Įkraunama...
Įkraunama...

Užsienio gydymo įstaigos

QUOTE(Sidabrėlė @ 2008 11 30, 14:54)
Sveikutės  4u.gif Taip pat ruošiamės kreiptis į ne LT klinikas, tad parūpo toks klausimėlis, ar vežantis ligos istoriją iš LT reikia išversti į anglų (o gal lotynų?  g.gif ) kalbą? Ar užsienio klinikos visus tyrimus darosi iš naujo? Klausiu, mat man daryta laparaskopija, tai galvoju, bent jau tos operacijos išvadas vežtis, kad iš naujo nepjaustytų  rolleyes.gif tai va, mąstau į kokią kalbą versti ir ar iš viso to reikia? Dėkoju už ats.  4u.gif

sveikute manau verta tureti su savimi,ir kad butu isversta...o verst manau gal i ta kalba kur planuoji vaziuot 4u.gif as taip manau todel,kad manes cia UK prase darytos laparaskopijos LT reazultatu..bet as ju neturiu jau,praganiau...bet man ja cia vistiek dare.. 4u.gif sekmes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aushen: 30 lapkričio 2008 - 16:07
aciu aushen wub.gif linkiu ir tau viso ko geriausio, daug kantrybes ir nepaluzti ir viskas bus gerai! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
[quote=T.P.Keberiokst,2008 11 29, 16:45]
Laba,ne neradau,paskaiciavau ,kad iki vasario net ir privaciai gal isietu max viena ar du ciklus pastimuliuot,nes reiktu per nauja tyrimus daryt ir t.t.Aisku privaciai tai kainuotu nemazai,jei del vieno ciklo kelis tukst moket -neapsimoka.Laukiu vasario,kada i NHS eisiu,jau turetu pradet stimulicijas ten.Jei sikart dar ka sugalvos,tikrai spjaunu i nhs ir varau privaciai.
Kaip tavo reikaliukai?

Aplamai,tai kur visos dinge??Kazko labai jau ramu sitam skyrely... g.gif
[/quo o tu ilgai laukiai to apointmento?as uzsiregistravus GP bet kiek prisiklausiau kad ilgai laukti, na dar turbut nuo rajono prilkauso!jei zinociau kad rezultatas bus teigiamas tai ir pinigus mokeciau!!! Cia pries tai kituose puslapiuose kazkuri rase kad Cambridze gera klinika, ! o kokiam tu rajone gyveni??
Atsakyti
[quote=buda?????,2008 12 01, 21:31]
[quote=T.P.Keberiokst,2008 11 29, 16:45]
Laba,ne neradau,paskaiciavau ,kad iki vasario net ir privaciai gal isietu max viena ar du ciklus pastimuliuot,nes reiktu per nauja tyrimus daryt ir t.t.Aisku privaciai tai kainuotu nemazai,jei del vieno ciklo kelis tukst moket -neapsimoka.Laukiu vasario,kada i NHS eisiu,jau turetu pradet stimulicijas ten.Jei sikart dar ka sugalvos,tikrai spjaunu i nhs ir varau privaciai.
Kaip tavo reikaliukai?

Aplamai,tai kur visos dinge??Kazko labai jau ramu sitam skyrely... g.gif
[/quo o tu ilgai laukiai to apointmento?as uzsiregistravus GP bet kiek prisiklausiau kad ilgai laukti, na dar turbut nuo rajono prilkauso!jei zinociau kad rezultatas bus teigiamas tai ir pinigus mokeciau!!! Cia pries tai kituose puslapiuose kazkuri rase kad Cambridze gera klinika, ! o kokiam tu rajone gyveni??
[/quote]

Kaip bebutu gaila,teigiamo rezultato nieks negali garantuot.Kai kurios pasiseka is pirmo karto,o kitos kelis metus vaiskto pas gydytojus.
As hayes gyvenu ,vakaru londone,o tu?
Palyginus ilgai reikia laukti,mano appoitmentai pas fertility spec.kas 4 menesiai.Ir GP ilgai lauke,kol kelis kart persileidau,kol i ligonine nukreipe.Po pirmo tyrimu nemazai dare,o dabar turetu vasari stimuliuot pradet.Privaciai ovuliacijos stimuliacija 500,tai dar nieko tokio.Nu bet jei tyrimus kokius reiktu darytis,tai nors eik ir apvok banka doh.gif
O kokios pas jus problemeles?ir ka gydytojai sako?
Atsakyti
verysad.gif
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2008 12 02, 02:16)
Kaip bebutu gaila,teigiamo rezultato nieks negali garantuot.Kai kurios pasiseka is pirmo karto,o kitos kelis metus vaiskto pas gydytojus.
As hayes gyvenu ,vakaru londone,o tu?
Palyginus ilgai reikia laukti,mano appoitmentai pas fertility spec.kas 4 menesiai.Ir GP ilgai lauke,kol kelis kart persileidau,kol i ligonine nukreipe.Po pirmo tyrimu nemazai dare,o dabar turetu  vasari stimuliuot pradet.Privaciai ovuliacijos stimuliacija 500,tai dar nieko tokio.Nu bet jei tyrimus kokius reiktu darytis,tai nors eik ir apvok banka  doh.gif
O kokios pas jus problemeles?ir ka gydytojai sako?

o kas tave siuncia pas fertility spec, ar cia privaciai lankais? as 2 pastojimus ne vietoj turejau, isoperuoti abu kiausintakiai, nes po pirmo dariaus lt laparaskopija, sake kad vingiuotas, ir po kiek laiko pastojau, is pirmos operacijos neisvale gerai, pasikartojo skausmas, tai dave vaistu, neatsimenu pavadinimo, viskas isivale! pernai sausi gryzau i lt ir daktarai patare isvis isimti ,nes jei darysiuos ivf ,tipo patare pasalinti!padarius operacija ,daktarai sake gerai kad ryzaus, nes kazkaip gesti buvo pradejes, tipo laiku!! as gyvenu rytuose, Grays!!!!!!iseitis tik IVF verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(buda????? @ 2008 12 02, 22:18)
verysad.gif
o kas tave siuncia pas fertility spec, ar cia privaciai lankais? as 2 pastojimus ne vietoj turejau, isoperuoti abu kiausintakiai, nes po pirmo dariaus lt laparaskopija, sake kad vingiuotas, ir po kiek laiko pastojau, is pirmos operacijos neisvale gerai, pasikartojo skausmas, tai dave vaistu, neatsimenu pavadinimo, viskas isivale! pernai sausi gryzau i lt ir daktarai patare isvis isimti ,nes jei darysiuos ivf ,tipo patare pasalinti!padarius operacija ,daktarai sake gerai kad ryzaus, nes kazkaip gesti buvo pradejes, tipo laiku!! as gyvenu rytuose, Grays!!!!!!iseitis tik IVF verysad.gif

Na taip,tada tik ivf lieka.Bet vistiek viltis yra,ir nemaza.Daug cia po ivf leliuku,ir pas tave bus ,pamatysi 4u.gif
Methotrexate tikriausiai tau dave,jis isvalo visas nestumo lasteles,kur jis bebutu.Man buvo vienas negimdinis.
O pas fertility siunte GP,bet as kelis kart ejau ir zyziau apie problemas,nes pastoju tik persileidziu.Jei taviskis GP nesiuncia,bandyk GP keist.Tikrai turetu nusiusti,na negi pasakys bandyk natur,tai is vis butu.....Kazkuria is musu forumieciu uzrase i ivf sarasa,bijau sumeluot,bet lyg apie 2 metus eiles.Beje,kazkur teko skaityt,kad NHS apmoka proceduras atliekamas uzsienyje,jei jos atliekamos ten cia eiliu UK.Gal vertetu daugiau pasidomet g.gif Gal butu imanoma koki ivf taip ir lt susireguliuot?Na bet vis tiek reik pas fertility pakliut,kad diagnozes nustatytu ir t.t.
Arba jei greiciau tai ruost pinigelius ir keliaut privaciai.Cia itariu priklauso nuo kantrybes ir kiek laiko planuoji.As 2.5 metu laukiu nestuke.gif tai man ir tiek keli menesiai kito appoitmento laukimas atrodo kaip amzinybe.Pasiparinu truputi,ir vel laukiu.Tik kai zinai,kaip LT tokie tyrimai ir gydymai daug greiciau darosi tai nervas ima.
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2008 12 03, 01:43)
Na taip,tada tik ivf lieka.Bet vistiek viltis yra,ir nemaza.Daug cia po ivf leliuku,ir pas tave bus ,pamatysi  4u.gif
Methotrexate tikriausiai tau dave,jis isvalo visas nestumo lasteles,kur jis bebutu.Man buvo vienas negimdinis.
O pas fertility siunte GP,bet as kelis kart ejau ir zyziau apie problemas,nes pastoju tik persileidziu.Jei taviskis GP nesiuncia,bandyk GP keist.Tikrai turetu nusiusti,na negi pasakys bandyk natur,tai is vis butu.....Kazkuria is musu forumieciu uzrase i ivf sarasa,bijau sumeluot,bet lyg apie 2 metus eiles.Beje,kazkur teko skaityt,kad NHS apmoka proceduras atliekamas uzsienyje,jei jos atliekamos ten cia eiliu UK.Gal vertetu daugiau pasidomet  g.gif Gal butu imanoma koki ivf taip ir lt susireguliuot?Na bet vis tiek reik pas fertility pakliut,kad diagnozes nustatytu ir t.t.
Arba jei greiciau tai ruost pinigelius ir keliaut privaciai.Cia itariu priklauso nuo kantrybes ir kiek laiko planuoji.As 2.5 metu laukiu  nestuke.gif tai man ir tiek keli menesiai kito appoitmento laukimas atrodo kaip amzinybe.Pasiparinu truputi,ir vel laukiu.Tik kai zinai,kaip LT tokie tyrimai ir gydymai daug greiciau darosi tai nervas ima.

jo tai tie vaistai kuriu dave!!neseniai persikraustem,uzsiregistravau pas GP musu rajone! siaip planuojam pavasari daryti, mokesim turbut pinigus, ka darysi!na o del to NHS kad gali apmoketi uzsienyje tai tikrai negirdejau, reiktu pasidometi, tada gal ir lt butu galima bandyti! Tu apie tai girdejei ar skaitei kur?kelis persileidimus turejei?kantrybes brangioji!!
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2008 12 02, 22:43)
Kazkuria is musu forumieciu uzrase i ivf sarasa,bijau sumeluot,bet lyg apie 2 metus eiles.Beje,kazkur teko skaityt,kad NHS apmoka proceduras atliekamas uzsienyje,jei jos atliekamos ten cia eiliu UK.

Na as eileje laukiau du metus. smile.gif Bet buvo verta. ax.gif
O cia siek tiek daugiau apie NHS kompensuojamas proceduras uzsienyje:
http://www.dailymail...-treatment.html
Atsakyti
sveikos,mergytes,kur visos dingusios ax.gif keliu musu tema i virsu ax.gif kaip kam sekasi,gal kas naujo pas jus,as tai jau greit sulauksiu savo vizito,kita savaite jau reikes susiimti ir nusipirkti sperma blush2.gif o paskui jau lauksim proceduru maratono,gerai paisejusi esu is po lietuveles,tai gal sakau nereikes ilgai vargti ir pasiseks nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(rimute222 @ 2009 01 16, 16:35)
sveikos,mergytes,kur visos dingusios ax.gif keliu musu tema i virsu ax.gif kaip kam sekasi,gal kas naujo pas jus,as tai jau greit sulauksiu savo vizito,kita savaite jau reikes susiimti ir nusipirkti sperma blush2.gif o paskui jau lauksim proceduru maratono,gerai paisejusi esu is po lietuveles,tai gal sakau nereikes ilgai vargti ir pasiseks nestuke.gif

sveika rimute,jau kad dingai tai dingai,mes cia taves pasigede buvom 4u.gif saunios naujienos is taves,reikaliukai judes po biski.... wub.gif
na is manes naujienu pakolkas jokiu,3ciklas geriau clomid vaistukus....nesiau 21-26ciklo dienomis kraujuka progesteronui tirti,ir ateinanti penktadieni jau zygiuoju pas savo dzktariuka bigsmile.gif laukiu jau kaip negaliu.....ziuresim ka jis siulis toliau,ar gersim vaistukus dar kokiu3 menesiukus ar ka...turesiu naujienu kitos savaites gale mirksiukas.gif
na dar keberiokst idomu kaip sekasi? 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif ,as naujoke,gal priimsite i savo bureli?Man patinka buti pas jus,tik vis dar nedristu rasyti ax.gif .Juk as cia irgi su problemom...Tai va,dabar kai tik esu po 2 ojo IVF,deja nesekmingo,vel apsilankiau pas gyd.,jis man patare daryti IVF+ICSI,as skaiciau forume,kad tai daroma jei yra prasta sperma,bet mano atveju problema butu manyje,uzaugo tik 6 kiausineliai,apsivaisino tik vienas,taigi tikimybe liko lb maza,ka jus manote apie tai?Gal tai jau paskutinis mano sansas???Be to niekaip negaliu apsispresti g.gif ,kur tai daryti,nes gyvenu Anglijoje,ir sis kartas jau bus mokamas verysad.gif tai iki velumos sedziu prie kompo,ir renku visokiausia info,o nakti galvoju,tai miegot nelieka laiko lotuliukas.gif .Parasykite ka zinote,ka manote,ar tai didesne tikimybe negu vien tik su IVF.Labai lauksiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(knndiekbhjg @ 2009 01 20, 21:59)
Sveikutes 4u.gif ,as naujoke,gal priimsite i savo bureli?Man patinka buti pas jus,tik vis dar nedristu rasyti ax.gif .Juk as cia irgi su problemom...Tai va,dabar kai tik esu po 2 ojo IVF,deja nesekmingo,vel apsilankiau pas gyd.,jis man patare daryti IVF+ICSI,as skaiciau forume,kad tai daroma jei yra prasta sperma,bet mano atveju problema butu manyje,uzaugo tik 6 kiausineliai,apsivaisino tik vienas,taigi tikimybe liko lb maza,ka jus manote apie tai?Gal tai jau paskutinis mano sansas???Be to niekaip negaliu apsispresti g.gif ,kur tai daryti,nes gyvenu Anglijoje,ir sis kartas jau bus mokamas verysad.gif tai iki velumos sedziu prie kompo,ir renku visokiausia info,o nakti galvoju,tai miegot nelieka laiko lotuliukas.gif .Parasykite ka zinote,ka manote,ar tai didesne tikimybe negu vien tik su IVF.Labai lauksiu rolleyes.gif

Jeigu taip mažai apsivaisina, tai manau tikrai gal su ISCI daugiau apsivaisintų, nors niekas negali žinoti kaip bus. O šiaip apie tai irgi galit rašyti IVF skyrelyje, manau nereikia naujos temos.
Atsakyti