QUOTE(RositaK @ 2009 09 16, 12:57)
ar sulauket atsakymu? daretes kariotipo tyrimus ar kitus? kokius? mes igi laukiam dabar ju atsakymo
Dar tyrimų nesidarėm, mums konsultacija pas genetiką tik spalio 26d, tokios eilės

o tada dar tyrimų teks laukti. Nežinau kokius darys, andrologas siūlė vyrui išsitirti dėl y chromosomos mikrodeliacijos, o Latvijoj kai buvom tai minėjo kad svarbu kad išsitirtume abu kariotipą...O jūs konsultavotės jau su genetiku, kur darėtės tyrimus?
QUOTE(Relaks @ 2009 09 16, 13:08)
Man labai idomu, kiek tu kelioniu reikia? Ar stimuliacijos metu ten vazinetumet ar cia kur nors LT tartumetes, kad sektu folikulu augima? Gal sake, kiek kartu reiketu atvaziuoti ziureti echo stimuliacijos metu?
Del vaistu, tai as turbut ryzciausi ju i PL vaziuoti, nes ir kelione atmetus skirtumas zymus gaunasi
Man gydytojas minėjo kad taikytų ilgąjį protokolą ir kad reikėtų atvažiuoti kokius 7 kartus...ir aš mąsčiau į PL lėkti vaistukų...bet jei Rosita K. jau paskaičiavo ir sako kad neapsimoka, gal dar pagalvosiu

. Nebent kas iš pažystamų važiuotų savo reikalais ir galėtų atvežti...
QUOTE(RositaK @ 2009 09 16, 13:38)
manau, padarysi ryztinga taiklu sprendima pasirikdama LV

bent jau konsultacijai verta nuvaziuoti

pritariu, aš nesigailiu kad nuvažiavau, mes ruošėmės VK darytis, bet dabar apsisprendžiau LV.