Šiaundien iš Cento parduotuvės nusipirkau balkšvai violetinės kalijos gumbelį
einu ieškoti vazono ir sodinti:)

Jungiaus,merginos ir as prie jusu
Siandien nusipirkau ruzavos spalvos kalija is maximos uz 2,99
Kazin ar neapgavo,ar tikrai tokia spalva bus kaip ant pakelio pavaizduota
Dar is praitu metu turiu geltona,bet praeitais metais nezydejo,gal siemet zydes

Pas mane tai kažkaip nelabai auga, pamažu pamažu. Raudonoji jau mėnuo stovi ragus iškišus ir nei krust. Geltona iš maximos kiek prileido lapelių, dar labai mažyčių, bet apie žiedus net nesvajoju.
Kaip žaliai pavydžiu tom pas ką jau žydi ar bent jau auga normaliai.

Na kaip dygsta jusu grazuoles?????
Neiskenciau,nors ir leido mano "black forest" daigiuka,bet tik viena,o jus prikisau net penkis didelius gumbus..Tai pakrapsciau lenda
Neiskenciau,nors ir leido mano "black forest" daigiuka,bet tik viena,o jus prikisau net penkis didelius gumbus..Tai pakrapsciau lenda

sveikutes
ir as pirkau maximoj kaliju gumbeliu vienos jau lapukai skleiziasi, kitos dar tik kalasi, o trecios is vietos nejuda...
Turiu klausimeli patyrusioms augintojoms kad skleidziasi lapukai tai gerai, tik jie keistoki, su baltom delelem. Ar tai normalu? Gal ka ne taip darau

Turiu klausimeli patyrusioms augintojoms kad skleidziasi lapukai tai gerai, tik jie keistoki, su baltom delelem. Ar tai normalu? Gal ka ne taip darau

QUOTE(DIUMA @ 2008 05 03, 23:59)
sveikutes
ir as pirkau maximoj kaliju gumbeliu vienos jau lapukai skleiziasi, kitos dar tik kalasi, o trecios is vietos nejuda...

Kalijų rūšių labai daug, pas mane Baltos kalijos lapai irgi su mažais taškiukais

QUOTE(sonela @ 2008 05 04, 10:37)
Kalijų rūšių labai daug, pas mane Baltos kalijos lapai irgi su mažais taškiukais
nieko blogo nepadarei 

ir as tokia turiu

prazydo mano "rozine kalija" - baltai su zaliu krasteliu, na va pasitvirtino nojaus seklu brokas

QUOTE(DIUMA @ 2008 05 03, 23:59)
sveikutes

pas mane ir geltona ir balta su tom demelem

QUOTE(aneizza @ 2008 05 04, 16:13)
prazydo mano "rozine kalija" - baltai su zaliu krasteliu, na va pasitvirtino nojaus seklu brokas 

prasau pasirodom, pasirodom

o jus kaliju i lauka dar nenesat

QUOTE(rena @ 2008 05 05, 20:22)

rena,tu saviskiu dar neistremus i lauka,nes as jau maisau,amarilius tai isnesus,ane?O kaip del kaliju,nes as tai lauke tiesiai i dirva vienas sodinau o kitas i vazona,bet lauke,tai jau dyksta.

QUOTE(rena @ 2008 05 05, 19:22)

maniškės tai abi lauke, jau savatę kokią, baltąjai labai patinka, didėja akyse, o va tai violetinei tai sunkiau, kažkaip neauga

QUOTE(Sakalauskiene @ 2008 05 05, 20:38)
rena,tu saviskiu dar neistremus i lauka,nes as jau maisau,amarilius tai isnesus,ane?O kaip del kaliju,nes as tai lauke tiesiai i dirva vienas sodinau o kitas i vazona,bet lauke,tai jau dyksta.
tos kur vazone,dar dirvoj nematyt.

as irgi kartais jau tarp temu maisaus

mainiskes tai ant palanges, tai jauciu kolkas pripratinimui dienai i lauka istremsiu, nakciai dar i vidu

va maniskes

QUOTE(rena @ 2008 05 05, 23:39)
as irgi kartais jau tarp temu maisaus
mainiskes tai ant palanges, tai jauciu kolkas pripratinimui dienai i lauka istremsiu, nakciai dar i vidu
va maniskes

va maniskes

o kokios taviskes dideles, nieko sau.O tu jas laikiai zemeje visa laika,ar gumbus iskasus laikai.Tavo geltonos?
Mano tai tik kokio vieno centimetro dar