Įkraunama...
Įkraunama...

Kalijos

as savo tai dar nepasodinau, nes neradau grazaus vazonelio, na bet ryt kibsiu i paieska smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rika3 @ 2008 03 16, 20:57)
sveikos,o as pasodinau savo kalijas,i vazonus,ir jos jau man dygti pradejo,nemanyciau kad per anksti,nes ant pakuotes buvo parasyta,kad jas sodinti reikia nuo kovo menesio,o vasara isneciu jau paauguses i lauka

per kiek laiko sudygo?ar kasdien laistei kol sudygo?
Atsakyti
aš savo kalijas pakasiau gal prieš 3 savaites, nes man pradėjo dygti svogūnėliai, tai kad nenudžiūtų - pakasiau, pastačiau tamsiau ir nelaistau. Tai dabar jau "ragiukai" išdygo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(#Antradiene# @ 2008 03 16, 13:36)
ar reikia laistyt kasdien tą gumbą? gal drėgmės per daug? doh.gif

laistyk, kaip ir visas geles, padzius zeme ir tada vel palaistai mirksiukas.gif

QUOTE(aneizza @ 2008 03 16, 16:09)
Radau siandien maximkoje kaliju gumbu, tai vien toki nusipirkau, o ziedas turetu buti - sviesiai rozinis su zalsvais krasteliais  smile.gif

o kokios firmos pirkai g.gif reiks ir man pasidairyt, nors dar nemaciau kolkas schmoll.gif

QUOTE(rika3 @ 2008 03 16, 20:57)
sveikos,o as pasodinau savo kalijas,i vazonus,ir jos jau man dygti pradejo,nemanyciau kad per anksti,nes ant pakuotes buvo parasyta,kad jas sodinti reikia nuo kovo menesio,o vasara isneciu jau paauguses i lauka

tai as praeitais metais taip dariau, tai man zydejo thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes ir as siandien maximoj nusipirkau baltos spalvos kalijos gumbeli thumbup.gif jei ji su manim draugaus nusipirksiu ir kitokiu spalvu biggrin.gif noriu ja pasodint tik nezinau ar giliai ja pakasti g.gif
Atsakyti
QUOTE(DIUMA @ 2008 03 17, 16:18)
sveikutes ir as siandien maximoj nusipirkau baltos spalvos kalijos gumbeli  thumbup.gif  jei ji su manim draugaus nusipirksiu ir kitokiu spalvu biggrin.gif  noriu ja pasodint tik nezinau ar giliai ja pakasti  g.gif

labai giliai tai jau nekisk g.gif

buvau maximoj g.gif musu kaime dar kaliju nera schmoll.gif mad.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 03 18, 00:00)
labai giliai tai jau nekisk g.gif
buvau maximoj g.gif musu kaime dar kaliju nera schmoll.gif  mad.gif

jei as savam kaime maximoje radau kaliju rasi ir tu mirksiukas.gif
Atsakyti
nu man kalijos-pacios graziausios geles thumbup.gif
Atsakyti
nerimauju as...man nerodo gyvybes maniske kalija, gal as irgi ne ta puse pasodinau, vakar iskasiau apipurskiau...nu nieko nesimato, nei saknu nei daigu
taip ir palikau ant zemes virsaus padejusi - apipurksiu ryte vakare
Kad nors kazkas darytusi...
begonija ta pacia diena sodinau - jau daigai 1 cm, o kalijuke miega...gal negyva g.gif
Atsakyti
As irgi prisijungiu prie Jusu burelio ir atsivedu savo "vaika" mirksiukas.gif Tik nepykit uz kokybe blush2.gif
user posted image

Labai noreciau su kuom nors koperuotis ir isigyti situos grozius http://www.callalily...captainjody.htm
http://www.callalily...alilymozart.htm
ir
http://www.callalily...oddessbulbs.htm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 20 kovo 2008 - 10:41
QUOTE(#Antradiene# @ 2008 03 17, 11:24)
per kiek laiko sudygo?ar kasdien laistei kol sudygo?

sveikos,jos man greita sudygo,gilei as ju nekisau,nes nezinojau is kur saknys ir stiebai dygsta biggrin.gif ,truputeli tik zemem uzbarsciau.O laistau i savaite viena karta,ziuriu kada zeme buna padziuvusi,ir karts nuo karto palaistau geliu maistu.ir viskas 4u.gif sekmes visoms pradedant daiginti 4u.gif
Atsakyti
[quote=Ice tea,2008 03 20, 11:36]
As irgi prisijungiu prie Jusu burelio ir atsivedu savo "vaika" mirksiukas.gif Tik nepykit uz kokybe blush2.gif
user posted image

Na tavo "vaikutis" tikrai reto grožio mirksiukas.gif Vien lapų išvaizda kokia wub.gif
Atsakyti