Įkraunama...
Įkraunama...

Užsienio gydymo įstaigos

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2009 07 22, 12:32)
Butu juokinga jei nebutu graudu.

tai jau tikrai taip verysad.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aushen @ 2009 07 22, 11:33)

Labas mergaites. Nepaskaiciau visko, tai nezinau, ar jus zinot.

Yra Londone privaciu kliniku, kuriose daro visokias ten proceduras (iskaitant ir IVF) uz dyka, arba duoda didele nuolaida, su salyga kad jusu partneris sutiktu pasidalinti savo turtu su kitais, kuriems to reikia.

O kitose klinikose daro uz dyka, jei moteris sutinka pasidalinti savo kiausineliais. Vadinasi egg sharing.

Man atrodo London Womens clinic (ar panasiai vadinasi) turi sita programa.

Gal kam idomu bus. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo YUB4: 22 liepos 2009 - 16:18
QUOTE(YUB4 @ 2009 07 22, 15:16)

Yra Londone privaciu kliniku, kuriose daro visokias ten proceduras (iskaitant ir IVF) uz dyka, arba duoda didele nuolaida, su salyga kad jusu partneris sutiktu pasidalinti savo turtu su kitais, kuriems to reikia.

O kitose klinikose daro uz dyka, jei moteris sutinka pasidalinti savo kiausineliais. Vadinasi egg sharing.

Gal kam idomu bus.  smile.gif

o kurioje ligonineje tu darysies ivf?
Atsakyti
QUOTE(YUB4 @ 2009 07 22, 15:16)

Gal kam idomu bus.  smile.gif

o cia tai naujiena! reiktu gal pasidomet.
Tai kaip ten viskas,tipo ateini,pasikonsultuoji ,keli tyrimai ir jei ivf tada spendi ar dalintis turtais ar moketi pilna kaina?as taip supratau?
Atsakyti
QUOTE(della @ 2009 07 22, 15:21)
o kurioje ligonineje tu darysies ivf?

Keliausiu i ARGC - Assisted Reproduction & Gynaecology Centre.
Paskyrima gauti uztruko, bet dabar viskas greitai einasi.
Papildyta:
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2009 07 22, 15:25)
o cia tai naujiena! reiktu gal pasidomet.
Tai kaip ten viskas,tipo ateini,pasikonsultuoji ,keli tyrimai ir jei ivf tada spendi ar dalintis turtais ar moketi pilna kaina?as taip supratau?

Na kiek supratau, jie daro tyrimukus. Jei jau turi tyrimus darytus NHS, tai paprastai privacios klinikos priima. Tik turi buti atspausdinta tavo GP kaip laiskas, anspaudas uzdetas and to laisko, ir pasirasyta.

Na o tada jau nusprendi, kaip gydytis. Jei jiems paskambintum, tai jie tau viska paaiskintu. Ir ju wesite yra info apie tai. Pasiziurek. London womens clinic tai tikrai daro egg sharing, o yra ir kitu.
Atsakyti
o jus su egg sharing einat? ax.gif
visai gal ir idomus variantas,as tik akim permeciau tai,reiks daugiau pasigilint.
Tik itariu as su pks nelabai ten tikciau,raso ,kad reikia buti sveikam.
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2009 07 22, 16:10)
o jus su egg sharing einat?  ax.gif
visai gal ir idomus variantas,as tik akim permeciau tai,reiks daugiau pasigilint.

Ne, mes ne su egg sharing. Ta klinika, i kuria mes einam nedaro sito dalyko. Tiksliau daro, bet neduoda jokiu nuolaidu. Bet as zinau pora, kurie taip ejo i kita klinika, ir tikrai gavo IVF uz dyka.

O kas blogai su PKS? Jei kiausides isstimuliuoja ir jos prigamina geros kokybes kiausineliu, tai koks skirtumas. O be to as nemanau, kad visiskai sveiki zmones eina i nevaisingumo klinikas. Kiekvienas kuri kazkokiu problemu - vieni didesniu, kiti mazesniu.

Del sveikumo as manau jie turi omeny kokius nors genetinius sutrikimus. Ar siaip kitokius rimtus igimtus susirgimus. Visgi verta paklausti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo YUB4: 22 liepos 2009 - 17:29
QUOTE(aushen @ 2009 07 22, 13:57)
o tu jau sugerus ta clomida?ar dar turi,dar geri....
zadat i lt grysti keberiokst,zek kaip tokia situacija ar nepersigalvosit,kuo tolyn tuo prastyn lt visai jau...o man nera galimybes vazinet i lt visai.....as dziaugiuosi kad maniskis pradeda jau ir ta suprasti,jis visada galvodavo ner ko skubet tipo as trydalioju vos ne bereikalo,nebus nereiks,bet dabar jis supranta kad gumos tuo atzvilgiu nebegalima tenpti...reik pasidometi pasiieskaliot info kokios....teks manau uz pinigelius eiti...o man  tas pats daktaras butu labai gerai,jis ir istorija gi turi,ir tyrimai jo siusti pasitykes,butu visai kas kita,ir kaip zmogus jis man patinkantis...pas ji butent labai noreciau... g.gif ka cia sumascius..nu reik laukti atsakymo,nieko nebus...

Labukas,cia ankstesniam puslapy skaiciau kad tau liepe susimoketi,kad tik 3menesius esi uzsiregsitravus pas gp,nesamone cia viskas nemokamai,as pati uk gydausi jau 5metai,nereikia cia uz nieka moketi netgi is pradziu kaip ejau pas gp buvau neseniai atvaziavus i uk nereikejo moket juk tu cia dirbi mokescius moki koks skirtumas nesuprantu?!
O del to gyd pas kuri nori papulti tai klausk pas jo sekretore jie dazniausiai dirba privaciose klinikose kur gali eiti pas ji privaciai uz pinigiukus jeigu nori,o jeigu ne tai apsisaruok kantrybe ir lauk,nes cia ziauriai ilgas procesas su tom ligoninem...sekmes tau dideles!!!
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk. @ 2009 08 04, 20:31)
Labukas,cia ankstesniam puslapy skaiciau kad tau liepe susimoketi,kad tik 3menesius esi uzsiregsitravus pas gp,nesamone cia viskas nemokamai,as pati uk gydausi jau 5metai,nereikia cia uz nieka moketi netgi is pradziu kaip ejau pas gp buvau neseniai atvaziavus i uk nereikejo moket juk tu cia dirbi mokescius moki koks skirtumas nesuprantu?!
O del to gyd pas kuri nori papulti tai klausk pas jo sekretore jie dazniausiai dirba privaciose klinikose kur gali eiti pas ji privaciai uz pinigiukus jeigu nori,o jeigu ne tai apsisaruok kantrybe ir lauk,nes cia ziauriai ilgas procesas su tom ligoninem...sekmes tau dideles!!!

na ne..biski susimaisei,ne man....as turejus daug tyrimu visokiu uz nieka nereikejo moket.... 4u.gif kita forumiete skundesi tuo...nu bet nesvarbu,gal paskaitys ji tavo pasisakyma,ir priims sau....o kad apsisarvuot kantrybe pati zinau jau,2 metai as beveik taip einu....ir beja is asmenines sekretores jokiu ziniu dar nera...laisku apoitmentu dar nera,o kiek cia praejo,savaite,tylu ramu doh.gif kazko pilva(kiausides lyg) skauda ypac sianakt skaudejo be miego esu visai..ner net kur ir pasiskusti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(aushen @ 2009 08 05, 13:18)
na ne..biski susimaisei,ne man....as turejus daug tyrimu visokiu uz nieka nereikejo moket.... 4u.gif kita forumiete skundesi tuo...nu bet nesvarbu,gal paskaitys ji tavo pasisakyma,ir priims sau....o kad apsisarvuot kantrybe pati zinau jau,2 metai as beveik taip einu....ir beja is asmenines sekretores jokiu ziniu dar nera...laisku apoitmentu dar nera,o kiek cia praejo,savaite,tylu ramu doh.gif kazko pilva(kiausides lyg) skauda ypac sianakt skaudejo be miego esu visai..ner net kur ir pasiskusti verysad.gif

Oi sorry,jo neten biski parasiau,nu nesvarbu susipras kad cia jai pritaikiau smile.gif
O tau tai siulyciau skambint ir lyst paciai i akis nes kitaip cia tavimi neikas nepasirupins..skambink sekretorei oir sakyk p galais kokios problemos! Laukti tai zinau kai sunku pati jau kariauju su gyd 5metus,reikia lysti ir pasytis nes kitaip jokios reakcijos..Vargsiuke tu,***** kaip blogai kad cia tokia netvaka toj anglijoj,niu nieko pakentek trupuciuka gal sutvarkys ka nors,siunciu tau balioniuka kad pralinksmetum 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2009 07 22, 19:10)
o jus su egg sharing einat?  ax.gif

taip is tikruju Womens clinic daro egg sharing, kaip tik buvau seminare , kuris vyko rugpjucio 22, nemokamas, nes pati noriu darytis IVF, sitoje klinikoje gali gauti uz dyka. Daro ne vyresnem kaip 35 metu, galvoju gal bandysim sitoje klinikoje, nes manau kad is GP nieko nesulauksiu
Atsakyti
Sveikutes,gal kuri girdejot ar jums taike naujove CGH(UK).Jei taip,gal galit parasyti placiau.Didelis aciuks uz bet koki atsakyma 4u.gif
Atsakyti