Įkraunama...
Įkraunama...

Užuolaidos

net negalvojau,kad užuolaidas galima siuti su pamušalu g.gif .Man pačiai daugiau patinka lengvas audinys užuolaidoms,manau prie tokiu ir pamušalas netiktu.

O kaip pamušala prisiuti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dėja: 31 kovo 2008 - 10:03
QUOTE(dėja @ 2008 03 31, 11:03)
net negalvojau,kad užuolaidas galima siuti su pamušalu g.gif .Man pačiai daugiau patinka lengvas audinys užuolaidoms,manau prie tokiu ir pamušalas netiktu.

O kaip pamušala prisiuti?

Manau, kad kaip ir bet kokį kitą daiktą. Galbūt nesuklysiu, jei palyginsiu tai su antklodės užvalkalo siuvimu, juk panašumų yra, ar ne? smile.gif biggrin.gif
Atsakyti
O niekas nebandėt pačios širmas pasisiūt? nežinot kur tų pagaliukų kur apačioj dedasi yra?
Atsakyti
QUOTE(Liudoskis @ 2008 04 02, 14:01)
O niekas nebandėt pačios širmas pasisiūt? nežinot kur tų pagaliukų kur apačioj dedasi yra?

Aš viską kol kas perku Senukuose. Širmų pati dar nesiuvau, bet jau beveik kaip ir viską įsivaizduoju, tik renkuosi pigesnę alternatyvą širmos mechanizmui - lubinius karnizus.
Atsakyti
Na va aš irgi turiu lubinius karnizus viskas jau supirkta tik svarelių neturiu kur apačioj įvert...na bet daugmaž žinau jau kur gauti...Klaipėdoje senukuose beveik nieko nėra ką galima Vilniuje ar Kaune gauti..kaimas...
Atsakyti
Turiu tokią medžiagą:
user posted image
Nežinau net kaip jinai tiksliai vadinasi. blush2.gif
Galvoju siųti paprastas užuolaidas užtempiamas ant karnizo (vamzdžio) be jokių žiedų ar pan.. Noriu paklausti nuo ko man jas pradėti siųti? Ar nuo šonų apsiuvimo ar nuo apačios? Ir ar reikia tokioms užuolaidoms svarelio? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kozete @ 2008 04 03, 20:48)
Turiu tokią medžiagą:
user posted image
Nežinau net kaip jinai tiksliai vadinasi. blush2.gif
Galvoju siųti paprastas užuolaidas užtempiamas ant karnizo (vamzdžio) be jokių žiedų ar pan.. Noriu paklausti nuo ko man jas pradėti siųti? Ar nuo šonų apsiuvimo ar nuo apačios? Ir ar reikia tokioms užuolaidoms svarelio? ax.gif

As kai siunu uzuolaidas,tai pirmiausia palenkiu krastus,o paskui apacia(jei reikia)ir prisiunu virsuje juostele(jei jinai siuvama).Kad graziau kristu uzuolaida apacioje siunu svino grandinele(jei nera jos)arba palenkineju nemaza gabala.Cia aisku viskas priklauso nuo medziagos.
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sigita @ 2008 03 29, 17:05)
Neseniai siuvau užuolaidas su pamušalu, ankščiau apie tai nebūčiau pagalvojusi, o dabar suprantu, kad - tai labai geras sprendimas apsaugant pagrindinį audinį nuo išblukimo ir iždegimo nuo saulės. O jūs, Naktinėms užuolaidoms siuvate pamušalus?

as daug kur naudoju pamusala, kartais net pasiltinima ne tik i uzuolaidas bet ir i romanetes

uzuolaidos su pamusalu geras sprendimas ne tik tada, kai norima apsaugoti audini nuo izblukimo, bet ir estetinis vaizdas. daug tvakingiau atrodo namas ar butas, kai is isores visi langu rubeliai neutralios spalvos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2008 05 05, 19:20)
as daug kur naudoju pamusala, kartais net pasiltinima ne tik i uzuolaidas bet ir i romanetes

uzuolaidos su pamusalu geras sprendimas ne tik tada, kai norima apsaugoti audini nuo izblukimo, bet ir estetinis vaizdas. daug tvakingiau atrodo namas ar butas, kai is isores visi langu rubeliai neutralios spalvos thumbup.gif

Labai keista, net nelabai įsisvaizduoju užuolaidų ar juolab romanečių su pašiltinimu. Jei parodytumėte tai... mirksiukas.gif O dėl neutralumo išorėje ir tvarkingumo, taiu sakyčiau skonio reikalas... sakyčiau kiek nuobodu būtų... Juk dabar išėjusi į "žmones" vis randi kur akutes paganyti, kaip gražiai žmonės dekoruoja savo langučius... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(regido @ 2008 05 06, 12:50)
Labai keista, net nelabai įsisvaizduoju užuolaidų ar juolab romanečių su pašiltinimu. Jei parodytumėte tai... mirksiukas.gif O dėl neutralumo išorėje ir tvarkingumo, taiu sakyčiau skonio reikalas... sakyčiau kiek nuobodu būtų... Juk dabar išėjusi į "žmones" vis randi kur akutes paganyti, kaip gražiai žmonės dekoruoja savo langučius... rolleyes.gif

na nezinau,Anglijoj viskas kitaip. ypac vadinami show house ar show apartamentai. visai kitoks vaizdas is isores blush2.gif bet cia gi skonio reikalas. foto esu jau dejusi ir ne karta, idesiu vakarop,jei idomu. gaila nauju neiseina niekur padaryti doh.gif
Atsakyti
Aš truputį čia ne į temą ax.gif
Gal žinote kaip lietuviškai vadinasi tokie pagaliukai užuolaidoms stumdyti? Angliškai vadinasi 'curtain pull". bigsmile.gif
Atsakyti