Įkraunama...
Įkraunama...

Kalijos

Tikriausiai dar išlys,nes tik savaitukė praėjo,gumbas neblogai atrodė.Dar laukiu apsišarvavus kantrybe ax.gif
Atsakyti
baik juokus su tokiu periodu irnesakyk.gif savaituke laugh.gif mano jau 22 dienos ir tai apie lapelius, daigelius kalba nesisuka. kad leidzia saknytes, tai maciau, bet apie kazka daugiau dar anksti sneketi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(anika1 @ 2008 04 30, 13:08)
Tikriausiai dar išlys,nes tik savaitukė praėjo,gumbas neblogai atrodė.Dar laukiu apsišarvavus kantrybe ax.gif

kantrybes 4u.gif

QUOTE(Cactus_ @ 2008 04 30, 13:31)
baik juokus su tokiu periodu  irnesakyk.gif savaituke  laugh.gif mano jau 22 dienos ir tai apie lapelius, daigelius kalba nesisuka. kad leidzia saknytes, tai maciau, bet apie kazka daugiau dar anksti sneketi  mirksiukas.gif

na svarbiausia daigelius lai parodo, o poto daug sparciau veiksmas vyksta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 04 30, 12:47)
kantrybes 4u.gif
na svarbiausia daigelius lai parodo, o poto daug sparciau veiksmas vyksta mirksiukas.gif

agam, laukiu laukiu nesulaukiu ohmy.gif
Atsakyti
QUOTE(Cactus_ @ 2008 04 30, 14:04)
agam, laukiu laukiu nesulaukiu  ohmy.gif

Aš savo baltą kaliją jau porą naktų balkone palikus, ūgliai apie 10 - 15 сm. ax.gif jau ir lapai nori formuotis bigsmile.gif Tikiuosi nesušals g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(sonela @ 2008 04 30, 18:45)
Aš savo baltą kaliją jau porą naktų balkone palikus, ūgliai apie 10 - 15 сm. ax.gif jau ir lapai nori formuotis bigsmile.gif  Tikiuosi nesušals g.gif  g.gif

as iskart tik pasodinus svogunelius isnesiau i balkona, nes jiems geriausia 10-12 temp kol prigyja, tada jie stipresni ir t.t. mirksiukas.gif
Atsakyti
Nemanau,kad balkone susals,maniskes tai juk lauke dygsta lotuliukas.gif .
O as saviskes jau ir buvau pradejus krapstyt,bet pagalvojau,kad reikia palaukt ir sulaukiau(na bent vienos,o dar keturios gyvybes nerodo g.gif )
Atsakyti
siandien pakrapsciau blush-anim-cl.gif labai jau rupejo paziureti, kaip jos ten laikosi. tai raudonoji, kur galvojau, kad gali su ja nelabai kas gauti, saknyciu prileidus normaliai, o vat geltonoji ko tai apstojo, pora vietu saknytes mazytes yra ir psio huh.gif na lauksiu toliau 2.gif
Atsakyti
as tai jau karta ir tresiau savo kalijas, laikosi neblogai viena tikra grazuole lapu gausybe, o kita kazkokia biski i mini panasi labai jau smulkus ir mazi lapiukai g.gif
Atsakyti
QUOTE(sonela @ 2008 04 30, 19:45)
Aš savo baltą kaliją jau porą naktų balkone palikus, ūgliai apie 10 - 15 сm. ax.gif jau ir lapai nori formuotis bigsmile.gif  Tikiuosi nesušals g.gif  g.gif

g.gif as tai kolkas dar ant palanges laikau g.gif
Atsakyti
O kokiom trasom tresiat savo kalijas???? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sakalauskiene @ 2008 05 01, 10:20)
O kokiom trasom tresiat savo kalijas???? ax.gif

as kol kas tik su stimuliatorium jas lepinu. kai parodys gyvybes zenklus virs zemes, tada galvosim is naujo biggrin.gif
Atsakyti