Įkraunama...
Įkraunama...

Kalijos

QUOTE(Astersita @ 2008 03 21, 11:03)
[Na tavo "vaikutis" tikrai reto grožio mirksiukas.gif Vien lapų išvaizda kokia wub.gif

Nu mano kalija neseniai pirkta is parduotuves, tai gal del to taip gerai atrodo blush2.gif Paziuresim kaip atrodys po pusmecio unsure.gif Labai dziaugiuosi, kad radau net su keturiais ziedais wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aneizza @ 2008 03 17, 23:29)
jei as savam kaime maximoje radau kaliju rasi ir tu  mirksiukas.gif

visas maximas islaksciau nera schmoll.gif reiks dar matyt palaukt g.gif

QUOTE(#Antradiene# @ 2008 03 20, 10:24)
nerimauju as...man nerodo gyvybes maniske kalija, gal as irgi ne ta puse pasodinau, vakar iskasiau apipurskiau...nu nieko nesimato, nei saknu nei daigu
taip ir palikau ant zemes virsaus padejusi - apipurksiu ryte vakare
Kad nors kazkas darytusi...
begonija ta pacia diena sodinau - jau daigai 1 cm, o kalijuke miega...gal negyva g.gif

zinok kartais reik ilgiau palaukt, kisk tu ja i zeme g.gif

QUOTE(Ice tea @ 2008 03 20, 10:36)
As irgi prisijungiu prie Jusu burelio ir atsivedu savo "vaika" mirksiukas.gif Tik nepykit uz kokybe blush2.gif
user posted image

Labai noreciau su kuom nors koperuotis ir isigyti situos grozius http://www.callalily...captainjody.htm
http://www.callalily...alilymozart.htm
ir
http://www.callalily...oddessbulbs.htm

fotkes kazkodel man nerodo schmoll.gif
o tu ir as noreciau, tik net neisivaizduoju, kaip uzsisakyt irt.t.
jungciaus prie taves ax.gif
Papildyta:
dabar jau pradejo rodyt fotke bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 03 21, 13:24)
fotkes kazkodel man nerodo schmoll.gif
o tu ir as noreciau, tik net neisivaizduoju, kaip uzsisakyt irt.t.
jungciaus prie taves ax.gif

Reikia ilgiau palaukti, kol fotke uzsikrauna ax.gif
O del uzsakymo, tai palaukiam bent dar vienos norincios, nes reikia imti min.3 gumbus, o del uzsakymo, tai kaip nors. As turiu drauge Amerikej, tai gal ji kaip nors paimtu, o paskui siuntinuku. Pasiziuresim, ne beda. Sunkiau surasti dar viena entuziaste, kuriai irgi patiktu sitokios gelytes rolleyes.gif
Atsakyti
as tai noreciau situ
Mozart user posted image

Millennium Gold user posted image

Red Sox user posted image
Papildyta:
aha, laukiam, gal ir atsiras... biggrin.gif
Atsakyti
Rena, as tai irgi noreciau Mozart, bet dar ir Captain Jody, nes tos zalios, tai labai aukstos (nuo 60 cm), tai namuose auginti nelabai tilps, o sitos iki 40 cm. Jau uzklausiau pas draugele del parsiuntimo, nes ta firma siuncia tik JAV. Tai ji pasiziures ir parasys man, o tada as jau tau mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Aš - tylioji jūsų skyrelio skaitytoja ax.gif vis paskaitinėju, semiuosi žinių.. Šiemet pasisodinau keletą svogūnėlių geltonų ir melsvų kalijų, kurie jau lenda bigsmile.gif Galėčiau ir norėčiau prisijungti prie užsakymo ax.gif Norėčiau šių - Black star:

user posted image
Atsakyti
Sveikutės. nagi apšvieskit, kiek kainuoja vienas svogūnas. Gal ir aš prisijungčiau prie užsakymo ax.gif Man šita tokia įdomiMy Webpage

Taip pat ir geltonos noriu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saule222: 21 kovo 2008 - 14:06
QUOTE(Ice tea @ 2008 03 21, 13:51)
Rena, as tai irgi noreciau Mozart, bet dar ir Captain Jody, nes tos zalios, tai labai aukstos (nuo 60 cm), tai namuose auginti nelabai tilps, o sitos iki 40 cm. Jau uzklausiau pas draugele del parsiuntimo, nes ta firma siuncia tik JAV. Tai ji pasiziures ir parasys man, o tada as jau tau mirksiukas.gif

del Mocerto tai aisku bigsmile.gif Captain Jody ir man visai nieko bet lb dar noriu geltonos g.gif Millennium Gold ax.gif

aisku reik dar susizinot, ka jie ten aplamai turi g.gif
Papildyta:
na va kiek norinciu atsirado bigsmile.gif
Atsakyti
Del uzsakymo situacija tokia: pirmiausiai reikia imti vienos rusies bent 3 gumbus, nes po maziau neparduoda, o kaina nurodyta sale esancioje lenteleje, bet cia uz viena gumba. O antra, reikia issiaiskinti ar is JAV i LT galima siusti gumbus g.gif
Drauge iki saves atsisiutu tu gumbu, tik reiktu jau mums cia viska susidelioti. Tai turekit omeny, kad reikia imti po tris ir ta pinigeliu suma dauginasi is 3 mirksiukas.gif Todel ir reikia vienai rusiai triju norinciu sodintoju.
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2008 03 21, 19:56)
Del uzsakymo situacija tokia: pirmiausiai reikia imti vienos rusies bent 3 gumbus, nes po maziau neparduoda, o kaina nurodyta sale esancioje lenteleje, bet cia uz viena gumba. O antra, reikia issiaiskinti ar is JAV i LT galima siusti gumbus g.gif
Drauge iki saves atsisiutu tu gumbu, tik reiktu jau mums cia viska susidelioti. Tai turekit omeny, kad reikia imti po tris ir ta pinigeliu suma dauginasi is 3 mirksiukas.gif Todel ir reikia vienai rusiai triju norinciu sodintoju.

Na aš tada norėčiau geltonos, ir gal dar kokią vieną spalvą paimčiau, pvz, kad ir Mocart smile.gif . Taigi nepamirškit ir manęs kai užsakymą darysit 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saule222: 21 kovo 2008 - 15:16
Visos renkames, o as viska sureziumuosiu treciadieni- kai ateisiu i darba mirksiukas.gif Visom linksmu svenciu!!!!! drinks_cheers.gif
Atsakyti
Captain Jody Ice tea

Mocart Ice tea, rena, Saule222

Millennium Gold Saule222, rena

na gaunas kazkas tokio g.gif
Atsakyti