
kazin jei kvietime nurodytume tik suaugusiuju vardus, gal susiprastu kad tik jie laukiami  g.gif
kaskaip pati abejoju  schmoll.gif
o tu vaiku atejimo saskaita nukencia musu draugai kuriuos norime matyti, nesnorime sutilpti i 35- 40 zmoniu, kuriuos tikrai norime matyti
o dar plius kokia 15  doh.gif  doh.gif  doh.gif  ir jau virs 50  verysad.gif

Va sitoj situacijos tai visai problemos nematau. Visiskai normalu yra pasakyti, kad kvieciami TIK SUAUGE... Negi zmones patys, turedami 4 vaikus nesusipranta paklaust ar galima juos vestis ar ne.... Jei visgi nesusipranta, reikia pasakyt ir tikrai cia nieko nemandagaus nera. Cia gi ne koks vaiku gimtadienis. Bet svarbiausia tai VISIEMS sveciams pasakyt, kad be vaiku (nes tai ir gali but pagrindinis argumnetas, kad pas jus vestuvese vaikai nedalyvaus). Blogiausia, jei vieniems pasakysit, jie nesives, o ateje pamatys, kad kitu vaikai ateje, tada jau negrazu.
Atsakyti
Pas mane situacija tokia:
As su savo busimo vyro broliu nebendrauju beveik metai ,o su jo zmona net du metus.Ir visada maniau kad mane palaiko mano MB ir visda sake kad ju nekviesim i vestuves.O vakar man akis pastate kodel ju nera sarase sveciu.Man tiesiog kojas pakirto verysad.gif Situacija daejo iki to kad as pasakiau"Pagalvok iki kitos savaites apie tai,jai jie bus vestuvese,as nesituoksiu schmoll.gif " Jis pats su brolio zmona nebendrauja,su broliu santykiai labai painus,visda turi jam nusileisti doh.gif
Vestuves tik kita vasara,galimybe kad jis man nusileis didele.Tik jam sunku pries broli g.gif Jai jie butu ir man tektu nusileisti savo MB ,man musu svente butu sugadinta verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rubija @ 2007 09 26, 14:53)
Pas mane situacija tokia:
As su savo busimo vyro broliu nebendrauju beveik metai ,o su jo zmona net  du metus.Ir visada maniau kad mane palaiko mano MB ir visda sake kad ju nekviesim i vestuves.O vakar man akis pastate kodel ju nera sarase sveciu.Man tiesiog kojas pakirto  verysad.gif  Situacija daejo iki to kad as pasakiau"Pagalvok iki kitos savaites apie tai,jai jie bus vestuvese,as nesituoksiu  schmoll.gif " Jis pats su brolio zmona nebendrauja,su broliu santykiai labai painus,visda turi jam nusileisti  doh.gif
Vestuves tik kita vasara,galimybe kad jis man nusileis didele.Tik jam sunku pries broli  g.gif  Jai jie butu ir man tektu nusileisti savo MB ,man musu svente butu sugadinta  verysad.gif

rubija, o tai tavo busimo vyro brolis su zmona gal pridirbe jums ka nemalonaus yra, kad taip kategorishkai nenori jog jie dalyvautu? Shiaip ziauri situacija, doh.gif panasi kaip ir pas mane (tik ne tokia kategorishka) ax.gif Nes kai kalba eina apie brolius ir seseris tada ji liecia ir tevus, kurie bus itin nepatenkinti jei ju sunaus ar dukros vestuvese nedalyvaus sesuo ar brolis (ty kitas ju vaikas). Grr.. kai pagalvoji, kaip kartais sunku buna su giminemis doh.gif Tik nebuk tokia kategorishka savo busimam vyrui, juk pabandyk suprasti ir ji, gal jis bijo tevu reakcijos...
Atsakyti
QUOTE(sunbles @ 2007 09 26, 12:16)
rubija, o tai tavo busimo vyro brolis su zmona gal pridirbe jums ka nemalonaus yra, kad taip kategorishkai nenori jog jie dalyvautu? Shiaip ziauri situacija, doh.gif  panasi kaip ir pas mane (tik ne tokia kategorishka)  ax.gif Nes kai kalba eina apie brolius ir seseris tada ji liecia ir tevus, kurie bus itin nepatenkinti jei ju sunaus ar dukros vestuvese nedalyvaus sesuo ar brolis (ty kitas ju vaikas). Grr.. kai pagalvoji, kaip kartais sunku buna su giminemis  doh.gif Tik nebuk tokia kategorishka savo busimam vyrui, juk pabandyk suprasti ir ji, gal jis bijo tevu reakcijos...

sunbles jo tevai viska supranta.Ir visai nieko pries jai ju nebus.Net visa gimine nepasigestu.Jo brolis man trenke per veida doh.gif Uz ka?Uz tai kad as isigyjau buta blink.gif Nes jis planavo statytis nama ir pasijuto aplenktas doh.gif Tai pasiuto.O jo brolio zmona visokius pletkus velia,intrigas,melagystes.Ir kai isaiskeja kad ji kaltininke kategoriskai neigia.As dyrbu Airijoj su savo MB ir cia dyrba ir mano MB brolis,tai jo zmona buvo atostogu 4 sav.Tai gryzusi mano mamai pripasakojo,kad as verkiu kasdien nuo sunkaus darbo,kad nieko sau neusiperku,Nu vienu zodziu jos akimis vargstu ir nieko neturiu .Visatai tik melas...ir cia tik maza dalis jos nesamoniu ...kam man reikia kad paskui apie mano vestuves kalbetu visokias nesamones schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rubija: 27 rugsėjo 2007 - 11:09