Įkraunama...
Įkraunama...

Užsienio gydymo įstaigos

as noriu kolkas tik geros konsultacijos ir pasikalbejimo apie galimybes ir t.t.

o mazdaug kokie tyrimai buvo tie "bendri"? tik hormonai?
Atsakyti
QUOTE(surfacing @ 2009 09 15, 09:56)
as noriu kolkas tik geros konsultacijos ir pasikalbejimo apie galimybes ir t.t.

o mazdaug kokie tyrimai buvo tie "bendri"? tik hormonai?

Abiejų hormonai, pagr. infekcijų tyrima ir vyro spermogramos. Jei esi dariusi kitus kokius tyrimus kaip GN, laparoskopija ir pan. tai galima atsišviesti iš kortelės., o gal užteks tik papasakoti, kai pas mane viskas gerai tai aš nieko daugiau ir nesityriau, o per konsultaciją dar apžiūri ir echoskopija padaro, tada manau ir paaiškės ar reikės dar kokių tyrimų ar ne ax.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpas35 @ 2009 09 15, 10:30)
Labas, žiūrint kokios problemos pas jus...mes važiavom į Rygą ir jau žinojom kad mums padės tik IVF, tai ir tyrimus prieš tai pasidarėm tokius, kurių reikia prieš šitą procedūrą, tiksliai nežinau bet ir prieš IUI tokie patys tyrimai daromi  ax.gif

Labas.Noreciau daugiau suzinoti info apie IVF Latvijoje.Jeigu nesunku,gal galit parasyti smulkiau kur daret,kokius tyrimus reikia nusivesti,kiek kainuoja ir t.t? Buciau labai dekinga,nes kuo toliau tuo daugiau galvoju apie antra IVF.
Atsakyti
Atsakiau į AŽ smile.gif
Atsakyti
skorpas35, o kodel i AZ? man irgi labai idomu smile.gif

taip, del tyrimu:
mano hormonai +
kokie vyro hormonai--?????
spermograma - pasidarysim

kas dar?
Atsakyti
www.embrions.lv
cia yra siek tiek info,tik gal biski pasenus.
Bet man dar smalsu,kiek Latv.kainuoja GONALIS?Gal uztektu ten vaistuku nusipirkti,o visa kita daryti cia g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teruke: 16 rugsėjo 2009 - 08:12
tinklapiuose aisku info yra, bet idomu is pirmu lupu, is musu mergaiciu suzinoti
Atsakyti
QUOTE(surfacing @ 2009 09 16, 07:27)
skorpas35, o kodel i AZ? man irgi labai idomu smile.gif
taip, del tyrimu:
mano hormonai +
kokie vyro hormonai--?????
spermograma - pasidarysim

kas dar?

Jei pas jus su vyru viskas gerai tai jam daugiau nieko kaip ir nereikia, tada reikėtų vežtis išrašus iš savo kortelės, ir tyrimus kokius jau pasidarius, ko trūks manau paskirs vietoj arba Lietuvoj pasidarysit. Kadangi pas mus atvirkščiai- problema pas vyrą, tai LT buvom pas andrologą ir buvo paskirti hormonų tyrimai, tam kad atrasti priežastį, čia kiekvienam individualiai, kažkokių standartų nėra, tik manau prieš darant IUI ir IVF yra sąrašas tyrimų kuriuos būtina pasidaryti...jei kils dar klausimų, klausk- jei žinosiu mielai atsakysiu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Teruke @ 2009 09 16, 08:11)
Bet man dar smalsu,kiek Latv.kainuoja GONALIS?Gal uztektu ten vaistuku nusipirkti,o visa kita daryti cia g.gif

Konkrečiai dėl gonalio nežinau, bet kai buvom ten konsultuotis, tai gydytojas sakė kad vaistai kainuos maždaug 500 latų, tai manau Lenkijoj jie pigesni, bet pridėjus kelionę...gal ir panašiai gausis g.gif . Čia reikia kiekvienai atsisėst ir paskaičiuot kur pirkt vaistus ir kur darytis procedūrą...
Atsakyti
QUOTE(Teruke @ 2009 09 16, 09:11)
www.embrions.lv
cia yra siek tiek info,tik gal biski pasenus.

latvijoj musu vaistukai gerokai brangesni, + neturim kaip taisykle ju vaistiniu nuolaidu korteliu.. verysad.gif
Atsakyti
o pagal latvijos recepta ar galima lietuvoj pirkt?
Atsakyti
QUOTE(surfacing @ 2009 09 16, 10:17)
o pagal latvijos recepta ar galima lietuvoj pirkt?

g.gif man paskutini kart gonali be recepto pardave. siaip nebandziau..o tu kokion vaistinen uzbek ir paklausk ax.gif lenkijoj tai perka su LT receptukais smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VELI: 16 rugsėjo 2009 - 10:13
ne, man siaip idomu, jeigu latvijoj gydosi o vastus nori cia nusipirkti, nes pigiau, kaip tada smile.gif
Atsakyti