Tiesa sakant nelabai as kur randu pasiskaityti apie tai,man idomu kaip UK,Lietuvoj viskas butu paprasciau...

Sveikos sveikos pradingeles prazuveles
Smagu ,kad reikaliukai po truputi juda i prieki ir
tikekimes jau ne uz kalnu.
Pas mane nieko naujesnio,laukiu vasario 9 vizito pas gydytoja,tikriausiai startuosim su stimuliacijom.Geriu kol kas metformina,cia policitukem ji israso,hormonus tyrimus dariausi,nu viskas normose(kas tikrai nustebino).Tik progesteronas aukstesnis turetu buti kad nestumas isikabintu.Na bet tikiuosi su stimuliacijom mes sia problema apeisim.
Aushen,o ka tau gydytojai kalba?Stimuliuojasi kas nors po clostilbegyt'o?Ar stebi tave per cikla?Tikiuosi vizitai jau daznesni pas gydytojus,o ne kas 7 menesius
Rimute,o kur tu dingus buvai?Mes jau galvojom paieska duot
O tau kokia procedura darys?IUI?
Papildyta:
Sveika,
idedu nuoroda-cia UK mamos plepasi,tikiuosi rasi reikiamos info
http://www.fertility...ds.co.uk/forum/

Pas mane nieko naujesnio,laukiu vasario 9 vizito pas gydytoja,tikriausiai startuosim su stimuliacijom.Geriu kol kas metformina,cia policitukem ji israso,hormonus tyrimus dariausi,nu viskas normose(kas tikrai nustebino).Tik progesteronas aukstesnis turetu buti kad nestumas isikabintu.Na bet tikiuosi su stimuliacijom mes sia problema apeisim.
Aushen,o ka tau gydytojai kalba?Stimuliuojasi kas nors po clostilbegyt'o?Ar stebi tave per cikla?Tikiuosi vizitai jau daznesni pas gydytojus,o ne kas 7 menesius

Rimute,o kur tu dingus buvai?Mes jau galvojom paieska duot

O tau kokia procedura darys?IUI?
Papildyta:
QUOTE(knndiekbhjg @ 2009 01 23, 22:11)
Tiesa sakant nelabai as kur randu pasiskaityti apie tai,man idomu kaip UK,Lietuvoj viskas butu paprasciau... 

Sveika,
idedu nuoroda-cia UK mamos plepasi,tikiuosi rasi reikiamos info

http://www.fertility...ds.co.uk/forum/
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2009 01 27, 14:31)
Sveikos sveikos pradingeles prazuveles
tikekimes jau ne uz kalnu.

sveikute,lauksim butinai parasyk po vizito..idomu labai,nes as per daug jau gerai galvojau,atsitiko visiskai kitaip

sakyk keberiokst cia tas metforminas,as su juo nesusidurus,sakai kad ji israso policistinem,pas mane irgi yra viena policistine,ateiciai kad zinociau,gydimosi metu planuoti galima?

na o man atsitiko taip ko visiskai nesitikejau.as dabar 3ciklus geriau clomida,galvojau jau blogiausiu atveju dar kazkiek ciklu juos gersiu,bet...

Papildyta:
oi biski ne taip supratau tavo klausima...tu klausei ar daktaras stebi mane,as supratau kad ar as save kaip nors stebiu

ne zinok ,jis nestebi nieko,clomida geriau gi 3 ciklus be prieziuros...

jooo.....Keiktis nesinori,bet kaip cia taip tie uk medikai darbuojasi man iki siol mistika.Kodel jie taip renkasi ta pati per ta pati apie ta pati ?
Nenustebciau jei ir vaisinguma pradetu paracetamoliu gydyt. mano tyrimai del persileidimu irgi niekur nepasistumejo,kiek suprantu bandys,kad pastociau ir ziures kas bus.
Tai jei dare tau diagnostine laporaskopija tai argi sunku tuo paciu metu pakoreguot ka reikia?Tuo labiau laiko tas daug neuzima,kiek zinau LT tai tuo paciu viska padaro.O dabar vel keli menesiai laukimo,vel narkoze ir vel neaisku kas.Uztat pas juos eiles tokios nezmoniskai ilgos.
As irgi po paskutinio pasimatymo su gydytoju verkiau krokodilo asarom.Taip pat visus tyrimus turejau suminet,kai kuriuos vos ne antra kart norejo skirt.As suprantu ,kad ten as ne vienintele,nu bet gal byla galima atsiverst ir pasiskaityt?Jei pameni buvau nusprendus ir privaciai eit,tik tiek ,kad artejo gimtadienis,po to kaledos,nauji tai kazkaip pagalvojau laikas greiciau praeis.
Man dar vienas dalykas keistai pasirode,kad taves per tuos menesius nestebeju.Juk su clomidu galima ir prisizaist,hiperstimuliacija gali gautis.Kiek zinau stimuliuojant su clost.turi bent 3 kart per menesi ginius paziuret,juk buna ir gelivine paaugint reikia,ar folikulus laiku susprogdint.Vien zo....bardakas
Del endometriozes nelabai ka zinau,bet jei ji nedidele kaip sakei,tai gal neturetu trukdyt?
Kazkada snekejau su vienu rusu gydytoju,jis cia GP dirba.Patare atsipalaiduot ir pasitiket anglu medikais.Tipo ir jis is pat pradziu pakraupes buvo nuo ju gydymo metodu,tol kol jis ju neprekando ir dabar viskas atrodo kuo nuostabiausiai.Zinok,neitikino.
O beje,apie gydymasi LT negalvojat?Aisku su stimuliacijom neprivazinesi,tektu cia(jei privaciai tai apie 500sv menesiui),bet su laporoskopija,gimdos nuotraukom ir panasiai galima LT.As praeita kova vaziavau i lt darytis laporosk,tik pries pat ja paaiskejo,kad nestumas ir nedare.Ir tikrai gydytojai suderina datas be jokiu problemu,as bent per vaisingumo klinika ejau ,o operave butu klinikose.
O del policistiniu-tai daugumai policistukiu buna hormonu disbalansas ir del to sutrikusi ovuliacija.Tai visam gyvenimui-nori pastoti,stimuliuoja su clomidu arba gonaliu.Jei nenori geri kontraceptikus su antiandrogeniniu poveikiu ir viskas.Metforminas-vaistas diabetikam,bet kadangi pas daugumu policistukiu buna issivysciusi rezistencija insuliui,tai tas metforminas puikiai tinka patavrkyti hormonus ir issaukti ovuliacija.Tai va,hormonus jis patvarke man,kaip su ovuliacija nezinau,bet lyg nieko gero.Nuo vasario tureto ta pati closmida duoti,bet jei manes nestebes vidury ciklo,vistiek vaziuosiu kur nors privaciai echoskopuotis,nes nuo persistimuliavimo truke kiausintakiai manes nevilioja.
Del daugiau info,uzeik i policistiniu kiausidziu skyreli,as ir ten apsigyvenus.O ir mergaites draugiskos labai,tikrai priims ir patarimu duos.

Tai jei dare tau diagnostine laporaskopija tai argi sunku tuo paciu metu pakoreguot ka reikia?Tuo labiau laiko tas daug neuzima,kiek zinau LT tai tuo paciu viska padaro.O dabar vel keli menesiai laukimo,vel narkoze ir vel neaisku kas.Uztat pas juos eiles tokios nezmoniskai ilgos.
As irgi po paskutinio pasimatymo su gydytoju verkiau krokodilo asarom.Taip pat visus tyrimus turejau suminet,kai kuriuos vos ne antra kart norejo skirt.As suprantu ,kad ten as ne vienintele,nu bet gal byla galima atsiverst ir pasiskaityt?Jei pameni buvau nusprendus ir privaciai eit,tik tiek ,kad artejo gimtadienis,po to kaledos,nauji tai kazkaip pagalvojau laikas greiciau praeis.
Man dar vienas dalykas keistai pasirode,kad taves per tuos menesius nestebeju.Juk su clomidu galima ir prisizaist,hiperstimuliacija gali gautis.Kiek zinau stimuliuojant su clost.turi bent 3 kart per menesi ginius paziuret,juk buna ir gelivine paaugint reikia,ar folikulus laiku susprogdint.Vien zo....bardakas

Del endometriozes nelabai ka zinau,bet jei ji nedidele kaip sakei,tai gal neturetu trukdyt?
Kazkada snekejau su vienu rusu gydytoju,jis cia GP dirba.Patare atsipalaiduot ir pasitiket anglu medikais.Tipo ir jis is pat pradziu pakraupes buvo nuo ju gydymo metodu,tol kol jis ju neprekando ir dabar viskas atrodo kuo nuostabiausiai.Zinok,neitikino.
O beje,apie gydymasi LT negalvojat?Aisku su stimuliacijom neprivazinesi,tektu cia(jei privaciai tai apie 500sv menesiui),bet su laporoskopija,gimdos nuotraukom ir panasiai galima LT.As praeita kova vaziavau i lt darytis laporosk,tik pries pat ja paaiskejo,kad nestumas ir nedare.Ir tikrai gydytojai suderina datas be jokiu problemu,as bent per vaisingumo klinika ejau ,o operave butu klinikose.
O del policistiniu-tai daugumai policistukiu buna hormonu disbalansas ir del to sutrikusi ovuliacija.Tai visam gyvenimui-nori pastoti,stimuliuoja su clomidu arba gonaliu.Jei nenori geri kontraceptikus su antiandrogeniniu poveikiu ir viskas.Metforminas-vaistas diabetikam,bet kadangi pas daugumu policistukiu buna issivysciusi rezistencija insuliui,tai tas metforminas puikiai tinka patavrkyti hormonus ir issaukti ovuliacija.Tai va,hormonus jis patvarke man,kaip su ovuliacija nezinau,bet lyg nieko gero.Nuo vasario tureto ta pati closmida duoti,bet jei manes nestebes vidury ciklo,vistiek vaziuosiu kur nors privaciai echoskopuotis,nes nuo persistimuliavimo truke kiausintakiai manes nevilioja.
Del daugiau info,uzeik i policistiniu kiausidziu skyreli,as ir ten apsigyvenus.O ir mergaites draugiskos labai,tikrai priims ir patarimu duos.

matai keberiokst del to clomido kaip gavosi,man toks vaizdas susidare,is jo pasakytu zodziu,kad tai gydimas policistines kiausides,ir as tuos 3 mensius nesiau krauja zinai priduot 21-26 ciklo dienomis progesteronui....jis cia gal tik tuos 3menesius kaip bandyma koki dare,pasiziurejo progesterona ar viskas gerai....jis neminejo tokio dalyko kaip stimuliacija.....bet tai clomid vaistukai stimuliuoja,nu zinok nebezinau jau net ka ir pasakyti....
o del endometrijozes,taip jie sake kad netrukdys,o dabar ja degins,tai pakolkas manau gal ir netrukdys,nes kaip jie minejo ji nedidele...as lt esu laparaskopija turejus man ja degino ir lt stadijom sake tai 1st endo....na tikekimes pasalins bent laikinam...
o apie lt ne zinok nemastau dar...kazkaip su brangiausiu pasnekeja nusprendem kad iki 30 metu dar pakentesim,o jai po 30 dar nebus vaikucio imsimes rimciau,nors iki to laiko va bandom isnaudoti ir situos valstybes remiamus gydimus....visgi pinigeliai ant medzio neauga(yra noru ir planu dar ir kitem tikslam),ir jai prireiktu IUI ar IVF norim isnaudot siuos finansuojamus gydimus

nu tikekimes,kad to daktaro ruso su kuriuo tau teko bendrauti,pasakyti zodziai del uk mediku yra teisybe...nors ir neitikinamai skamba....as kazkada buvau cia ir lietuviu privacioje klinikoje ir sakem kad laukiam pacio pirmojo apoitmento i vk..tai man ta daktare ir gyre uk medicina....tenka pasitiketi....
o tu butinai parasyk nepamirsk,kaip tau sekasi

sveikos,mergytes,na liudna ir pikta,kad cia taip viskas vyksta
as tai vis dar niekaip neprisiruosiu tam pirkimui,liepiu vyrui issirinkt donora,mat turiu ju visu vaikystes nuotraukas issisaugojusi kompe,buvau pasiemusi 3 men leidima narsyt po ju visu gyvenimo aprasymus ir nuotraukas,bet vis neprisiruosiam
bet teks,nes vasario 10 jau reikes viska turet...darysim pradzioj IUI,bet manau,kad su jom neuzsizaisim,kalbejom su vyru,kad gal pora,mat as zadu pirkti tik kokius 4 ar 5 spermos meginukus,tai geriau susiimsim ir IVF padarysim,nes as ir taip jau trid inseminacijas turejau,kazkaip nebetikiu as jomis ....o jau taip kvailai tikiu,kad siemet
jooo kazin kaip cia man bus

QUOTE(rimute222 @ 2009 01 28, 08:16)
sveikos,mergytes,na liudna ir pikta,kad cia taip viskas vyksta
as tai vis dar niekaip neprisiruosiu tam pirkimui,liepiu vyrui issirinkt donora,mat turiu ju visu vaikystes nuotraukas issisaugojusi kompe,buvau pasiemusi 3 men leidima narsyt po ju visu gyvenimo aprasymus ir nuotraukas,bet vis neprisiruosiam
bet teks,nes vasario 10 jau reikes viska turet...darysim pradzioj IUI,bet manau,kad su jom neuzsizaisim,kalbejom su vyru,kad gal pora,mat as zadu pirkti tik kokius 4 ar 5 spermos meginukus,tai geriau susiimsim ir IVF padarysim,nes as ir taip jau trid inseminacijas turejau,kazkaip nebetikiu as jomis ....o jau taip kvailai tikiu,kad siemet
jooo kazin kaip cia man bus

rimute pavyks,tikrai viskas pavyks

tai jau vasario 10zinosi kada startuojat,sekmes dideliausios jums,ir taip pat lauksim ziniu ,geru naujienu...

dievulaiu

labutis visoms,as taip pat paskaitineju kaip jum sekas ir kazkam buvo idomu kaip isirinkti kur darytis ivf tai radau 10 sekmingiausiais rezultatais galincias pasigirti ligonines,pirmoj vietoj KINGS COLLEGE HOSPITAL,jai kam idomu galesiu parasyti likusias.na mano seima negali naudotis nemokamu ivf tai mokesime patys,dariausi viena iui Lt,viena cia privacioje klinikoje man prieziura labiau patiko cia,tai po labai ilgu galvojimu nusprendziau darytis ir ivf butent uk.belieka isirikti kurioje klinikoje.ziuresiu kurioje daugiausia procentu ir ten ir lankysiuos.pasidarysiu kas imanoma paprastoje mano rajonui priklausancioje ligonineje(kraujo,irttt tyrimus)ir tada su rezultatais toliau.taigi visoms sekmes tapti

sveika liida
aisku kad idomu likusios,labai idomu matai suzinoti ar mano ligonine bent i tuos saraselius itraukta
aisku apie ivf dar kalba nevyksta,bet kas cia zino....

sveikos mergytes,na ir ramu cia musu skyrely,niekas neraso,tai as pasakysiu savo paskutines naujienas,buvau jau pas gydytoja,na tiesa pasakius pas sesele sikart,kuri man pridave kruva popieriu
,suaiskino mazdaug viska,tik tos pacios dienos ryte nusipirkau sperma
,vakar dar is naujo su vyru pridavem kraujuka,mat kol priejom prie proceduru,baigesi tyrimu galiojimo metas,mat galioja tik metus,o lankomes jau metai su virsum,tai dabar sake,kad pirma ciklo diena paskambinti i klinika,kad uzsakyti skana,tai jau kita menesi bandysim
,is pradziu naturaliam cikle, ziuresim,kas uzaugs,jei gydytojas nebus isitikines del ovuliacijos,tai kita cikla bandysim su vaistukais,dabar man 6 ciklo diena,tai pradesim tik nuo kito ciklo...ir tikiuosi paties geriausio,ir labai labai bijau vel nusivilti
sekmes jums irgi mergytes,rasykit,kokios pas jus nuotaikos ir naujienos

QUOTE(rimute222 @ 2009 02 12, 10:43)
sveikos mergytes,na ir ramu cia musu skyrely,niekas neraso,tai as pasakysiu savo paskutines naujienas,buvau jau pas gydytoja,na tiesa pasakius pas sesele sikart,kuri man pridave kruva popieriu
,vakar dar is naujo su vyru pridavem kraujuka,mat kol priejom prie proceduru,baigesi tyrimu galiojimo metas,mat galioja tik metus,o lankomes jau metai su virsum,tai dabar sake,kad pirma ciklo diena paskambinti i klinika,kad uzsakyti skana,tai jau kita menesi bandysim
,is pradziu naturaliam cikle, ziuresim,kas uzaugs,jei gydytojas nebus isitikines del ovuliacijos,tai kita cikla bandysim su vaistukais,dabar man 6 ciklo diena,tai pradesim tik nuo kito ciklo...ir tikiuosi paties geriausio,ir labai labai bijau vel nusivilti

Sveika,tai gal tau pasiseks ir be jokiu stimuliaciju?O kiek turi uzsipirkus?Ta prasme keliems menesiams uztektu?
As jau ieskausi privacios klinikos,kad galetu priziuret ovuliacijos stimuliacija.nhs uzkniso juodai!!!!
QUOTE(rimute222 @ 2009 02 12, 10:43)

labukas rimute,na naujienos tikrai geros

na o mano naujienos tokios ,kad laukiu kaip minejau vel laparaskopijos ja daryt zada balandzio 24d.jaigu ciklas dar reikalu nesugadins...