Įkraunama...
Įkraunama...

Užuolaidos

QUOTE(linuke_ @ 2007 11 12, 18:45)
Gal galit pasakyti, kiek daugiau reikia pirkti medžiagos ir kokie tarpai turi būti tarp tų žiedų g.gif Ačiū 4u.gif

Turbut apzlibau ,bet tikrai neradau atsakymo i sita klausima g.gif

Man labai rupi ,nes liko sis vienintelis zingsnelis-sudeti ziedus,bet kaip ten su tarpais yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(gazele @ 2008 01 14, 15:34)
Man labai rupi ,nes liko sis vienintelis zingsnelis-sudeti ziedus,bet kaip ten su tarpais yra g.gif

16- 20 cm.
Tik ziurekite, kad butu lyginis ziedu skaicius.
Atsakyti

! 
Forume draudžiama:
Šiukšlinti (naudoti "SPAM'ą" - Stupid Pointless Annoying Material/Message ).
• rašyti temos neatitinkančias žinutes ("Off-Topic" - bet kokios žinutės, neatitinkančios diskusijos arba forumo temos, laikomos besaikiu šiukšlinimu).
• rašyti žinutes, kuriose atsakoma tik šypsenėlėmis arba vienu žodžiu; jos taip pat laikomos šiukšlėmis.

Bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Prašome nekelti didelės apimties nuotraukų, nes jos užima daug vietos, kitu atveju jos bus trinamos.

Taip pat necituoti žinučių su nuotraukomis, nes besikartojančios nuotraukos užima daug vietos.
Atsakyti
Sveikutes, va as skaiciau skaiciau apie uzuolaidas, ir pamaniau jog man maziau nervu ir daugiau naudos bus jei nueisiu i salona pasakysiu ko noriu ir uzuolaidas pasius, nes taip sudetingai viskas atrodo kad neverta uzsikabliuot paciam pasidaryt,ypatingai jei siuvimas netraukia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandr_e @ 2008 01 21, 17:18)
Sveikutes, va as skaiciau skaiciau apie uzuolaidas, ir pamaniau jog man maziau nervu ir daugiau naudos bus jei nueisiu i salona pasakysiu ko noriu ir uzuolaidas pasius, nes taip sudetingai viskas atrodo kad neverta uzsikabliuot paciam pasidaryt,ypatingai jei siuvimas netraukia smile.gif

aš tokias mintis vietoj tavęs mesčiau iš galvos biggrin.gif ... Salonų kainos labai jau kandžiojasi, neapsigauk, o susidėti žiedus pačiai - tiesiog įdomus užsiėmimas, aišku info prieš tai reikia pasirankioti 4u.gif
Atsakyti
Aciu uz info ,man penktadieni vos pora valandu prireike,kad iskarpyt skyles ,susegioti ziedus ,islyginti ir uzuolaidos jau kabo thumbup.gif
Atsakyti
o galetumete kuri nors parodyti vaizdzai kaip visas tas procesas darosi? gal nuoroda pamestumete...ir man ir kitoms butu lengviau, nes tos kurios jau dare atrodo kad nieko cia tokio wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandr_e @ 2008 01 21, 17:18)

ką tik pasiuvau broliui - baika cool.gif
Atsakyti
QUOTE(defa @ 2007 06 29, 21:52)
Laba, siuvau, tik dienines užuolaidas iš organzos, viršų klijavau specialia juosta    (kad klostės gražiai kristų, paklijuoti verta, visai kitas vaizdas), kuri klijuojasi iš abiejų pusių, pasižymėjau vietas, iškirpau skyles ir įdėjau žiedus, patikėkit visai nesudėtinga, tik jei darysit pirma pabandykit ant atskiro gabalėlio, tie žiedai susispaudžia, o užuolaidos atrodo  thumbup.gif

o kur pirkti tą juostą ir kaip ji atrodo. Šiandien buvau bazėse, tai kai paskaičiavo kiek kainuotų užiolaidų pasiuvimas, vos nenukritau blink.gif nusprendziau pati siūti
Atsakyti
QUOTE(Milinga @ 2008 02 22, 15:49)
o kur pirkti tą juostą ir kaip ji atrodo. Šiandien buvau bazėse, tai kai paskaičiavo kiek kainuotų užiolaidų pasiuvimas, vos nenukritau  blink.gif  nusprendziau pati siūti

Laba, juostą pirkau užuolaidų salone, tik reikia pasakyt, kad norėsi dėti žiedus, ji yra kaip ir "plasmasinė" (tik ne visi užuolaidų salonai jas pardavinėja).
P.s. Jei įdomu parašyk man į emeilą, atsiūsių bent nuotrauką kaip ji atrodo. ( zivile26@splius.lt). smile.gif
Atsakyti
Kal kas norėtu romanečių ar užuolaidų ax.gif
Sau pasiuvau ir kitoms galiu už simboline kainą 4u.gif
user posted image
user posted image

Papildyta:
QUOTE(kristesnamai @ 2008 02 28, 19:09)
Kal kas norėtu romanečių ar užuolaidų  ax.gif 
Sau pasiuvau ir kitoms galiu už simboline kainą 4u.gif
user posted image
user posted image

user posted image